Hogyan lehet menni az alkalmi randizásról a komoly kapcsolatra (lgbt tanácsadás)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Kapok e-maileket minden alkalommal a nőktől, akik egy és szeretnének egy elkötelezett, hosszú távú, szerető partnerség. Gyakran az oka, hogy e-mailt nekem, mert úgy járunk valaki egy hétköznapi módon, és kíváncsi, hogy hogyan tudnak fordulni a kapcsolatuk valami, ami sokkal komolyabb, mély és elkötelezett.

Vannak öt lépésben sikeresen fordult egy alkalmi azonos nemű nő kapcsolat egy elkötelezett kapcsolatot.

1. Get On Your Tiszta szabványok

A legtöbben úgy vélik, tudjuk, hogy mit akarunk, de sokszor az igazság az, hogy nem tudjuk, pontosan megjelöli , amit igazán akar ki egy kapcsolatot. Ha megkérdezem a kliensek, amit akarnak a szeretet, általában válaszoljon, hogy nekem egy listát jellemzők: amit inkább neki, hogy néz ki, milyen munkát (és / vagy jövedelem), hogy inkább neki, hogy milyen szinten az oktatás akarnak neki, hogy milyen fajta hobbi akarnak neki, hogy vegyenek részt, és milyen fajta zene / szórakoztató akarnak neki, hogy élvezze.

load...

Külső tulajdonságok, mint a megjelenés, állapot, vagyon, népszerűség, vagy más emberek véleményét, természetesen számít az első látványosság. Azonban ezeket a dolgokat nem mond semmit arról, hogyan is egy személy kezelnek minket, hogy milyen mélyen képesek szeretni minket, vagy milyen boldogok, hogy nekünk, ha együtt vagyunk.

Leírom, mit akarsz ki egy kapcsolat segítségével igazán megérteni, ha a fejed van.

A fontosabb kérdés: Mik a szabványok? Más szóval, hogyan akarják, hogy szeressék? Hogy tetszik a kezelendő? Mit tud hozzájárulni, és megkapja a partner fizikailag, érzelmileg és szellemileg?

load...

Ha nem tudja, mi a normák, nincs jó módja kitalálni, hogy valaki az Ön számára. Ha azt szeretné, hogy viszont a hétköznapi kapcsolat egy komoly kapcsolatot, ez fontos, hogy elkezdi választotta, aki az Ön számára. Ellenkező esetben azt kockáztatja fel magad a hatalmas mennyiségű felesleges szívfájdalom és a frusztrációt.

2. Határozza meg, ha a nő jársz tud felelni a szabványoknak

Miután elérte egyértelmű a szabványok, a második lépés az, hogy alaposan vizsgálja meg a nőt, te véletlenül társkereső látni, hogy ő hajlandó és képes megfelelni a követelményeknek.

Nem mindenki akarja, amit akar. Nem mindenki képes vagy hajlandó nyújtani ugyanazokat a dolgokat, ahogy vannak, a partnerség. Mennyibe kerül ez a nő ajánl?

Bármennyire is érdemes egy komoly kapcsolatot, a lényeg az, hogy van egy komoly kapcsolatot, aki megfelel a szabványoknak.

Gyakran, amikor a nők szeretnék egy komoly kapcsolatot, akkor próbálja meg, hogy működjön együtt akárki is előttük, még ha nem felel meg az előírásoknak. Azt mondják a dolgokat, mint „Ő lenne a tökéletes, ha csak ő [töltse ki az üres].”

load...

Fontos tudni, hogy mit akar az a kapcsolat, de ez éppen olyan fontos, hogy tudja, ha a nő lát adhat, amit akar.

Az egyik fő oka annak, hogy a nők elmaradnak találkozik a szabványok, ha ők érzelmileg nem érhető el. Érzelmi elérhetetlensége lehet trauma, függőség, társ-függőség, depresszió, mentális egészségügyi problémák, továbbra is letette az ex, vagy számtalan más okok miatt.

Amikor egy nő érzelmileg elérhetetlen , az azt jelenti, hogy nem akar vagy nem képes esni mélyen szerelmes a pillanatban, és ez azt jelenti, ő nem fogja választani, hogy fokozzák és megfelel a szabványoknak.

Falling a nők, akik nem állnak mindig vezet szívfájdalom. A siker a vevő a kapcsolatot az alkalmi komoly, akkor kell igazi, ki az illető, és mit tud ajánlani.

Egy komoly kapcsolat csak akkor lehet valós és fenntartható, ha mindkét ember ugyanazt akarja a dolgokat egymástól. Egyensúlytalanságok az erő és a vágy vezet fájdalom, csalódottság, fáj, és csalódás minden oldalról.

3. Keresse a Red Flags

Ha már tiszta a szabványok, és határozzák meg, hogy a nő maga véletlenül társkereső tud felelni a szabványoknak, a következő lépés az, hogy vizsgálja meg alaposan a vörös zászlókat.

Vörös zászlók témához figyelmeztető jelek, amelyek azt mutatják korán egy kapcsolatban, és előrevetíti azt a tényt, hogy a kapcsolat nem működik el, ahogy reméljük.

A legtöbben hajlamosak figyelmen kívül hagyni jelek, hogy az ember nem igaz minket, vagy hogy egy kapcsolat megy délre - kérem, ne tegye ezt.

Amikor az ügyfelek jönnek hozzám, miután egy rossz szakítás, mindig jelezte, hogy figyelmen kívül hagyja a vörös zászlókat a kezdetektől. A nehéz dolog vörös zászlókat, hogy senki nem akarja látni őket. Senki nem akarja, hogy ott legyen.

Ahhoz azonban, hogy sikeresen be egy alkalmi kapcsolat egy komoly kapcsolatot, akkor először meg kell győződjön meg róla, nem mellőzve jelek, hogy a kapcsolat halálra van ítélve.

4. Eldobhatja elképzelés, hogy (vagy kell) változtatni a

A következő lépés a fordulópontot egy alkalmi kapcsolat egy komoly kapcsolat, hogy teljes mértékben elfogadja a nő jársz, mint ő.

Az emberek általában nem változik. Az egyik legnagyobb hiba a nők teszik próbál változtatni a nők találkoznak. Függetlenül attól, hogy megpróbálja őt megtörni a szokás, vagy változtassa meg a viselkedését, vagy eleget szabványok, próbál változtatni valaki mindig egy vesztes csatát.

Ha nem fogadja el ezt a nőt, aki ő valójában, akkor talán itt az ideje, hogy elmenjen.

Az emberek olyan dolgokat az okokról, nem a mi okból. Az emberek látni a dolgokat a perspektívák, nem a mi perspektívák.

Ha nem fogadja el ezt a nőt mindent ő, akkor már fel magad a kapcsolat teljes frusztráció, és ez valószínűleg azt jelenti, hogy üldözik a rossz nő.

5. Egyértelmű kommunikálás What You Want

És ha ő hajlandó ott találkozunk.

Miután megállapította, hogy ez a nő megfelel a szabványoknak, és ő az a fajta nő szeretne lenni, pontosan úgy, ahogy ő, a következő lépés a fordult a véletlen kapcsolatot egy komoly kapcsolatot, hogy tudassa vele, világosan és magabiztosan, hogy azt szeretné, hogy egy elkötelezett partneri vele.

Fogsz néhány komoly beszélgetést ezzel a nővel, így ez nem az idő textil.

Meg kell lenniük abban, hogy megérdemled a dolgokat, amire vágysz. Ez szexi, amikor egy nő kommunikál vágyai magabiztosan és a nyitottság.

Te nem rászoruló akarnak a dolgokat szeretne - mindaddig, amíg nem számítunk egy bizonyos nő, hogy töltse ki ezeket az igényeket az Ön számára. Be kell, hogy mindig benne, hogy lesz a szeretet, amit akar, függetlenül attól, hogy az adott nő jársz ad neked. Ez az utolsó lépés rendkívül fontos, és tanítok róla sokkal részletesebben itt található videó.

Miért nem néhány ember akar egy kapcsolatban?

A kapcsolatok időigényes. A kapcsolatok kemény munka. Mivel egy jó partner igényli befektetés egymást, hogy ott egymást, egymásra figyelés, és hogy időt távol a saját igényeinek, hogy támogassák egymást.

Kapcsolatokat kötni az emberek le. Mivel független hoz egy csomó személyes szabadságot. Ha elkötelezett a másik személy, meg kell vizsgálni a másik személy és az ő igényeinek. Nem lehet egyszerűen csinálni, amit akarsz (vagy flörtölni akárkit, vagy vegye figyelem vagy szívességet bárkinek).

Kapcsolatokat vehet fel egy csomó időt és energiát, és néhány ember csak nem a fizikai, érzelmi, vagy szellemi kapacitás, hogy.

Sokan inkább a biztonság egy kapcsolatban, de néhány ember nem hajlandó a kereskedelem el a szabadságot, hogy egyetlen , különösen akkor, ha van más célok és kötelezettségek (az épület egy üzlet, a művészet, ügyelve egy családtag, vagy utazás a világ nem tartják vissza egy másik ember szükségleteit, vagy vágyak).

Egyes nők érzelmileg nem érhető el. Lehetetlen, hogy ez megváltozzon, hogy valaki. Ha egy nő érzelmileg nem érhető el, nincs semmi, amit tehetünk, hogy meggyőzze őt, hogy legyen elérhető. Ő nem forrásadó semmit; egy érzelmi kapcsolat egyszerűen nem valami, amit el kell adni. Bármit gondolsz ő a forrásadó csak a saját nyúlvány (saját vágy, hogy szeressék, és csatlakoztassa).

Mit jelent a „FWB” és „NSA” kifejezés?

„FWB” azt jelenti, „Barátság extrákkal”. Két ember barátok (nem több, mint barátok), de ha ők mind egyszeri és kérges, segíteni tudnak kielégíteni egymás szexuális szükségletek összejönni. Azonban az összeköttetés nem változtat azon a tényen, hogy ők barátok. Ha mindkét ember ugyanazon az oldalon (élvezhessék összejönni nélkül keres többet és veszélyeztetve a barátság), akkor ez egy jó megállapodás.

„NSA” „No Strings Attached”. Ez a szexről, semmi több. Még barátság, feltétlenül. A szexuális játék nem jön semmilyen további elvárások bármilyen.

Mi van, ha úgy dönt, hogy nem akar még Legyen Alkalmi kapcsolat már?

Engedd elmenni. Hot leszbikusok vannak mindenhol. Nincs előnye, hogy megpróbálja tartani, hogy valaki, aki nem akarja. Hiszek a szerelemben. Valaki ott vár rád. Azt kell, hogy higgy neki. Blokkolja őt találni akkor mindaddig, amíg marad a kagylót, aki soha nem fog szeretni, ahogy megérdemlik.

Ha Ő a megfelelő nő, A dolgok működni fog. Ha ő nem, akkor nem akarja vesztegetni tovább az Idő

Az igazság az, ha valaki nem ad nekünk, amit akarunk, van egy jó esély hogy nem kell azt nyújtani. Leszbikusok sztereotip hogy egy U-Haul , hogy a második dátum. Ha nem hozza az U-Haul (és a kapcsolat marad alkalmi többet, mint a bél ösztön azt mondja, kellene), akkor valószínűleg a jele, hogy kiválasztotta a megfelelő nőt.

De ne ess kétségbe. Szeretet valóságos, és ha azt szeretné, hogy egy szerető partnerség, meg fogja találni valaki megosztani, hogy az. Az egyetlen dolog, ami blokkolja minket a szeretet, amit akarunk, vagy feladja és / vagy időveszteség próbál meg a rossz nő. Az öt fenti lépéseket, akkor elkerülhető a kiöntött a rossz nő, ugyanakkor segít a dolgokat mélyebben, ha ő is, sőt, a megfelelő nőt.