Hogyan kell őrülni a barátodat, és nem jó módon

1 május 2019

Láttál a film „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt”? Ebben a klasszikus rom-com, a magazin írója veszi a címzetes hozzárendelése kötélzet egy új ember, és nem ő a legjobb, hogy gyorsan vezetni őt elérhető céltudatosan jár ki az összes ilyen nőies viselkedés, hogy megmondja a férfiak futni, futni, futni ASAP !

Szórakoztató, mint ez a film, benne néhány nagyon alapvető igazságokat, mint az a tény, hogy a férfiak és a nők természetesen vezetni egymást őrült frusztráció ugyanolyan könnyen, mint azok vezetheti egymást őrült kedvezőbb érzelmek.

1. A jó hír - ez nem a te hibád.

Igaz, vannak olyan nők, mint ahogy vannak férfiak, akik valóban van egy pár csavar meglazult a fejüket. De még a legtöbb átlagos, normális, jól alkalmazkodó nő akaratlanul hajt a férfi az életében őrült időről időre! Egyes férfiak értelmezik ez azt jelenti, minden nő titokban őrült, de a valóságban ez a súrlódás lép fel az egyszerű tény, van néhány alapvető különbség férfiak és nők között.

load...

Tehát, ahogy végig az alábbi listát a dolgokat csinálni, hogy vezesse a férfi teljesen őrült, felbátorodik az a tény, hogy nincs semmi baj veled, és ezek a pontok alig több, mint egy kérdés félreértés.

„Ha hallgattál egy csoport férfi panaszkodik

nők, esélye van, minden egyes olyan ember lenne

panaszkodnak, hogy a nő nags őket az idő.”

2. Soha nem mondd, mit jelent.

A férfiak folyamatosan hajtott őrült az a tény, hogy úgy tűnik, hogy elmondja nekik egy dolog, mikor jelent valami teljesen más. Az irónia mindig azt mondod, amit gondolsz, de az igazi értelme nem abban rejlik, amit mondasz, de hogyan mondják.

load...

3. Folyamatosan meggondolja magát.

Amikor az ember rászánja magát, hogy rászánja magát, és ragaszkodik hozzá. De úgy tűnik, hogy meggondolja magát, ötpercenként, gyakran teljesen megváltoztatja a véleményét beszélgetés a beszélgetést. Természetesen, ha ezt nem teszi meg, mert te egy hazug vagy azért, mert próbál szándékosan bosszantó, hanem egyszerűen azért, hogyan érzi magát abban a pillanatban azt diktálja, hogy mit mondasz, abban a pillanatban, és hogyan érzi magát folyamatosan változik.

4. Nem mondja el, mit kell tennie, és mérges, amikor ez nem történt meg.

Az egyik legnépszerűbb dolog az emberek szeretnének egy nőt volna tennie, hogy elmondja neki, hogy pontosan mit akar, minden alkalommal, így tudja biztosítani neki a tökéletes megoldást minden gondjait. Sajnos nekünk, akkor úgy tűnik, hogy sokkal több elégedett, ha az ember tudja azonosítani, mit szeretne kérdezés nélkül.

load...

5. Nekünk problémák és mérges, amikor rögzíti azokat.

A nők szeretnek beszélni a problémákat, és a férfiak szeretik megoldani a problémákat. Szóval hol van a feszültség itt? Nos, minden, amit akarsz, hogy tegyünk is hallgatni a problémákat, és a folyamatot magával. Nem számít, milyen, akkor soha nem értelme számunkra. Nem mondja meg a problémákat, mert keres egy megoldás, de már jobban érzi magát, ha megoszthatja és kifejezni magát.

6. A nag minket.

Ha hallgatott egy csoport férfi panaszkodnak a nők, esélye van, minden egyes olyan ember lenne panaszkodnak arra, hogy a nő nags őket az idő. Furcsa módon, ha hallgattam egy csoportja a nők panaszkodnak a férfiak, esélye van, minden egyes az egyik nő azt panaszkodnak, hogy nag a férfi egész idő alatt.

Nem akarja, hogy nag minket. Csak azt nem tudom, mi mást tehetnék, ha ez egyértelmű, nem vagyunk éppen inspiráló elküldjük a teljes kifejeződése férfias képes irányítani az életünket, és a mások életét, egy nagyobb cél. Akármilyen nehéz is bevallani, ha mi is jobban összpontosított, és nagyobb volt a bizalom, amit nem nag, férfiak és nők egyaránt boldogabb lenne érte!