Hogyan készítsünk „távolsági kapcsolat” munkát (szakértői 6 tipp)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Már dolgoztam egy párok száma, amelyben egy személy kellett költöznie, hogy a munka nem találtak helyben. Más esetekben, párok találkoztak online és nem voltak abban a helyzetben, hogy mozognak együtt. Marcia és Harvey odajött hozzám hasonló helyzetben az első példa.

Amikor Harvey cég megszerezte, elvesztette az állását. Aztán ajánlottak egy jövedelmező munkát álmai Seattle-ben. Miután hét vita, úgy döntöttek, meg kell vegye. Marcia azt mondta: „A változás már nagyon nehéz mindkettőnknek. Nagyon hiányozni egymásnak, bár tudjuk, hogy a legjobb Harvey és pénzünket helyzetet.”

load...

Vezetése kapcsolat élénk és egészséges, ha él a házban épp elég nehéz. De ha a párok vannak elválasztva a földrajzi távolság, ez hozza extra megterhelést jelent a kapcsolatot.

Függetlenül attól, hogy az egyik partner volt, hogy áthelyezik egy másik állam, vagy találkozott online és beleszeretett, itt hat stratégiák segítségével a munka révén néhány csomók kezelése hosszú távú kapcsolat.

1. Keressen egy új út a nézd meg a helyzetet

Ez normális, hogy úgy érzi, szomorú erről szétválasztás. Az egyik módja annak, hogy átalakítja a negatív kilátások reframe a helyzetet.

load...

Természetesen, akkor leszel csalódott a szétválasztás, hanem próbáljuk meg a pozitivitás fel.

Azaz, próbálja megtekinteni a hosszú távú kapcsolatok pozitív fényben. Hogyan lehet külön élő véges ideig előnyös?

Marcia jelentkezett ez: „Ez történt a mi összejövetelek szexisebb.” Azt is mondta, alig várja, hogy díszíti a Seattle lakás.

A kettő arról beszélt, hogy több időt nem a saját dolog, és nem vesz egymás biztosra. Harvey azt mondta az új helyzetben már óriási karrierje. Próbáljon meg legalább három előnyöket.

2. Ne titkai egymástól

A két legfontosabb védelem ellen, a féltékenység, a gyanakvás és paranoia is az átláthatóság és a befogadás. Ossza meg történeteit az Ön partnere a nép az életedben. Ne hagyjunk események vagy kölcsönhatások egyszerűen azért, mert lehet, hogy inspirálja, hogy szúr a féltékenység.

load...

Majd mind a tapasztalat a magány és a féltékenység időről időre, de tartani a dolgokat egymástól, nem számít, milyen kicsi, hogy rosszabb.

Mindegyik fogsz tapasztalni magány időről időre - ez természetes. De tudja tartani magát a rá ható - és tartsa meg a partnert, aggasztó, hogy lesz - közlésével az érzéseidet, és így sok részletet életed.

3. Feltérképezzék a paraméterek és

Ülj le együtt, és határozzák meg a paramétereket és elvárásait is a hosszú távú megállapodás. Minden van, mik a problémák? Milyen gyakran látogat? Mi van a gyerekekkel? Vannak hazai problémákat (háztartási karbantartás, autó, pénzügyek, stb), hogy szükség lehet egy új cselekvési tervet?

Együtt kitaláljuk, mi az elvárások a hosszú távú megállapodás. Például látogat el egymást minden hétvégén?

Bátorítottam Marcia és Harvey, hogy megvitassák a legnagyobb gond kapcsolata egymással, szempontokat, mint például az intimitás, a féltékenység és a bizalom. Fontos, hogy mindent ki a szabadba mindjárt az elején, így mindkét kezdődik az új kaland azonos alapra.

4. Nézd meg, hogy a jövő, és készíts tervet

Kérdezze meg partnere: Hol látsz minket egy év? Hogy körülbelül öt év múlva? Beszélni, mi minden, amit tehetünk, összefüggésben a külön élő, hogy fog ez a jövőkép valóra. Miután közös célok egyike a kulcsokat egy boldog kapcsolat, és ezzel ez a tevékenység finoman emlékeztet minden van, akivel együtt dolgozik, mint egy csapat.

Beszéljétek ilyeneket, ahol látod a kapcsolat megy öt év és a kitűzött célokat lehet elérni együtt.

Élet külön lakások nem jelenti azt, hogy vezet külön életet és külön határidős, sem azt, hogy a távolság lesz tartós. Harvey bevallotta, volt baj ezzel. „Amikor megpróbálom belenyúlni a jövőben, úgy érzem, béna.” Azt javasolta, hogy beszélni, ahol akar a kapcsolatot, hogy öt év alatt, nem feltétlenül a részleteket az élő helyzet, és ő találta ezt hasznosnak.

5. Hozzon létre Daily Kapcsolat

Felállított rendszeres telefon, FaceTime vagy Skype dátumokat. Elképesztő, hogy a technológia összehozta az embereket. Kommunikálni minden nap, többször, ha lehetséges. Ez különösen fontos, amikor két ember nem tud, hogy a fizikai intimitás, hogy fenntartsák az érzelmi kötődést.

Próbálja kommunikálni legalább egyszer egy nap, még akkor is, ha ez megosztani a dolgokat, mint amit kellett ebédre. Ez lesz különbséget tenni!

Még ha a partner nem igazán beszédes, megtalálják a módját, hogy felfüggeszti a kapcsolatot. Ha utálja, hogy a telefonon, majd e-mailben, szöveges vagy azonnali üzenetet egymást. Oszd meg a kis győzelmek és frusztráció, vagy csak valami furcsa történt a nap folyamán. Kérdezz egymás nap, és biztos, hogy támogatják egymást a jó és rossz napok. Ismerd meg, milyen egy nap az élet a partnere néz ki.

6. Get Together személyesen

Beszélő, videó csevegés, e-mailezés és minden nagy. De ahhoz, hogy fenntartsák a romantikus kapcsolat, meg kell, hogy az idő, hogy egymást szemtől szembe. Együtt megy át a munka, a család és egyéb kötelezettségek, majd a menetrend, amikor akkor látogasson el. Az is fontos, hogy minden partner, hogy nézze meg a többi partner; minden személynek rendelkeznie kell több, mint egy verbális leírását a másik partner otthon, város, és a kedvenc törzshelye.

Technológia biztosítja számunkra nagy előnye, de semmi sem veri a személyes kapcsolatot. Hozzunk létre egy utazási és meetup rutin, hogy működik-e!

Továbbá, ha nem látják egymást, hogy kreatív - és gyakori - módon tartsa a romantika megy a kapcsolatot. Mivel Marcia egy tanár, nem volt nehéz a kettőt utazások megtervezésére Seattle-be. „De meg kell jönni, itt is, néha” mondta, „mert a gyerekek hiányozni fog.”

Lehetséges, hogy jól megélnek a hosszú távú kapcsolat!

Marcia és Harvey már rendelkező Skype ülés velem egy fél évig. Harvey összeköti a Seattle és Marcia Chicago. Bár a féltékenység és a magány volt, az első, a két legnagyobb kihívás számukra, megtanultam a szöveges és video chat egymással szinte naponta, és tartalmazza az egyéb rendszeres részleteket az élet.

Gyakran megvitatják, hogy ez egy átmeneti állapot, és a Harvey dolgozik meggyőzni a jelenlegi cég áthelyezni őt a Chicago. Marcia már látta a barátait és a felnőtt gyerekek gyakrabban is, ami tartja a forgalmas. Ő még csatlakozott egészségklub az első alkalom, és játszik tenisz női bajnokságban.

Mindannyian tudjuk, hogy ez nagy kihívást jelent, hogy a helyi viszonyok működik, így miután mérföld között Ön és partnere létrehozhat további feszültségeket. A tanácsom az, hogy ne felejtsük el a kis dolgokat. Amikor látsz egy vicces idézet, tréfás, vagy történet, küldje el a partnere. Továbbra is egymással nevetni, akkor is, ha nem szemtől szembe. Emlékeztesd magatokat, miért vonzott egymást az első helyen. És, persze, most majd írjuk meg a partner szerelmes leveleket, hogy küldhet postai úton. Ők a tökéletes módja annak, hogy a másik személy tudja, hogy gondolok rájuk.

Photo források: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com