Hogyan javíthatja a házasságát

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Nézzünk szembe a tényekkel, srácok. Néha úgy érzi, mintha egy siker, ha tudjuk, hogy egy beszélgetést a három mondat a feleség nélkül fordult egy érv. Mondanom sem kell, hogy ez nem optimális.

Tudom. Akkor inkább maradok tűket a szemedben, mint leülni és próbálja meg megbeszélni vele. Beszél „érzések” és a „szükségletek” csak kód hagyta rip van egy új, a legszebb módján, és mindig van egy módja fut meztelenül a tüskés kesztyűt a szégyen.

Az életmód és a család dolog, amit lesz elég kényelmes, a kapcsolat van egy csomó félelmetes pillanatok és a felesége valóban egy nagy hölgy. Ő nem úgy tűnik, hogy, hogy van, hogy hozzanak egy kis plusz óra munka, amikor mászni a létrán, vagy hogy láthatjuk a fiúk hetente egyszer, és még mindig őrült róla.

load...

Vagy talán csak túl holtfáradt, ha hazaérsz üldözni a gyerekek körül, dobjon egy adag ruhát, vagy kap vacsorát kezdett, mire megérkezik.

A nagy dolgok nagy, de az idegesítő kis részleteket tartani kioldási téged. Azt szeretnénk, hogy a házasság újra jobban, de félsz, hogy a beszéd már csak annyi potenciál ront a helyzeten.

Különben is, ha egy szóra a férfias hang jön ki túl kemény, hangos vagy profán a kecses virág, ő valószínűleg még egy ok arra, hogy őrült - vagy ami még rosszabb, fáj.

Ha azt szeretnénk, hogy javítsa a házasság, meg kell megelőzze a „beszélni” stratégiai támadás.

1. Ne mondd el neki, mutasd meg neki.

Tudja , hogy mit akar és igényeit, és tudja, milyen gombokat te nyomva felidegesíteni időnként (akaratlanul, természetesen). Tudja meg kell kezdeni jár több, mint az ideális férfi, de nem akarja, hogy neki az összes erő.

load...

Ne aggódj, az ember akar egy erős, határozott és kemény, de igazságos vezér.

2. Menjünk át egy tipikus nap:

Ha kapsz fel először, megcsókolja az arcát és suttogva néhány szót a szeretet a fülébe. Mielőtt az első levelek a munka, a két karod a dereka köré, és megosztani néhány dolog, amit lehet, hogy folyik a munka ma, szemtől szembe egy nagyon up-közeli és személyes módon.

Küldj egy rövid szöveges neki délelőtt, és kérje meg, hogy hogyan ő napja lesz. Hívd fel délben, és újra a szöveget a délutáni órákban. A csók, két szöveget és egy hívást vesz körülbelül két-három percig ki a nap. Ő megéri, és boldog feleség megéri neked is.

Ha nem így munka délután 5 órakor éles, hívja őt és adjon neki egy kis részleteket. Amikor hazaérsz, megtalálja őt, bárhol is van a házban, és megölelni, és egy igazi csók. Ha a ház úgy néz ki, tiszta, és van egy nagy szag jön a konyhába, hadd tudja. Ő lesz elégedett, hogy észre.

load...

Amikor felhívja a család az asztalhoz vacsorázni, csepp mindent, és menj! Ha felkel a vacsoráról, csinál egy kis házimunkát. Jelet a táblázat, öblítsük ki a lemezeket, és betölti a mosogatógépet. Mindössze három perc alatt.

Itt található az elismervényt és a valódi megbecsülést, amit csinál, és nem valami, hogy könnyítsen a terhelést. Ezek a kis gesztusok hogy másodpercek vagy percnyi időt, de óriási a szemében. Legyen junior partner az ő oldalán a világ.

Ha észreveszi a fokozott interakció és részvétel (és ő lesz), akkor ő fog kérdezni, hogy mi a helyzet. Azt lehet tudni, ha azt akarjuk, az új golf klub, egy éjszakát a fiúk, vagy akár egy új autót.

Ne kezdjen el beszélni még. Csak mondd meg neki tudja, hogy egy szerencsés ember, és ezt te is tudod.

„Vigyázz a kis dolgokat, és a

nagy dolgokat fog vigyázni magukra.”

3. Párna beszélni.

Miután a gyerekek gyűrve, és a ház a béke, akkor kérdezze meg, ha akar lecsúszni az ágyba egy kicsit korán magával. Adj neki az egész kilenc pályaudvarokon, beleértve a zene és egy pohár bort.

Miután a nevetés és szerető, ez egy remek alkalom, hogy egy nagyon célzott meghitt, összekeverve édes kis puszit és ölelést meleg. Ő lesz az érzés a szerelem, és fogékonyabbak a vezetés és ötleteket.

Lehetőleg ne hagyja, hogy ez lesz a kétirányú beszélgetést, amennyire csak lehetséges. Meg kell egy monológ, hogy neki.

Nem fogja megoldani az összes problémát a világ egyik este, de megy édesíti a hangulat a kapcsolatot.

Mint Superman hajlítás a törött sín helyére, mielőtt a vonat megérkezik, akkor megy, hogy során az egyéni él vissza párhuzamos pályákon, amelyek lehetővé teszik a közös kapcsolatot, hogy visszatérjen a stabil utat, hogy dolgozik egyszerre.

Problémák az egyik lány visszatérő stresszes kérdéseket először, majd rávenni, hogy megértsék az egyik legfontosabb dolog, hogyan működik az élet. A kérdés lehet millió más dolog.

Lehet mondani, hogy még mindig vannak sokkal több éjszakát, hogy szükséges rögzíteni is, de ne próbálja meg túl sokat. Vegyünk egy lépéssel egy időben, és rávenni a fedélzeten.

Míg ő a lemenő nap utolsó sugarai egy romantikus közjáték, tenni valamit magadnak is. Most ő érzi, hogy Ön egy jószívű és jó szándékú ember, így elmagyarázni neki, hogy miért vasárnap reggel golf játék annyira fontos neked, vagy hogy miért fontos, hogy őt és a gyerekeket, hogy kap az extra órát át dolgozik most.

Lehet kompromisszumot golf minden második vasárnap, ha kell, és meg kell kérni otthon egy kicsit korábban az irodában, vagy legalábbis hívást. Csak győződjön meg róla, tudja, hogy ő az első számú prioritás az életedben, bár életed tartalmaznia ideje néhány más dolog is.

Az a tény, hogy a két legnagyobb dolog, hogy okozhat feszültséget a házasság valójában kis akadályok: az érzelmi stressz és a csökkenő figyelem.

Valójában nem haragszik meg minden alkalommal. Her biztosíték egyre csak rövid, amikor oly sok dolgot kell foglalkozni, és úgy tűnik, te nem mindig ott támaszkodik, amikor szüksége van rá.

Legyen könnyebb a teher, segítsen neki szervezni a dolgokat, így azok kezelhető, enyhíti a stresszt érzelmileg és fizikailag, és egy állandó, megnyugtató, megbízható jelenlét az életében.