Ismerkedés edző bobbi palmer tanítja a nők több mint 40, hogyan kell kiválasztani a megfelelő ember és dátum, mint egy felnőtt

19 május 2019

A rövid változat: Ha 40 év feletti és beteg, hogy egyetlen, nyerhetsz hangszeres tudás társkereső forgatva az erőforrások dátuma Like felnőttnek és Bobbi Palmer. Bobbi hat lépésből álló coaching rendszer segíti száz nő talál egy szerető, örökre, felnőtt kapcsolat. Egy-egy privát coaching, csoportos virtuális műhelyek, önálló programok, valamint ingyenes webcast, a társkereső edző azt állítja, hogy soha nem késő, hogy találkozik valakivel, és beleszeret. A lány együttérző támogatás és tapasztalt adviceempowers nők vonzzák a megfelelő ember, a saját a társkereső hibákat, és a dátum, mint egy felnőtt. A pozitív lelkiállapotban, Bobbiworks szorosan együtt érett nők, hogy segítsen nekik javítsák társkereső szokások és stratégiák így könnyen vonzza a hosszú távú szerelem.

Egységes ő korai 40-es, Bobbi Palmer megpróbált mindent, csak hogy egy második időpontban. A lány elment speed dating eseményeket, megpróbálták videó társkereső, csatlakozott társkereső honlapok, tedd ki újsághirdetések - semmit nem tudott gondolni, hogy találkozik valakivel. Semmi sem dolgozott neki. Végül be kellett ismernie magának, hogy ő volt a probléma.

load...

„Rájöttem, hogy kell csinálok valamit rosszul,” mondta. „Azt hittem, meg kell, mert az egyetlen dolog, következetes voltam. Így kellett kitalálni, hogy mit tehetnék, hogy segítséget és kijutni a magam módján.”

Bobbi Palmer, a dátum, mint egy Felnőttnek, létrehozott egy nemzetközi hírnevét, mint a társkereső szakértő a nők több mint 40.

Leforgása alatt a néhány év, Bobbi tanult, elment szemináriumok, és a befektetett tanácsadás; amelyek mindegyike segített változtatni a megközelítés magában, társkereső, és a kapcsolatok. Ő nőtt, hogy megértsék, hogy ő volt elég, ahogy ő volt. Ő már nem foglalkozik a fiúk - Boldogan foglalkozott a férfiak. Ezek felnőtt férfiak értékelik az intelligens, független, szerető nők, mint ő.

load...

Amikor találkozott a közép-nyugati sertéstenyésztő a mérkőzés, nem volt mit shehad várható volt, de tökéletes neki. Házasodtak hat hónapon belül. Singlewomen, aki hallotta a történetet mondta nekik reményt saját szerelmi életét, és Bobbi érezte húzott, hogy segítsen nekik.

„Úgy döntött, hogy a tanítás a nők, hogy amit tettem,” a társkereső edző azt mondta nekünk. Ő hívta üzleti Date mint felnőttnek, mert a coaching ellát egyedülálló nők több mint 40.

Ma ő az-depthcoaching programok és felemelő webcast a nőknek abba szabotálja magát, kiválaszthatják a megfelelő partner, és vállalják, hogy a kapcsolat akarnak. Az ő honlapja jelenleg lát over40,000 egyedülálló havi nézetek, és ő segített több ezer nő létre egy sikeres társkereső stratégia és az eredmény a szeretet osztály, nem számít, milyen korban vannak.

„A felnőttek egy másik szempontból társkereső. Nem kell, hogy valaki építeni egy életet; meg kell egymáshoz illeszkednek meglévő életére”Bobbi magyarázta. „Miután társkereső öt, 10, vagy 20 éve, hogy nehéz, hogy nem adja fel, vagy elveszíti a reményt. Saját edzés segít a nőknek megtalálni a reményt, és megtalálja őt.”

load...

A Együttérző igazság Teller három vezérelvei

A privát coaching ülések , Bobbi segít érett nők kezdeményezően fellépni megtalálni a szerelmet, és létrejönne egy szeretetteljes kapcsolatot egy jó ember. Találkozik a nők személyesen és videokonferencia, hogy megvitassák a társkereső kihívásokat. Alig néhány hét alatt, a társkereső edző lehet kapni érzi a bizalmat, kompetencia, és reméljük, hogy meg kell állítani az úton, hogy szeretik. Az első három lépés az ő hatásos szex-lépésre rendszer magában foglalja a belső munkát egy person'as gondolkodásmód, a bizalom, és a szabványok, míg az utolsó három lépésekből gyakorlati módon, hogy megfeleljen, vonzani, és megtartani a megfelelő ember.

Bobbi azt mondta: „A célom az, hogy miután végeztél velem dolgozik, akkor az eszközök és gondolkodásmód, hogy menjen ki a világba, és kérően után megy, amit akarsz.”

Mint egy társkereső edző, Bobbi kiemelkedik felkutatása, milyen felnőtté daters tehet kiválasztani a megfelelő partnert, és egy kapcsolat munkát.

A társkereső szakértő is otthont ad egy ingyenes webcast nevű Girls' Night Out inspirálja a nők több mint 40 szabad magukat a mi tartja őket egyetlen. Minden hónapban, ő foglalkozik új társkereső téma, mint például, hogy hol megfelelnek a magas minőségű férfi és hogyan válasszuk ki a férfi, aki boldoggá tesz. A webcast kínálnak kiváló lehetőséget öntevékeny womento megtudjuk társkereső és kerülendő példák az élő vagy a saját idejében keresztül visszajátszás.

Bobbi van az egyedülálló nők minden lépését az utat. „A legtöbb ember keres ugyanaz a dolog van,” mondta. „Mindannyian szeretnénk valakit, hogy vigyázzon, és ossza életünket.”

Azáltal, hogy tanácsot egy down-to-earth módon, Bobbi ösztönzi a nőket, hogy értékelje magát, csípés a rossz szokások, és megtanulják, hogyan kell beleszeretni egy felnőtt ember. A lényege a megközelítés, azt mondta nekünk, három alapvető elvek: Maradjunk a kiegyensúlyozott, hogy kedves, és vállal felelősséget.

1. Egyensúly a Head & Your Heart

Néha a nők havein fejükben egy lista azok ragaszkodnak a típusú ember akarnak, az a fajta szerelmi történet, amit keresnek, és mit hajlandó megtenni érte. Ismerkedés nem a gondolkodás, bár; ez körülbelül érzés. Bobbi tanítja nők egyensúlyt a fej és a szív és használni a döntés során, hogy ki kell folytatni romantikus.

Az üzleti és más az életük, a nők is teljes mértékben a fejüket, vezette az eszüket. Az ő szerelmi életét, a másik gyakran igaz. A döntések, reakciók, és arról, hogyan jelenjen meg a férfiak jönnek az érzelmeiket. Bobbie tanítja nők egyensúlyt a fej és a szív-és használja mindkét döntés során, hogy ki kell folytatni romantikus.

2. Irgalmasságot magadnak & The Men You Meet

Magabiztos perzisztencia egy másik kulcsfontosságú pontja Bobbi. Ő nem akarja, hogy az ügyfelek úgy érzik, demoralizált, vagy le magukat a szingli. Hogy túlságosan kritikus, mi baj magad nem produktív megoldás, így a társkereső edző célja, hogy csírájában e bizonytalanságok a bajt.

„Fontos, hogy ne verni magad, vagy úgy érzi, mint egy hiba,” mondta. „Nincs semmi baj. Már csak néhány dolgot társkereső, hogy még nem tudják -, hogy hol jönnek.”

„Azt is fontos megjegyezni, a férfi akkor találkozik olyanok, mint te,” folytatta. Ezek a félelmek, bizonytalanságok, és frusztrációk a randi. Megmutatják nekik az együttérzés kulcsfontosságú ahhoz, hogy egy értelmes kapcsolatot.

3. Vegye felelősséget a felhasználó cselekedeteiért és eredmények

Utoljára is, Bobbi felhatalmazza kislemez hogy átvegye az irányítást a szerelmi életét, és realizewhat tudnak csinálni, hogy egy romantikus kapcsolat. Ha egyedülálló nők saját tetteikért, nincs mentség, csak eredményez.

„Az igazság az, te egyetlen miattad. És ez egy jó dolog, mert akkor fix Önnek. Van-szabályozás és módosíthatja.” - Bobbi Palmer, társkereső coach

Miután Bobbi vállalta a felelősséget a saját részét az ő sikertelen románcok, például képes volt korrigálni a hibákat, és végül feleségül a tökéletes ember neki. Ez nem a rossz érzés magáról; ez körülbelül új dolgokat tanulni, és vegyék át az irányítást a viselkedés, hogy jobb eredményt.

Segítő Érett nők Legyen Reménység & Find Happiness

Az évek során, Bobbi törte fel több száz sikertörténet a korábbi ügyfelek, akik találtak szerelmes, mert az ő lelkes tanácsot. „Voltam én valaha volt legalacsonyabb, amikor találkoztunk,” írta Giselle , aki küldött Bobbia köszönet figyelmét együtt egy fotót esküvője napján. „Meg kellett tanulni, hogy szeretem magam, és a saját legjobb barátod... Én imameghallgatás szépen. Én vagyok a legboldogabb nő életben van.”

Néha minden úgy van egy kis lökést, hogy inspirálja régi kislemez, hogy rögzítik a negatív társkereső minták vagy attitűdöket. Bobbi tudja, hogyan kell szállítani a kemény igazságok biztató és együttérző hangon.

Bobbi le egy ügyfél nevű Jeanine mint egy badass ügyvéd, megélhetés által vádemelésekben és vitatkozott vele pont. Egységes 47, Jeanine mondta a társkereső edző ő keres egy férfi, aki tudja kezelni őt. Elképzelte egy cowboy vagy policeman.She volt nagy személyiség, ezért úgy gondolta, hogy szüksége van valakire, kemény és határozott ahhoz, hogy megfeleljen neki. Alapvetően, a férfi változata magát.

„Bobbi segített, hogy tiszta az én Nélkülözhetetlen, amely egymaga mentette ezt a kapcsolatot.” - Vicki R., egy 48 éves ügyfél időpontja Like felnőttnek

Ehelyett Bobbi vonta, hogy megfordítja a forgatókönyvet, és vegye dátumok több csendes erősségek, mint a kedvesség, a nagylelkűség és a megbízhatóság. A privát coaching ülések, beszéltek abouthow rögzíteni Jeanine embere targonca és milyen lépéseket tudott venni, hogy magát odakinn (mint csatlakozni egy minden férfi póker csoport), és megfelel a partner tudott tiszteletben tartják.

Végül találkozott Ron online és foundthe tökéletes partner egy szokatlan csomagot. Ahelyett, hogy egy kemény erőmű egy ember, ő kapott magának egy gondoskodó partner, aki a kávéját reggel és felmelegszik kocsiját a hideg napok. „Ő egyensúlyt neki egy ilyen gyönyörű módon” Bobbi mondta nekünk. „Négy év után a házasság, ő boldogabb, mint amit valaha is volt.”

Egy másik korábbi ügyfél elemzi Lisa hitte sérült áru után a második válás. Nem volt nagy reményeket neki kilátások, de Bobbi ösztönözte őt, hogy próbálja meg online társkereső. A társkereső edző biztosította őt, hogy volt fény végén az alagút. Csak szükséges megállítani társkereső narcissists. Végül, Lisa találkozott egy csodálatos ember, aki egy jó gondozó, és ő most átadja a kapcsolati készségeket ő tanult Bobbi neki tizenéves lányok.

„Az általunk végzett munka segíti a társkereső andin más részein az élet,” Bobbi mondta. „Ahhoz, hogy valóban képes legyen segíteni hűvös nők, mint ez annyira csodálatos. Túl vagyok hálás.”

Bobbi Palmer Upends Ismerkedés Mítoszok és Erősíti önbecsülés

Mivel Bobbi már amennyiben ő az ügyfelek, ő tudja, mit kell mondani, hogy vezesse őket a saját funk és egy szeretetteljes kapcsolat. Ő tette, hogy a transzformációs út, és már rendelkezik empatikus segítséget érett nők keresik saját boldogan-valaha-desszert. Mindegy, hogy keresztül-egy coaching ülés, erős csoport és az otthoni tanulmányi programok, vagy havi webcast, Bobbi szállítja a szívből jövő buzdító beszéd sok kislemez kell, hogy újra ott.

„Én nem pihe,” Bobbi mondta róla coaching stílusban. „Azt akarom, hogy egy forrás a nők több mint 40”

Amint Veronica A., egy 45 éves, egyedülálló nő, azt mondta: „Ha valóban elkötelezett, hogy ezt a részt a keresés az igazi szerelem, megnyugodhat, hogy Bobbi fog könyörületesen teljes szívvel, és szenvedélyesen a legjobb partner, hogy segítsen megtalálod."

„Olyan sok mítoszt társkereső, mint, hogy a sikeres és független nők, hogy feladja valamit a mai napig,” Bobbi mondta nekünk. „Azt akarom, a nők tudják, amikor kiválasztotta a megfelelő ember, ez egy plusz, nem mínusz. Kell valaki, aki javítja a már nagy élet.”