Hogyan juthat el a barátnőddel az ünnepnapokon?

1 április 2019

Ez itt és most - mi mélyen a nyaralási szezon. Hanuka befejeződött, és most lépni a téli napforduló, karácsony, karácsony másnapja, Kwanzaa és szilveszteri.

Ha mostanában kezdett randizgatni egy csodálatos leszbikus , az ünnepek is egy csodálatos időben, vagy egy nagyon stresszes időszakban.

Íme öt tipp, ami segít elfelejteni a stresszt és élvezze a kedves hölgy nem számít, milyen a nyaralás hagyományok.

load...

Kezdjük azzal, hogy elengedte a várakozásokat!

Ez egy új kapcsolatot, és ez valószínűleg nem igazán vizsgálták. Ha azt szeretnénk, hogy túlélje az ünnepek , mint egy pár, majd elengedte a várakozásokat meg téged, hogy még mindig egy pár, a másik oldalán 2014-ben.

Öt üdülési várakozásokat, hogy alakulnak a problémákat:

1. Azt hiszi, ugyanazt akarja ünneplés, mint te.

Ez az egyik nagy vetülete magát neki, és ez mindig probléma. Lépjen vissza, és kérdezze meg, mit akar, és hallgatni mélyen. Sovány hallgatási így meg lehet tanulni vele.

Azt fogja beszélni, amit a családja nem, és nem csinál. Beszélni fog arról, hogy mit számít, és ez lesz más, mint amit elvár. Figyelj, tanulj, és válaszoljon helyett reagálni.

load...

2. Mit csinál az ajándékokkal?

Ez az elvárás lehet egy bank-megszakító és a kapcsolat-Ender. Beszélj róla. Ez a szezon, hogy ajándékokat, de ha csak a közelmúltban társkereső, legyen egyszerű a legjobb.

Ne túlköltéseket vagy „felett ajándék” egy új kapcsolat. Ha ez nem tart, akkor mindketten sajnáljuk és őrült. Az egyetlen, aki megkapta a túlzottan drága ajándékok bűntudatot és az, aki megadta túl sokat fog érezni használt vagy csak sima hülyeség.

Elfogadom, hogy a költségvetést, illetve az ajándék, mint a főzés egy különleges vacsora. Ez az alkalom, hogy megmutassák egymásnak lehet, hogy egy ígéretet, és megtartják azt.

3. Van-e ideje, hogy megfeleljen a rokonok?

Valószínűleg nem. A felfokozott várakozások mindenki az ünnepek alatt is fel extra stressz új kapcsolatokat.

Részt vett egy család fél, ahol van mind az ellenőrzött, mint egy pár, és a dátum értékelik, hogy ő érdemességedet akkor nem könnyű vagy szórakoztató sok. Ez egy újabb fontos tényező szakítás az ünnepekre.

Gondolj találkozó család, amikor egyre kevesebb a családi hagyományokat, amelyeknek meg kell felelni, beleértve a szombat esti vacsora, vagy egy vasárnapi focimeccsen.

load...

„Akkor lehet kivétel

A nyaralóház szakítás szabály!”

4. Fogsz menni hozzá vasárnap szolgáltatást?

Vagy ő megy a pogány napforduló esemény?

Ez lehet egy másik helyre, ahol a kapcsolat is megüt egy nagy sebességű dudor. Tud tiszteletben egymás vallási meggyőződés? Ez az elvárás lesz fokozott az ünnepek alatt.

Ha társkereső és nem rendelkeznek hasonló vallási, végül ezt meg kell vitatni, és valamiféle megállapodásra kell jutni. Sokan csak részt venni a szolgáltatást az ünnepek alatt, de mások számára ez a csúcs a vallási előírásokat.

A válasz beszélni róla, mielőtt ez a kukta vitát. Vedd ki a nyílt, mert ez nem megy el - csakúgy, mint a rokonok nem megy el.

5. Ki a szekrénybe, és milyen messze?

A felek, a családi hagyományok és a vallási szolgáltatások történik, hogy mennyi a dátumot, vagy ha a szekrényben is válhat egy nagy probléma a kapcsolatot.

Mint egy új pár, mondjuk hat hónap vagy annál kevesebb, ezt a kérdést tenni vagy megszakítani a kapcsolatot.

Ha a barátnőd nem tér el a családjával, de van, akkor az egyetlen, amit tehet, amid van, hogy lépjen vissza, és eldönti, mit akar az életben, és ha ő megéri.

Sok nő jön ki a kedvéért a szeretője. Ő az a fajta ember? Vagy ő mindig is úgy döntött, hogy elrejtse okokból hisz fontos, hogy érvényes-e vagy sem?

Ez lehet egy üzlet megszakító, így kitalálni, hogyan kell kezelni őt.

Ha minden a beszélgetés jelenti, hogy nem sok időt töltöttünk együtt ebben ünnepek annak érdekében, hogy minden megfeleljen a kötelezettségek, a legjobb tanács az, hogy vigyázzon a saját és úgy dönt, hogy minden rendben lesz vele.

Csak ebben az évben. Jövőre lesz nagyon más, ha még mindig együtt.

Készítsen terveket a barátokkal. Fedjük le érzelmi alapon tehát nem érzik hátrányos helyzetű, vagy magányos nyaralni. Ne kérdezze meg barátnője, hogy a végén minden, és minden készítésére boldoggá nyaralni.

Majd a végén sokkal boldogabb, és a kapcsolat utolsó keresztül Valentin nap közben nézni egy csomó barátaival szakítás.

Akkor lehet, kivéve, hogy az ünnep szakítás szabály!

Fotó forrása: tangodiva.com.