Keresztény kapcsolat: online társkereső hitet és bizalmat alapul

18 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: A templom nem az egyetlen hely, hogy megfeleljen egyetlen keresztények - Christian Connection egy társkereső oldalon, több mint 55.000 aktív tagja. Jackie Elton, egy keresztény nőt az Egyesült Királyságban élő alapított ezt a rést társkereső csatlakozni emberek thesame mag hitrendszer. Nyitott minden távlatokat hit, Christian Connection ösztönzi társasági eseményeken és találkozókra világszerte tárolt. A keresztények számára keres egy tartozás érzését, a közösség támogatást nyújt és a kapcsolat a közös értékeken alapuló.

WhenMatt csatlakozott Christian Connection, azt nem hiszem, hogy találkozunk a szerelmi élete van.Ezután Kate küldött neki „hullám” - egy egyszerű üdvözlő megtörni a jeget.

„Ránéztem képet, és úgy nézett ki, lenyűgöző,” mondta. „Átolvasása után Kate profilját, azt tapasztaltam, volt olyan hihetetlen háttér, és egy nagyon szoros kapcsolatot Istennel.”

load...

A röplabda üzenetküldő követte, ami akár egy idilli első időpont ata helyi parkban. Ahogy sétáltak egymás mellett, Matt és Kate MADEA mély kapcsolat révén megosztott beliefs.Matt javasolt után mindössze hét hónap together.United hit által, ez a házaspár hálás Christian Connection, hogy összehozza őket.

Így mérkőzést több mint egy évtizede, Christian Connection kapott sok köszönet boldog párok, mint Matt és Kate. „Van száz és száz sikertörténet,” alapító Jackie Elton mondta nekünk. „Ez az a csodálatos dolog, tényleg, csak hogy hány ember használja az oldalt, hogy találkozzanak és megtalálni a szerelmet, a házasságot, és barátságot.”

load...

Christian Connection, amely megkapta a hőn áhított címet Daters' Kedvenc társkereső a 2015 UK Dating Awards, az recognizedfor a gondoskodó ügyfélszolgálat, szelektív marketing kampány, hasznos blog, és szűkebb felhasználói bázis. Annak ellenére, hogy kezdődött az Egyesült Királyságban, az oldal jelenléte erősödik az egész tavat az USA-ban

Jackie élettartamuk jól indult az internet előtt vált a mindennapi élet része. „Amikor elkezdtem a faxkészülék volt élvonalbeli,” mondja. Ő egy MBA a London Business School és dolgozott a vezetőképzés és elment, majd az erőművi és vasútfejlesztési több éve.

Mint keresztény, ő is tisztában volt, hogy az ő egyetlen barátai küzd, hogy navigálni a társkereső világ, és látta, első kézből a kihívásokat, amelyekkel a keresztények szembesülnek, amikor társkereső, hogy online, és gyakorló hitüket.

Építésétől vasutak kiépítése kapcsolatok, Jackie hamarosan úgy döntött, hogy indítson Christian Connection segítségével Egyesült Királyság kislemez megfeleljen több easily.She akart építeni egy közösség, ahol a keresztények találkozhattak bármikor várakozás helyett, amíg a következő egyházi találkozón.

load...

„Én beköltözött a digitális világban 1999-ben,” emlékeztetett „és csak most ihlette a lehetőségeket online társkereső.” Ez nagyon korai időszakában.

Ma, az oldal továbbra is bővíteni annak elérése helyeken, mint Ausztráliában, Szingapúrban és Hongkongban. A szenvedélyes csapat fejleszti a termék lépést tartani az egyre inkább mobil és globalizálódó ügyfélkör. Christian Connection'suser bázis felülmúlta 55.000 embert, és még mindig növekszik.

A Hűséges In-House csapat következik Jackie Lead

Tapasztalt web design fejlesztés, Joff Williams csatlakozott a keresztény Connection csapat 2008-ban, mint szabadúszó. Ő bérelte feljavítani a helyszínen egy friss pillantást. Azóta hisrole van evolvedto hogy több és több felelősséget. Most a heads-up az ügyfélszolgálati csapat felügyeli offline marketing, curates a blog, a szociális média aktivitás, és kezeli partneri más keresztény szervezetek. Ez egy széles körű, hogy a borító, de ő nem is törés nélkül a verejték.

Az ő tapasztalata ofgrowing együtt a helyszínen gyakori a csapatban.

„Nem vagyunk elég hosszú távú emberek,” mondta Jackie. „Ez nagyon fontos. Ugyanazt a kulcsot az emberek már körül elég hosszú ideig.”

2015-ben, a keresztény Connection csapat nyerte Daters' kedvenc helyén a brit Ismerkedés Awards.

Az évek során ez a nagy-britanniai székhelyű csapat marad stabil. Néhányan azt is már körül, mivel 2000. Ez nem egy cég a nagy forgalom, de következetes hosszú élettartam. A felhasználók és a dolgozók, Christian Connection mutatja mély elkötelezettségét az épület és fenntartása hosszú kapcsolatok.

Jackie azt mondta nagyon kedveli a munka szemtől-szembe minden tagja az ő csapata helyett munkát kiad munka külön cég. Azt akarja, hogy fenntartsák egyfajta folytonosság csapat tagjai, akik valóban törődnek az oldalon.

Amajority a csapat keresztény és egy személyes megértését, hogy mit jelent, hogy a keresztény és az egyetlen. Ezt a kapcsolatot a felhasználói bázis nagyon fontos, hogy a webhely founderbecause teszi hozzá a hitelességét Christian Connection.

Miközben nem minden csapattag egy keresztény, mind elkötelezett amellett, hogy a helyszínen a legjobb lehet.

Christian Connection Funkciók felhasználóbarátok

A telek felülete egyszerű és tiszta, így a böngészés profileseasy.A usercan végezzen asearch nem, kor, hely vagy felhasználónév. Azt is kiszűrheti a kép nélkül, ha ez a preferencia.

Christian Connection figyeli az összes fotó, hogy megbizonyosodjon arról, ők esetben egyértelmű állásfoglalást, és valóban azt mutatják, a személy arcát. Ha a tiéd nem egészen tubák, akkor kap néhány tipp, hogy a képek (és profil) vonzóbb összességében.

A profil oldal szakaszokra oszlik a fő bio, az élet és a munka, a hit és az Ön érdekeit. Minden ezek a szakaszok nem kötelező; felhasználók megoszthatják a manyor mint néhány részletet, mert tetszik. A legfelső, a profil világosan jelzi, ha a személy egy „NewMember” vagy „teljes jogú tagja”, valamint, ha ő isonline abban a pillanatban.

A „List” fülre, a felhasználók láthatják a kedvencek, rajongók, és a megtekintés.

Események és Meetups Hozd Single keresztények TogetherOffline

A gyalogos túrák pingpong éjszaka, Christian Connection események egy egyedülálló tulajdonsága az oldalon. A tagok választhatnak, hogy részt helyi táncórákat, kvízestekkel, vígjáték éjszaka, vagy akár egy nyaralás párt. Van egy csomó fajta, hogy megfeleljen az emberek minden érdekek.

„Az események valamit, ami része volt érzetét szinte a kezdetektől,” Joff magyarázta. „Ha azt szeretnénk, hogy megfeleljen a keresztények száma egy go- egy evening- hogy ez egy társadalmi esemény vagy egy társkereső sebesség esetén - ez egy lehetőség, hogy erre.”

Christian Connection kínál a felhasználók a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a sok ember egyszerre, és in-person.These népszerű társadalmi lehetőségek egyre inkább globális érzés, mint a helyszínen bővíti megközelíthető.

„Van valaki Melbourne, aki fut a nagy pártok” Jackie mondta nekünk. „Szeretnénk csinálni az USA-ban továbbra is kinőtt tagság base.Obviously, Amerika egy nagyon nagy hely,” mondta nevetve.

Tavaly, Jackie részt vett egy találkozót, Észak-Staffordshire, majd egy séta a brit vidék.

Meetups vannak unofficialget együttlétek, egy sokkal gyakoribb és alkalmi módon, hogy megfeleljen egyetlen keresztények. Társadalmi csoportok formon az oldalon, és rendszeresen találkoznak informális jó idő.

Az egyik csoport az észak-angliai megy séta havonta egyszer, és dob egy nagy grill minden nyáron. Ez teljesen önálló működéssel és önszerveződő. A formázás után a helyszínen, ezek a csoportok váltak saját, független szociális háló.

Jackie szereti látni az oldalon előmozdítása valós kapcsolatokat. „Ez olyasmi, amit tényleg figyelmét: az emberek, hogy hozzon létre saját csoportokat, mert az egyedülálló keresztények akkor elég nehéz, különösen egyes területek, még találkozunk más egyetlen keresztények” azt mondta.

Míg Christian Connection események történnek egyszer vagy kétszer egy hónapban, találkozók általában gyakrabban, attól függően, hogy hol él. Akkor be onlineto megtudja, hol és mikor a következő szociális lehetőség.

Párbeszéd kialakítása a Blog, szavazások, és Fórumok

Christian Connection érdekel, hogy mit felhasználók thinkand conductsfrequent kutatások és felmérések. A központi focusofthese kutatások annak kiderítése, hogy a templom kölcsönhatásba kislemez és módját, hogy a hit jobban összeegyeztethető a házasság.

Az oldalon van egy barátságos légkört, ami mindenki számára nyitott nézőpontok és tapasztalatok. Azok down-to-earth blog, keresztény író fedezésére vonatkozó kérdések a hit, társkereső, kapcsolatok és tiszta.

További szórakoztató célú, az oldal fórumok egy hub a tevékenység, ahol sok tag megy, hogy kifejtsék véleményüket. Ne aggódj, mégis, mert ez az egész tartani a pozitív és támogató.

„Igyekszünk a fórumokon több közösség-orientált helyett vita-orientált, ezért szeretné, hogy az emberek egymás támogatása és a tapasztalatok megosztását,” mondta Jackie. „Természetesen, ez mindig egy kihívás fórumokon.”

Megfizethető árak ösztönzi Befektetés a Dating

Mindenki, aki csatlakozik Christian Connection örvend ingyenes próbaidőszak. Ez idő alatt, akkor kap egy érzi a helyén böngészésével és érintkezik más egyetlen keresztények. Minden webhely funkciók lesznek elérhetők, míg a tárgyalás véget ért.

Még a tárgyalás után véget ért, ingyenes tagok továbbra is lehet keresni a profilok és olvasni az üzeneteket. Ez azért egyedülálló, mert a legtöbb helyen zár le az üzenetküldő rendszer és tartsa üzenetek váltságdíjat, amíg nem fizet. Christian Connection sokkal inkább felhasználóbarát telepítést.

„Itt olvasható az összes üzenetet a többi fizetett tagokat,” Joff mondta, „és ha nem teljesen befizetett tagja, miután a próba időszak véget ért, akkor is válaszolni néhány előre beállított üzeneteket.”

Ez azt jelenti, hogy a fizetett tagok tudja mérni a kamatszint nem fizetett tagokat. Ahelyett, soha hallás vissza, ez a megértés systemfacilitates kapcsolat minden felhasználó számára.

„Igyekszünk az ár magunkat becheaper mint néhány fő társkereső oldalak,” Joff mondta.

A tagok regisztrálhatnak előfizetés időtartama egy hónap, három hónap vagy hat months.With árképzés, Christian Connection arra ösztönzi az embereket, hogy felfüggeszti a több mint egy hónap, mert ez hosszabb időt vehet igénybe, mint hogy egy igazi és tartós kapcsolat. Joff szerint látni a felhasználók csatlakoznak belül athree napos ingyenes próbaidőszak, de ez ritkább.

A helyszínen várja tagjait az új területeken a korszerűsítés ezen peopleto tagság teljes hozzáférés ingyenes. Ez biztosítja, hogy az új emberek egy jó élmény, és mondd el friends.For élők az USA-ban és Szingapúrban például Christian Connection gyakran kínálja szolgáltatásait költség nélkül, miközben egyre nagyobb a népesség ezen a területen. Miután a lakosság elég robusztus ahhoz azonban, hogy ingyenes tagságot lejár kedvez az előfizetésen.

Jelenleg online: Commitment-orientált keresztények a 30-as 40-es évek

Christian Connection nyitott minden hagyományait faith.Jackie azt mondta, hogy a „túlnyomó többsége szívesen fogadnák - feltéve, hogy tiszteletben tartják az emberek más vallásúak. Nem akarunk egy csatatér a helyszínen az emberek azzal érvelve, ezért próbáljuk meg legszélesebb körben csak lehetséges.”

Christian Connectionis hotspot érett kislemez keres elkötelezettség.

Joff becslése szerint a helyszínen legalább 55.000 aktív tagja. Azt mondta, az inaktív felhasználókat eltávolítjuk néhány hónap után a csend. Ami a nemek közötti, mintegy 60% -át a felhasználói bázis nő és 40% -a férfi.

„Ez nagyjából nemek szétváltak templomok az Egyesült Királyságban,” Joff mondta, „de valószínűleg valamivel több férfi.”

Bárki 18. Életévét, csatlakozhat Christian Connection.While volt néhány szép sikertörténet egyedülállókról a 70-es, Joff azt mondja, hogy a nagy részét a tagok a 30-as és 40-es.

Ez az, amikor az emberek kezdenek egyre komolyabbak és ne kelljen egyszerű módon, hogy megfeleljenek az új emberek. Maturesingles ágaznak online, mert ők már kimerítette a megszokott módon a találkozó szemtől-face.Those érkező Christian Connection gyakran keresnek a kapcsolatot. Ez a honlap nem egy hely az alkalmi találkozások, de mély, tartalmas kapcsolatokat. Sok is találni barátság és egyéb kapcsolat - sok tartós barátságok és közös vállalkozások alakultak ki a helyszínen.

A növekedést inmobile társkereső, Christian Connection látott eltolódást több embert a 20-as joining.Jackie tulajdonítja a honlap egyre fellebbezni a fiatalabbak a változó véleményeket online társkereső. Alapjában véve ez nem annyira a megbélyegzés többé.

„Ez több, természetes őt,” mondta. „Tíz évvel ezelőtt, egy fiatal ember nem látható lesz egy társkereső oldalon, hacsak nem reménytelen -, de most egy új generációs inkább egyenesen az interneten. Van egy természetes gravitáció az online és a mobil egy sokkal fiatalabb korban.”

A webhely bizalmat épít a megbízható és tisztelt Practices

Amikor az interneten, de fontos tudni, hogy beszélgetőpartnere valódi és eredeti. Christian Connection arra törekszik, hogy az emberek, hogy egyfajta trust.Christian kapcsolat nem akarjuk, hogy az emberek, akik kialszik a többi felhasználói bázis. A szelektív marketing kampány óvatos, hogy támogassák magát a jobb célközönség, és elősegíti a szerves növekedést.

Ahelyett, hogy nő a helyszínen a lehető leggyorsabban, Jackie mondta ő csapata úgy érzi, a minőség fontosabb, mint a mennyiség. „Mindig hozott egy másik nézet, ami lassú, de határozott növekedés idővel,” mondta. „A hosszú távú, ez jó üzlet. Működik."

Integritásának védelme a felhasználók, Christian Connection kézzel jóváhagyja minden új tag, aki csatlakozik az oldalon, és alkalmaz a csalás felderítése szoftver, amely végigsöpör a hamis számlákat.

„A keresztények meglehetősen magas elvárások,” az oldal founderexplains. „Ők nagyon gyorsan, hogy egy helyszínen, hogy nem eredeti. Már a kezdetektől fogva igen magas színvonalon.”

Ez a csapat már magas színvonalon is keményen dolgozik, hogy annak gyakorlatát megbízhatóak és valóban segít kislemez hogy egy kapcsolatot.

Christian Connection támaszkodik a pozitív visszacsatolási a felhasználók növekedni tagságát szervesen.

„Az emberek értékelik, hogy bízhatnak Christian Connection,” mondta. „Mi voltunk az egyik vezető létrehozásában a Online Dating Egyesület.”

Mellett más befolyásos hangokat online társkereső, Christian Connection alakult a LET megállítani kellemetlen gyakorlatokat, amelyek akadályozzák egyedülállók online. Az ODA Gyakorlati Kódex kimondja, hogy a legmagasabb szintű az iparban, és Christian Connection tapad hűen azt.

Christian Connection dolgozott az egyházakkal és a különböző keresztény szervezetek ügyét egyetlen keresztények templomok. „Oly sok a tennivaló, hogy a templomok több, egyetlen barát,” Jackie mondja. „Van egy húga helyén úgynevezett SingleChristians ahol tettünk egy nagy kutatás a kérdéseket. Templomok alkalmazkodniuk kell a valóságot, hogy több ember a társadalomban tartózkodó egyetlen, de látni az egyházak, hogy főleg a házasság és a család.”

Tiszta árképzés, a transzparens működést, és egy egyszerű visszacsatolási rendszer, Christian Connection elősegíti barátságosabb környezetet egyedülállók. A site'svalues ​​vannak töretlen.

„Mi nem a fizetős tartalom a blogok” Joff mondta. „Mi nem affiliate hirdetési. Mi nagyon óvatos, hogy hol az online hirdetési kialszik.”

Put Your Faith in Christian Connection keressünk egy tartós Bond

Egyedülállók, mint Matt és Kate, Christian Connection óta godsend.Growing módszeresen és tudatosan, ez társkereső épített elkötelezett tagság tisztelettudó, hűséges, és reményteljes egyedülállók.

„Megpróbálunk segíteni az embereknek,” Jackie mondta, „mert még mindig sok, hogy az emberek nem tudják, és nem értik, hogyan valójában, hogy társkereső munkát.”

Akár keres egy kapcsolat vagy barátság, ezen az oldalon, megkönnyíti az online chat, és megfelel az offline. Egy megfizethető és lelkiismeretes tér, Christian Connection üdvözli minden keresztény hagyományok tárt karokkal.