Ismerkedés edző és makeover szakértő kimberly seltzer arra ösztönzi a kislemezeket, hogy átmásolják magukat kívülről

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Kimberly Seltzer túlmutat a hagyományos terápia segít kislemez változás nem csak a belső életet, hanem modernizálni a bizalmat és a megjelenés. Mivel Amerika egyik legjobb Ismerkedés átalakítása és a bizalom Expert, Kimberly tanítja ügyfelek leküzdeni kapcsolatos kérdések mind társkereső és bemutatása. Tartja magát az akció-orientált terapeuta, aki segít az embereknek küzdeniük kihívások - a saját külső megjelenését, hogy a belső hajlam. Her stratégiák ügyfelei közé tesztelése az új társkereső készségek és próbál új ruhák előtt egy áruház tükröt. És Kimberly szabók neki szolgáltatások minden ügyfél egyedi személyiség, így lehet tanulni, hogy a legjobb változata magukat.

Ismerkedés átalakítása és a bizalom Expert Kimberly Seltzer megváltoztatta az életét egy ügyfél, aki még csak nem is megnézi magát a tükörben. Amikor Kimberly és az ügyfél elment egy áruház keres egy társkereső ruhában - amely egyike a coaching szolgáltatások - az asszony könnyekben tört ki. Azt mondta, hogy ő Kimberly volna hatálya alá tartozó valamennyi tükrök házában, mert utálta, nézi magát annyira.

load...

„Mi volt mély róla esetben az volt, hogy ő ad minden hatalma van. Gyűlölte a testét, és nem volt semmilyen társkereső ruhát. Kifejezése ő igényeinek nagyon nehéz volt, és ő tartotta bocsánatot”Kimberly mondta.

Kimberly Seltzer segíti ügyfeleit növeljék a saját bizalom által kezdve a megjelenésüket.

A probléma az ügyfél volt, nem csak, hogy nem tetszett neki, amit látott a tükörben. Ő is aggódik, hogy mások mit gondoltak az őt és a test - nem a saját szükségleteit.

De a boltban, Kimberly ösztönözte őt, hogy próbálja egy új társkereső ruhát egyébként. Az egyik Kim meggyőződés, hogy az ügyfelek nem lehet elégedett a látszat egyszerűen azért, mert nem tudják, mit vegyek fel. Az új ruhát, az ügyfél megpillantotta magát a tükörben, és megtorpant.

load...

„Megdermedt. A könnyek csöpögni kezdett az arcán, és azt mondta, „Kim, én még sosem láttam magam annyira gyönyörű.” Ez volt az áttörés pillanata”Kimberly mondta.

Onnan, a kliens verejtékes haladást. Kimberly menetrend a fotózásra képeket használni a társkereső állványok - és az ügyfél még áradozott, hogy milyen szép nézett. Ennél is fontosabb, a nő elkezdett hinni, hogy ő is egészséges kapcsolatot.

„Elkezdett társkereső egy vihar, és gyomlálás ki az egészségtelen fiúk” mondta Kim. „Ért földet egy jó srác. És az egész kezdődött a tükörbe.”

Az ügyfél a történet jól példázza Kim filozófia, mint egy edző. Míg számos edzők úgy vélik, hogy az ügyfelek kell működnie a önbizalmuk kérdések belülről kifelé, Kimberly mondta ő úgy gondolja, az ügyfelek részesülhetnek kezdve a megjelenésüket.

„Azt lezárjuk a mítosz dolgozó belülről kifelé. Hitem meg kell dolgozni kívülről,”mondta.

load...

Mint a különböző szolgáltatások az Ön igényeire szabva

Kimberly egyedülálló keveréke a szolgáltatás vonzott sokféle ügyfelek. Dolgozik együtt a férfiak és a nők minden korosztály számára. Ő nagyon élvezi látva a hatást és mélyreható változások a férfiakra, mert nem használják figyel hogyan lépnek fel.

Ő az ügyfelek sikeres a legtöbb területen az életük, kivéve természetesen, társkereső. Gyakran előfordul, hogy ezek sikeres szakemberek, akik túl elfoglalt ahhoz, hogy megtalálják a szeretetet. Azt is lehet, hogy nem tudja, hol tudják az emberek, mert ők mindig dolgozik. Néhány nemrég elvált, és segítséget kérnek, mert ők próbálják újra aktuális.

Kimberly ügyfelei hogy drámai esztétikai átalakulások, amely növelheti a bizalmat és a kilátások.

Ez utolsó csoport - félénk emberek, akik nem bíznak - teszi ki a legtöbb lány ügyfélkör. De nem számít, az ügyfél, Kimberly cél ugyanaz maradt: „tanítom az embereket, hogyan lép kölcsönhatásba, és közli,” mondta.

Bár sok ügyfél fordulni neki a stílus tanácsadás, Kimberly is kínál szolgáltatásokat szabott egyéni különféle kapcsolati nehézségek.

Ő olyan ingyenes szolgáltatásokat kínál az ügyfelek számára, akik nem rendelkeznek az idő, hogy kötelezze el magát a coaching. A egyórás ingyenes webinar segíthet sok daters, és egyedülállók eldöntheti, hogy szeretné, hogy a következő lépést, és hívja Kimberly. Azt is figyelembe egy társkereső archetípus kvíz , hogy meghatározzák a legjelentősebb társkereső kihívásokat.

Ha a potenciális ügyfelek döntenek akarnak ülések Kimberly, hogy sok coaching lehetőségeket. A legtöbb ügyfél választhatja egy három hónapos telefon coaching program, amelyben beszélni vele kéthetente és teljes házi feladatot ülések között.

„Azt biztosíték terápia és edzés együtt” Kimberly mondta. „Azt nyakkendő saját útlezárások, de majd nyomja őket előre.”

A fel-össze Outer Self lehet kihozni egy autentikus belső én

Kimberly jól ismert rá makeovers hogy ösztönözzék daters hogy jobban érzik magukat. Ezek makeovers lehetnek modernizálása a társkereső profilok Kimberly és dolgozik egy átfogóbb virtuális átalakítása.

„Az egy órás virtuális átalakítása, megyek át a karosszéria, és a színük és segítsen nekik kiválasztani egy társkereső ruhát szerint a szervezet típusától és a stílus,” mondta.

Azonban előadás csak az egyik összetevője Kim gyakorlatban. Az ügyfelek teljes változás abból ered, három irányból Kim coaching munkát. Az első a Charisma hányadosa - ami szintén előfordul, hogy a neve a podcast. Ez a rész az ő filozófiája középpontjában az egyén külső adottságok, mint a stílus, bemutatása, a testbeszéd, és társkereső tudatosság. A karizmatikus Dater magabiztosan kölcsönhatásba lépnek egy partner rájön vonzó.

Ezután sikeres daters kell fejleszteni egy érzelmi IQ - amely magában foglalja a hitelesség, a kiszolgáltatottság, és az önkifejezés, hogy fellebbez a potenciális partnerekkel.

„Anélkül, érzelmi IQ, egyéni küzdenek épület több valós és intim kapcsolat” Kimberly mondta.

Az utolsó rész a képlet Szociális IQ, amelyben az ügyfelek kérik, hogy megteszi, amit ők már megtanulták, hogy az utcán, hogy kölcsönhatásba lépnek, flört, és közli a partnerekkel találnak vonzónak.

„Az emberek ereje változtatni kívül és belül megkapják, amit akarnak,” Kimberly mondta.

Végső soron ezek az eszközök segítségével az ügyfelek kijutni problémás kapcsolatot minták és egészséges, boldog társkereső helyzetekben.

„Egy csomó ember kap zavaros, ferde, vagy felületes kapcsolatokat” Kimberly mondta. „A terápia munka kapcsolódik a jövőben, és utat mintázatok jönnek létre.”

Kimberly Seltzer: Fejlődő egy akció-orientált Vision Therapy

Kimberly gyakran lát hagyományos - vagy belülről kifelé - terápia sikertelen részéről, mert azt mondják maguknak fognak dolgozni valamit, de aztán nem követik keresztül. Azt hallani kliensek beszélni, hogy mit fognak csinálni, de hol volt az akció?

Az ő coaching gyakorlat, Kimberly teszi az ügyfelek tegyen lépéseket, hogy megkapják, amit akarnak. „Kapok lézer fókuszált az emberekkel, és mondd el nekik, hogy mit kell elérni, hogy rövid idő alatt,” mondta.

Ezzel eredmény-orientált stílus terápia, Kimberly kaphat az ügyfelek, hogy fogadjanak el változásokat, amelyek megváltoztatják a társkereső életét. Például ő kínál a helyi ügyfelek „szárny lány” coaching ülés, ahol ő segít nekik választani a ruhát, és figyelemmel kíséri azok flörtöl stílus egy valós környezetben.

„Nincs semmi, mint látni egy nőt kijönni az öltözőből, és gyalog másképp. És az emberek, akik úgy érzik félénk kijönni az öltözőből érzés, mint egy millió dollárt.”- Kimberly Seltzer, Ismerkedés átalakítása és a bizalom Expert

Az egyik probléma, Kimberly gyakran látja, hogy az ügyfelek korlátozzák lehetőségeket. Sok esik vissza online társkereső, és ezek nem az eredmények, így elveszti a reményt, hogy megtalálja a kapcsolatot. Ehelyett Kimberly bátorítja őt kislemez keresni partnerek révén annyi különböző csatornákon lehetséges.

„Változatossá a társkereső profilját, mint változatosabbá pénzügyi tárca. Nem kell mást tennie, mint nagyon sok mindent, lehetséges, hogy megfeleljen a megfelelő személy,”Kimberly mondta.

Azt akarja, hogy biztosítsák neki ügyfelek megfelelő eredményeket érnek, úgyhogy nem teljesen kemény orrú. Ehelyett van egy humorérzék helyzetek - ami legalább olyan fontos az ő sorban a munka, mert a társkereső. Ő egyesíti a humor és a cselekvési tervek, hogy jelentős előrelépés egy rövid időre. És ezek a transzformációk folyton Kimberly motivált.

„Nincs semmi, mint látni egy nőt kijönni az öltözőből, és gyalog másképp,” mondta. „És az emberek, akik úgy érzik félénk kijönni az öltözőből érzés, mint egy millió dollárt.”