Hogyan lehet felkészülni az első időpontra?

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Van még szokatlanul stresszes esemény a világon a randi, mint felkészülés a első randin ? Persze, közeledik egy vonzó nő rendelkezik a részesedése a stressz. És persze, a második, a harmadik és még 25 dátumokat mind saját készletek gond foglalkozni. De semmi sem lesz elég beállítva meg a szélén, mint az első randin.

Nincs más pillanat a kapcsolatot egy nővel, illeszkedni fog az első dátum a szentségtelen kombinációja várakozás és a bizonytalanság. Ha megy, hogy az Excel az első napokra, a pokol, ha mész, hogy egyszerűen túlélje az első napokra, akkor meg kell, hogy néhány előkészületek során a vezető-up.

load...

A tárgyi eszközök.

Mi lesz a nehezebb pillanatokban dátum készítmény a második. Most nézzük összpontosítani könnyebb elemek előállítására az első dátum - fenntartása a fizikai állapota.

Egy nagyon alap szinten, meg kell érezni fizikailag pezsgő, ha mész, hogy minden esélye az első dátumot. Be kell, hogy jól érezze magát pihent, meg kell érezni feszültség, meg kell érezni kész arra, hogy kezeljék a kihívás. A nap folyamán vezető a mai napig, győződjön meg róla, hogy elegendő alvás, akkor nem eszik semmit, ami bog le, és ne igyon túl sok a stimulánsok, mint a kávé, vagy túl sok csökkentőket, mint az alkohol.

load...

Ez igaz közben maga a dátum. Nem számít, ha fizikailag fegyelmezett egész nap, de akkor megy előre a dátumot és túl sokat iszik sört, és kötelezze a tál tészta olyan hatalmas küld neked egy élelmiszer-kóma csak lássa a lista a menüben.

Azt is szeretnénk, hogy győződjön meg arról, szorosan ápolt és kikészített oly módon, hogy Ön szerint vonzó. Nehéz, hogy továbbra is teljes mértékben elkötelezett alatt időpont, ha aggódsz, hogyan lehelete, vagy ha a hajad (véletlenül) rakoncátlan. Sekély, akár nem, ez lehetetlen, hogy úgy érzi a legjobb, ha nem nézd meg a legjobban. Szánj időt, hogy mossa meg a ruháit, hogy egy hosszú zuhanyozó, hogy a borotválkozás és a fodrász, és mutassa fel látszó és érzés a friss lehetséges.

„Mindezek a tevékenységek töltse meg a hihetetlen

energia mennyisége a dátumot felveszi

a második belép a szobába.”

load...

Az immateriális javak.

Ahelyett, hogy írja le a fenti tanácsokat, mint „sekély”, tartsa szem előtt, a kapcsolatát az anyagi valóság és az immateriális valóság. Úgy érzi, jobb, ha megnézzük a legjobb, vagy, ha megnézzük a legrosszabb? Gondolod, világosabb, ha már gondoskodott a tested , vagy ha már a kanapén ült egész nap lapátolt Doritos le a nyelőcső, mint te egy emberi trashcan? Távol attól, hogy sekély, ügyelve a tárgyi közvetlenül hozzájárul a szellemi és érzelmi állapot.

Ha csak győződjön meg róla, tárgyi összhangban vannak, akkor nem jobb az első napokra, mint ha nem tartják őket. De ha gondoskodunk a tárgyi eszközök és szintén egy kis szándékos erőfeszítést, hogy közvetlenül foglalkozzon a tárgyi eszközök, meg fogja találni magát megállíthatatlan, ha a dátum elérkezik.

Az ólom-ig az első időpont, végre valami élvezetes tevékenységek, amelyek megkövetelik a magas szintű hangsúly. Ha van egy szakmai feladat, úgy érzi, izgatott, hogy egy repedés, majd a munka, hogy minden nap helyett ütik el az időt csoszogó papírok. Ha van egy személyes projekt érzi szenvedélyes, akkor kiad egy pár órát búvár mélyen, mielőtt elindulna italokat. Ha még nem sok időt töltött a legjobb barátja egy pár hétig, majd a menetrend egy találkozót, vele, mielőtt elmész a dátumot.

Mindezek a tevékenységek töltse meg a hihetetlen mennyiségű energiát, hogy a dátum felveszi a második belép a szobába. És ez az energia viszi végig a dátum kombinációjával kegyelem és a tűz fogja találni ellenállhatatlanul vonzó.