Justaskmeout: egy gyors ütemű társkereső oldal segít az online datersnek, hogy kihagyja a hosszú beszélgetéseket, és jobbra vágja a dátumot

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Néhány singleson egy társkereső oldalon vannak egyáltalán nem siet, hogy találkoznak. Ők online chat egész nap, minden nap, küldés bekezdések alapján bekezdések teljes idegenek, és akkor majd azt állítják, ők túl elfoglalt ahhoz, hogy ténylegesen randizni. Beszél a végtelenségig egy társkereső oldalon, vagy az alkalmazás bosszantó lehet daters komolyan találkozik valakivel az életben, és nem csak az interneten. Szerencsére egy úttörő társkereső platform kínál egy parancsikont. JustAskMeOutegy társkereső London egyedülállók, akik nem akarnak időt pazarolni a beszélgetések az emberek soha nem fognak találkozni. A siteaccelerates a társkereső folyamat innovatív kommunikációs funkciók, hogy a felhasználóknak kérni egymástól azonnal. Szónélkül. Nem előtag. Ha kapcsolatba valakivel, kérded őket. Mivel előfizető JustAskMeOut, akkor több időt töltenek valójában társkereső a valóságban inkább thanchatting céltalanul az interneten.

Egy délután, egy srác egy társkereső app elvitt meglepte kérdezi belüli időpontra pár perc beszélgetés. Minden mi lenne beszélt, hogy „Star Wars”. Ő megütött több, mint egy majom, mint egy játékos, úgyhogy ugratták, „Te nem verte az egész bokor, mi?”

Azt válaszolta, hogy ő próbál lenni figyelmes mások idejét (csakúgy, mint a saját), és azt hiszi, hogy egy dátum inkább előbb, mint utóbb hatékonyabb. Elmondta: „Azt találtuk, hogy tudok megismerni valakit jobban 10 percen belül személyesen, mint én egy egyórás szöveg convo.”

load...

Ez egy tisztességes pont és ésszerűen érvelt. Ugyanakkor azáltal, hogy egy ilyen gyors ütemű megközelítés tudott adni a lányok a rossz benyomást, és jön le, mint superficialwhen ő csak egy idétlen orvostanhallgató próbál takarékoskodni az idejét.

Ezért JustAskMeOut olyan friss levegőt biztosít gyorsan mozgó daters, mint ő. Székhelye az Egyesült Királyságban, ez társkereső kínál időben szegény London singlesthe esélye megállítani a végtelen online beszélgetésekhez, és csak megy ki már.

Az innovatív társkereső platform elutasítja az azonnali üzenetküldés, chat-szobák, és a számítógépes flörtöl jellemzői. Ehelyett, a helyszín kedvez Ezért nyíltan, mit szeretne időt takaríthat meg. A JustAskMeOut, az egyetlen módja a felhasználók kommunikálhatnak egymással is kérve egymást.

load...

Ha regisztrál JustAskMeOut, akkor automatikusan kap egy ingyenes, 24 órás tárgyalás Silver tagság, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérje ki a három tag naponta, és adjunk hozzá saját megjegyzéseket profilokat. Az Arany tagság tovább növeli a hasznos funkciók, többek között azt kérdezi ki 10 ember egy nap, és látta, aki kivették a profil. Ezek az előfizetések így daters az eszközöket, hogy a dátum az Egyesült Királyságban, és nincs rajta muss, és nincs gond.

Ahogy Alex Rowley, alapítója és vezérigazgatója JustAskMeOut, mondta nekünk: „Ez tényleg kapok emberek nem elérhető lehető leghamarabb.”

Ösztönzése Gyors közötti kapcsolatok Singles Buzgó dátuma IRL

Alex kapta az ötletet JustAskMeOut fromher saját tapasztalatait, mint egy online Dater hat év. A lány találtak három kapcsolatot az emberekkel találkozott az interneten, de ő is talált magának türelmetlen ilyen lassú és idegesítő társkereső folyamatot. Csapdában hosszabb beszélgetések fiúk soha nem fejezték be találkozó vágyott vágni jobb a közepébe, és tovább További dátumok gyorsabban.

load...

Alex Rowley, alapítója és vezérigazgatója JustAskMeOut, értékeli a közvetlen megközelítés társkereső online.

„Vannak, akik beleszeretnek egy profilt, és izgulni email kémia, de egyik sem az igazi,” mondta az Evening Standard. „Ez létrehoz egy irreális építmény.”

Amikor Alex megpróbált gyorsabb és kérjen egy srác ki inkább előbb, mint utóbb, hogy törje össze neki elkerülhetetlenül azt hitte csak akart egy fellángolás. A valóságban ő csak azt akartam valami igazi. A lassan mozgó etikett online társkereső tartott vele feltárása rá társkereső lehetőségeket alaposan és gyorsan akart.

Alex úgy döntött, az egyetlen módja annak, hogy azt kérdezi valaki azonnal elfogadható online társkereső gyakorlat az volt, hogy az egyetlen dolog, amit tehetünk. Tehát elkezdett egy társkereső oldal, amely előfeltétele. A JustAskMeOut felhasználók nincs más választása, egymástól kérdezni ki rögtön.

„Mi nem egy chat lehetőség - csak meg kell kérdezni az embereket,” Alex mondta nekünk. „Azt tervezték, hogy így, mert úgy érezzük, az egyetlen módja annak, hogy megtudja, ha ez a személy egy tökéletes, hogy megfeleljen az ember.”

Kiváló minőségű tagok létrehozása részletes profilok

Foglalt egyedülállók gyakran nincs ideje vagy kedve beszélgetni akár teljesen idegen napok után a napokban, de a status quo tartja őket a túl gyorsan és elijesztik dátum kilátások. Egészen addig, amíg JustAskMeOut upended hagyományos társkereső szabványok és támogatni egy gyorsabb utat csatlakozni az emberekkel az interneten.

Tól részletes profilokat speciális keresési funkciók, JustAskMeOut hasonlít bármely más társkereső - kivéve a chat funkció. Gyakorlatilag nincs beszélgető. Egyszerűen küldjön egy meghívót kérdezi valaki egy randira (semmit gyengéd sétát a játék az asztalitenisz). Imádottaddal csak három előre megírt válasz lehetőségek: igen, nem, vagy talán de több információra van szüksége. Ha ez egy igen, akkor kicserélik elérhetőségét és kimegy és találkoznak egymással. Egyszerű a dolog!

A JustAskMeOut csapat ösztönzi daters hogy gondolkodni kívül a doboz időpontját meghívásokat. Nem kell, hogy akár a kávé vagy vacsora - miért ne sziklamászás? Vagy piknik? Megtalálható kreatív ötletek első napon a helyszínen segít ötletroham ellenállhatatlan romantikus tevékenység, hogy valaki különleges.

A felhasználók névtelenül hívja esve, hogy csatlakozzon JustAskMeOut és növekszik az oldalon keresztül szájról szájra.

Annak érdekében, hogy egyéni leszűkítik a társkereső medence, JustAskMeOut sugallja kompatibilis mérkőzések alapján a személyes adatokat a profiles.Users kapnak legfeljebb három mérkőzés van egy héten, így ők nem elárasztották a társkereső lehetőségeket, amelyek segítségével böngészve dátum kilátások kezelhetőbb és kevésbé nyomasztó. Bár gyorsan mozog, JustAskMeOut támogatja a személyiség-központú társkereső tapasztalat.

„Ha meg akarsz kérni valakit pusztán a profilt, ott kell lennie valami ott,” mondta Alex. „Én csak azt akarom minőségi emberek az oldalamon, így a képernyő képek és törölheti a nem megfelelő profilokat.”

A társkereső profilok JustAskMeOut ásni egy személy alapadatait, személyiség hirtelen fordulat, úgy néz ki, az életmód és társkereső kritériumoknak. A szakaszok nem kötelező, de alapos. Minél többet, töltse ki a profil, vonzóbb leszel a daters szívesen megismerni valakit.

„Elég kevés ember úgy dönt, hogy töltse ki a teljes profilt,” Alex elmondta, „mert látják az értékét, amelyek sok információt az interneten, hogy tudd, ha valaki egy értékes ember, hogy kérje ki egy dátumot.”

Sikeresen emberek egyre Offline & valódi kapcsolatok

Egy tanulmány szerint közzé a University of Chicago, párok, akik megfelelnek az online élvezik a magasabb szintű házastársi elégedettség , mint azok, akik megfelelnek a hagyományos eszközökkel. A felmérés több mint 19.000 résztvevő az USA-ban azt is jelezte, hogy a párok, akik megfelelnek az online kevésbé valószínű, hogy szakítani, mint más párok.

David kérdezte Nadia egy időpontra keresztül JustAskMeOut, és hat hónappal később össze is házasodtak.

Így nem csoda, hogy JustAskMeOut már olyan sikert aratott a kislemez keres egy igazi kapcsolat. Ez hozza az embereket a gyorsított szeretni. London pár Nadia és David, például, találkozott a helyszínen 2013-ban házasodtak össze hat hónappal később. Ők voltak a helyszínen az első esküvő javaslatot , hogy a csapat tud. Alex valóban elment az esküvőre, és találkozott a férfival később feleségül a recepción.

Ő biztos több anekdoták ember szerelem és a boldogság az oldalon, de csak nem jött vissza, hogy elmondja neki. „Ez egy nagyon népszerű hely, hogy fellebbez a széles körű emberek,” mondta Alex. „Nagyon inspiráló, hogy az emberek egyre odakinn, és gyorsan kezd egy dátum -, hogy visszafizeti a kemény munka 10 alkalommal.”

2015-ben, JustAskMeOut választották a legjobb nagy reményű társkereső a iDátum Awards miatt felhasználóbarát funkciókat és egyedi társkereső filozófia. JustAskMeOut úgy véli, a közvetlen megközelítés a leginkább sikeres megközelítés, különösen az online dating.In Tény, hogy a teamfeels annyira bízik a platform képes párba boldog párok, hogy az általuk kínált a pénz-visszafizetési garancia minden hat hónapos előfizetés.

„Ha nem lenne JustAskMeOut, én töltöttem korosztály mailezés oda-vissza, mielőtt a bátorságot, hogy kérje Nadia ki,” Dávid azt mondta egy interjúban. „JustAskMeOut tette az OK megkérdezni azonnal, mi pedig ki!”

JustAskMeOut - Gyakorlati Online Dating megoldás az Egyesült Királyságban

Az én tapasztalatom szerint a hagyományos online társkereső, jellemzően néhány napot vesz igénybe (vagy akár hetekig) kihasználatlan chitchatting előtt egy srác működik, akár az ideg, hogy kérje ki. Általában az emberek idejét vesztegetni próbál úgy érzi, ki az online mielőtt a döntő lépést a IRL társkereső. Hacsak nem akar egy összeköttetés, amely esetben azt fogják mondani szokták, így elég gyorsan és durván.

JustAskMeOut forradalmasította londoni online társkereső jelenetet így könnyebb rendbe jön, és kérjen meg valakit ki.

Ahogy egy gyorsan mozgó dátum kifejtette nekem, ez a társadalmi norma teszi időigényes és súlyosbító társkereső tapasztalat, ahol a végén több tucat beszélgetést vezet sehová. Andall szeretne egy dátumot! JustAskMeOuthelps daters Londonban és az Egyesült Királyságban átvágja a nonszensz és élvezze az aktív társkereső az élet a valódi világban.

Mindenki JustAskMeOut érdekelt abban, hogy ott, és megy egy időpontban. A platform simán átmenetek kislemez online bevezetők az offline kapcsolatok egyszerű kommunikációs eszközök. A webhely egyedi funkciókat veszi a nagy nyomás ki az online beszélgetést lehetővé tevő daters, hogy egyenesen arra a pontra, értékeli a kémia személyesen, és egy igazi kapcsolat egy valós személy.

„Küldetésünk, hogy az emberek az offline és a szórakozás”, Alex azt mondta, „ahelyett, hogy előtte a számítógép képernyőjén beszélgetni valakivel akkor nem valaha is találkozik.”