Hogyan lehet egészséges hosszú távú kapcsolatot kialakítani - (10 egyszerű tipp)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Hosszú távú kapcsolatokat tele vannak mind egyedi kihívásokat és különleges lehetőségeket közelsége és a kapcsolat. A térben és időben, hogy jön a hosszú távú kapcsolatokat lehet áldás és átok a kapcsolatot. Találkozó egymás igényeit nehezebb lehet, ha éppen nem tud együtt lenni személyesen, de a kutatás megállapítja, hogy a hosszú távú kapcsolatok növekedéséhez vezethet intimitás és több jelentős kölcsönhatások.

Annak ellenére, hogy kénytelen időt szét és logisztikai akadályok, a távolsági romantika boldogulhatnak szándékos akciók, reális elvárásokat, és kommunikációs stratégiák. Íme 10 tipp, ápolása és megtartása, egészséges, hosszú távú kapcsolat:

1. Állítsa be a kommunikációs szokások és elvárások korán

Beszéljen a partner hogyan szeretne kommunikálni, ha éppen szét. Fontolja meg, hogy gyakran fogunk kommunikálni, hogyan fog kommunikálni, és mennyi kommunikációt szeretne, hogy van.

load...

Kitalálni, hogy mennyi a kommunikáció Ön és partnere akar naponta, hetente vagy havonta.

Bár fontos, hogy te nem ragasztott a telefonra órákig nap nap után, és elhanyagolják a többi területen az életed, azt is ugyanilyen fontos, hogy előtérbe kommunikáció a partnerrel, és maradjon elkötelezett amellett, hogy rendszeres kapcsolatot. Ez természetes, hogy van, hogy kreatív és időzítés, különösen, ha található különböző időzónák. Ami fontos, hogy egy valódi erőfeszítést, hogy tartsa a kapcsolatot megy strongby segítségével bőséges kiváló minőségű kommunikáció.

load...

2. Használja ki a technológiai

FaceTime, Skype, és egyéb video chat kapsz lehetőséget, hogy vizuálisan csatlakozni, és menj a virtuális dátumok, így a kommunikáció jobban hasonlítanak szemtől-szembe időt. Annak ellenére, hogy a video chat látszólag ügyetlen vagy megbízhatatlan a legtöbb ember az első, ezek a technológiai fejlődés csodát tett a hosszú távú kapcsolatok egészére.

Szövegek, e-mailek és telefonhívások mindig hasznos és szükséges kommunikációs eszközök, de tudatában kell lennie az esetleges félreértések, amikor kommunikációs módszerek hiányzik a testbeszéd és a verbális. Mentse a fontos és komoly beszélgetéseket video kommunikációt, vagy még jobb, személyes látogatások.

3. Set & Megállapodnak alapszabályok

Arra szolgál, akkor is, hogy meghatározza a kapcsolat, valamint a várakozások időt együtt, és időben egymástól. Légy nyitott, hogyan fogja kezelni látogatók (Hol? Mikor? Milyen gyakran? Hogyan pénzügyi és utazási kezelni?), És elfogadja, hogy lássák egymást, amennyire csak lehetséges korlátai ellenére, mint az idő és pénz.

load...

Fontos, hogy állítsa alapszabályt és határait a hosszú távú kapcsolat, mint a milyen gyakran akkor látogasson el, és hogy a pénzügyek fogják kezelni.

Emellett határozta meg egyértelműen körül a romantikus elkötelezettség, és biztosítja te ugyanazon az oldalon találhatóak a meghatározása a csaló, ügyvezető önmegtartóztatás, és tartani a dolgokat szexi, ha a kapcsolat monogám.

4. Légy őszinte, hiteles és átlátható

Távolság könnyebben lehetővé teszi, hogy elrejtse részei az életed, személyiség, gyengeségeit, és a döntések. Azonban, ez alapvető fontosságú, hogy valódi, ha továbbra is fejleszteni a kapcsolatot.

Mivel az igazi énje segít biztosíthatja maga jó illeszkedést és valóban ismerik egymást. Ez azt is jelenti, felszólalni az érzésekről, hogy nyitott az aggodalmait, és érdeklődést kifejező.

5. Kezelni a konfliktusokat éretten

Hiányzó egymással, amelynek nagy különbségek az idő közötti látogatások, és elkerülhetetlen a mindennapi stresszt mind viselni téged és ingerlékenységet, feszültséget és szenvedést. Míg a kihívások hosszú távú létrehozhat konfliktus a kapcsolatot, emlékeztetőül te ugyanabban a csapatban, és elkötelezett amellett, hogy kihasználva az egészséges kommunikációs stratégiák konfliktus idején. Ne ostor ki, dobja dühös hisztizés, vagy rendelhet hibás anélkül , hogy felelősséget.

Elkerülhetetlen lesz a stressz, hanem igyekszik megoldani konfliktusokat, érett, nyugodt módon.

Is, megy MIA, így a hallgatáshoz, figyelmen kívül hagyva a partnere, vagy a játék (mint lóg ki, vagy nem veszi fel a telefont), hogy védi a szívet, ha mérges vagy konfliktus okozhat jelentős kárt a kapcsolatot. Ehelyett kommunikálni az érzéseit, kifejezetten az Ön igényeinek, tedd valódi erőfeszítés problémamegoldás és jön vissza össze, és nem tűnnek el anélkül, hogy a fejlett kommunikáció.

6. Megtalálják a módját, hogy megosszák egymással tapasztalataikat és megjelenítése Szerelem akkor is, ha túl

Látva ugyanazokat a filmeket, és nézte az azonos TV-műsorok és hallgatni ugyanazt a zenét vezethet érdekes, szórakoztató, és dinamikus beszélgetések és ragasztás tapasztalatait. Tervezz egy videó dátum éjszaka, hogy kreatív módon kifejezni a szeretet, gondoskodás, és a csodálat, és átlátható legyen megosztás magát a partnere.

Írjon partner írni fotók megosztása, és küldje meglepetés gondozási csomagok. Legyen biztos abban, hogy úgy viselkednek, hogy tartsa a szerelem él, megerősítik az egymás iránti elkötelezettség, és tenyészteni érzelmi biztonságot.

7. Vigyázz magadra

És nem teszik a partner az egész létezését. Hiányzik a partner canmake szeretne spendevery percét a telefon együtt. Azonban, elhanyagolva a saját életét (barátok, család, munka, kötelezettségek gyakorlása, a személyes érdekek, hobbi, stb) egy tuti recept, és csak nyomást gyakorol a kapcsolatot, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, ami lehetetlen.

Ne feledje, hogy félre időben csinálni, amit szeret, és időt tölteni olyan emberekkel, akik nem a partnere.

Kezelje a távolság a beruházó saját és a saját életét, és figyelembe magadra - mind a magad és a kedvéért a kapcsolatot. Elkövetni, hogy miután egy életet, ahol élsz a fullestinstead az kívánó idő felgyorsul, így láthatja a partnere újra. Hogy minden nap számít, amely egyensúlyt teremt a kapcsolatot célokat a személyes célok, így a legtöbbet a távolság és az idő egymástól, és a tanulás, hogy rendben egyedül lenni.

8. Trust Trust, bízz a Partner

Trust, a bizalom, a bizalom a partner -, míg észre, ha valami nem stimmel. A hosszú távú kapcsolat nem működhet bizalom nélkül. A remény, hogy megismerni a partner, közös az Ön életét, és ütemezési rendszeres időben kapcsolatot és kommunikációt, akkor lesz egyre magabiztosabb bízva a partnere, és az ereje a kapcsolatot.

Bár ez fontos, hogy bízzanak egymásban, ez is fontos, hogy bízzon az ösztöneiben, és figyelni, ha valami úgy érzi ki. Előfordulhat, pillanatok a bizonytalanság és a féltékenység, ami természetes, de ha úgy érzed, hogy hazudott , vagy ha a partner cselekszik megbízhatatlan módon, ezért fontos, hogy figyeljen, és gondolja át a kapcsolatot.

9. Adja meg a Partner tér

A távolság és idő szét fog létrehozni a természetes lehetőségeket helyet. Értsd ez időt vesz igénybe, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt az együttlét és az elkülönültség, legyünk türelemmel, a partnere, és lehetővé teszi a szoba a függetlenségért.

Tér lehet jó egy kapcsolat, úgyhogy a partner funkciót a saját életét anélkül, bizonytalan érzés róla.

Fontos, hogy a partnere, hogy a tér és funkciója a saját életét anélkül, hogy féltékeny, bizonytalan, vagy birtokos. Megállítani magát megszállottan ellenőrzi a partner szociális média számlák és úgy viselkednek, amelyek elősegítik a féltékenység.

10. Előre tervezni látogatások

De ne túl nagy nyomást minden látogatás, hogy tökéletes. A távolság és az idő egymástól elviselhetőbb lesz, ha izgatott konkrét terveket és világos értelme a mikor látjuk egymást mellett, és amikor a távolsági része a kapcsolat véget ér. Továbbá, megérteni hétköznapi és / vagy unalmas feladatokat, például a bevásárlás és a mosodai, lehet egy része a látogatók. Ez a tevékenység az élet természetes része, és couplehood valamint a jó lehetőségeket, hogy milyen jól rákattint, és együtt dolgozni.

Látogatók is fel lehet tölteni alváshiány utazási, egyéb munkahelyi vagy iskolai kötelezettségek, és szorította az időben barátok és a család, így megy minden egyes látogatás egy reális képet kaphat az időt fordítanak. Dolgozz, hogy bele egymás életetekbe látogatások során (és ezzel a normális párok tevékenységek), és hogy a kötelezettséget, hogy a legtöbb időt együtt a tervező különleges dátumok, hogy várom.

Hosszú távú kapcsolatokat megkövetelése a munkában, de lehet megéri

Ahhoz, hogy mind a kielégítő és tartós, hosszú távú kapcsolatok elkötelezettség szükséges, kommunikáció, türelem, tisztelet és bizalom. Légy hálás az idő van együtt, és az erőfeszítés mindketten üzembe helyezését, hogy a kapcsolat tartós, és tudjuk, a kihívások távolsági is megéri, ha a kapcsolat hoz szeretsz és a boldogság.