Ismerkedés az edzőkkel és a szerelőkkel Kristi. Az ár segíti a pozitív gondolkodású kislemezeket a szerelem megtalálásában

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Sok Philadelphia-terület egyedülállók elfoglalt szakemberek, akik belefáradtak az összekötő akik nem kompatibilis vele -, hogy ha ők összekötő bárkivel. Amikor ezeket a kislemez szeretné kapcsolni a dolgokat, nem tudnak visitMatchmaker és Ismerkedés Edző Kristi D. Price. Ő vesz egy holisztikus megközelítést a boldogság, amely segít a férfiak és nők elkerüljék mérgező kapcsolatok, sikeres az üzleti életben, és élni az életet, amit szeretnek. A jövőben azt tervezi, hogy ágaznak a beszédek, műhelyek, és visszavonul, hogy segítsen megtalálni a kislemez tökéletes társ.

Szerint a Harris Poll felmérése az amerikai boldogság, csak 1 3 amerikaiak azt mondják, hogy boldogok. Ez egy enyhe növekedés a felmérések a korábbi években végzett, de egy szemet nyitó szám mégis.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy közel 80% -a mondta azt, hogy az emberek féltik a pénzügyeket, és közel 50% -át az amerikaiak aggódni az egészségre. További 40% -a felmérésben megkérdezettek ritkán foglalkozik a hobbi és kedvteléseit tőlük.

load...

Nem csoda, hogy olyan nehéz megtalálni valakit a mai napig. Ha egy Dater boldogtalan, ő megy, hogy baj másokra vonatkozó, még kevésbé lesz képes megosztani az élet örömeit és vegyen részt a szórakoztató tevékenységek.

Ezért Ismerkedés Edző és házasságszerző Kristi D. Price teszi holisztikus boldogság jelentős részét a munkájáért az egyedülálló férfiak és nők a Philadelphia területen. Ő veszi az időt, hogy megértsék a magánszemélyek dolgozik együtt egy mélyebb szinten, úgyhogy lehet, hogy több sikeres mérkőzést.

load...

És ez működik. Egy óriási 92% -a ő vezetett találtuk, hosszú távú kapcsolatok - Néhány még házas.

„Én ihlette kezdeni a dátum edzés és partnerkereső üzleti, hogy segítsen másoknak gyógyítani, és éljenek a jövőben. Miután ezzel, hogy ki tudják nyitni szívüket és elméjüket az egészséges kapcsolatok minden területén életük,”mondta. „Ha valaki kap egy boldogabb hely, akkor is a szeretetteljes kapcsolatot, amire vágynak egy partner.”

Kristi segít neki az ügyfeleknek megérteni, hogy a boldogság gyakran kell, hogy jöjjön, mielőtt szeretet, nem pedig fordítva.

Her Life Experience útmutatóként szolgál

Ennek Wealth Manager Certified Personal Trainer, Certified life coach, és még egy lovasedző, Kristi mondta ő is csatlakozik, és coaching egész életében. De elkezdett összpontosítani romantika után ment keresztül a válás. Vissza a társkereső játékban, ő ugrott át az összes karikán és létrehozott eszközöket dolgozott vele.

load...

„Miután a válás, én sok hibát társkereső... De van humorérzéke a tapasztalataimat, és nyíltan megosztani a történetet.” - Kristi D. Price, Ismerkedés Edző és házasságszerző

Kristi annyira sikeres volt, hogy úgy döntött, hogy megosszák a tanulságokat megtanulta másokkal.

„Miután a válás, én sok hibát társkereső - csakúgy, mint a kapcsolatokban -, de van humorérzéke a tapasztalataimat, és nyíltan megosztani a történetet,” mondta. „Az egyik ok, elkezdtem az én dolgom az volt, hogy segítsen másoknak elkerülje a fájdalmas hibák tettem. Kapcsolatos ügyfeleim motiválja őket, hogy a megfelelő döntéseket és változásokat.”

Része a munkájáért, hogy segítse a nők „elfelejt” a rossz tanácsokat vegye fel a női magazinokban arról, hogyan kell eljárnia. És ő kínál eszközöket és ötleteket a férfiak és a nők, hogy megértsék a saját igényeinek jobb és megtalálni a boldogságot érdemes megosztani.

Catering optimista szakemberek

Kristi működik az ügyfelekkel év közötti 25-60 -, de van valami közös: Keressük a boldogságot.

„Én úgy dönt, hogy dolgozni pozitív gondolkodású, szakmai férfiak és nők, akik egy életöröm,” mondta. „Ezek intellektuálisan kíváncsi és szenvedélyesen létre életet szeretik. Az ügyfeleim értékelni a közvetlenség, őszinteség, segítőkészség, és az a tény, hogy van egy könnyed hozzáállás. Őszintén hiszem, hogy társkereső kell szórakoztató és élvezetes.”

Kristi mutatja, az emberek, hogyan kell megtalálni belső boldogság csatlakoztatása előtt a partner.

Kristi dolgozik 30-40 coaching ügyfelek évente plusz kb 10-15 partnerkereső ügyfelek.

„Sok a coaching ügyfelek szakemberek, akik szeretnék betekintést a karrier - vagy akar a csapatomat, hogy segítsen a csapatnak dinamikáját, ha a vállalkozás nem felel meg a célok eléréséhez,” mondta. „Én mindent kapcsolatokat és segít emberek jelennek meg, mint a legjobb énünk - mind a szakmai és személyes életét.”

Átfogó Ismerkedés Coaching és Társkereső Szolgáltatások

A legtöbb Kristi a partnerkereső ügyfelei szakmailag sikeres férfiak, akik keresik a "The One„.

„Nézzünk szembe a tényekkel: megtalálása»az ember«nem könnyű. A legtöbben már át az élet jó és rossz dolgokkal, és összeomlott, és égett sokszor a törekvés az igaz szeretet,”mondta. „Azt próbálja meg, hogy az emberiség az én dolgom. Megismerjük az ügyfeleim szívét, hogy megértsék, mi igazán lelkesíti őket, hogy, hogy valakinek. Aztán be őket, hogy a nők, akik ugyanazon értékeket, célokat az életben, és hozzáállása a szeretet.”

Kristi ad ügyfeleinek a bizalmat, amelyre szükségük van a tartós partnerség.

Kristi azon egyszerű, nem ostobaság megközelítés fellebbez az emberek, akik komolyan gondolják a változás, de pozitív a jövő, tette hozzá.

Ha ő hoz létre egy ügyfél egy időpontra, és ez nem működik, akkor az ügyfél kap őszinte és átgondolt visszajelzést arról, hogy mi jól ment, és mi nem. Így tudnak tanulni és javítani a jövőben. A mérkőzés tökéletes legyen papíron, de néha a kémia nem létezik.

Bővítések terveznek nyújtani További személyek

Együtt partnerkereső és coaching szolgáltatásokat, Kristi luxus utazás vakáció solo utazás vagy romantikus getaways.

„Vakáció segítsen az embereknek újra együtt a belső lényünket, a házastárs vagy élettárs, és csak újraéleszteni, és felüdülést távol mindennapi stressz az életünkben - beleértve a gyors tempójú munkakörnyezetben,” mondta. „Vagy talán szükségük van gyógyulás, és szeretne egy gyönyörű környezet és a tapasztalat, hogy összpontosítson vigyáz magukat.”

Kristi mondta azt tervezi, hogy több beszédek, műhelyek és hétvégi visszavonul tanítani másokat módon lehet létrehozni szerelmi életükben, és vonzzák mind a megfelelő embereket és lehetőségeket.

Ez a törvény-of-vonzás stílus módszertan segített neki elérni sok sikert vele ügyfélkör.

„Szeretem mások segítése, ezért ha kapok a hívást, vagy e-mailt mondja nekem, hogy segitettem nekik létrehozni egy életet szeretik, vagy megfelelnek a szerelmi életük, hogy húzza az én heartstrings,” mondta. „A coaching mások rendkívül hálás nekem, különösen, ha tudok segíteni a nők és férfiak észre értéküket.”