Készen állsz a megfelelő srácra?

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

„Végül azt láttam, hogy az utat a szíve kíván meg teljes gesztus, egy bizonyos fokú elhagyni, amely lehet félelmetes. Csak így lehet elérni a pezsgő metamorfózis.”
-Carlos Castaneda

Mikor megfordult 40, én egyetlen egy kapcsolat története tele hosszú sora heartbreaks és csalódások.

Más szempontok életem úgy tűnt, hogy simán megy, úgyhogy nem értem, miért igazi szeretet tűnt annyira megfoghatatlan. Úgy éreztem, nagyon csüggedt körülbelül valaha találni egy nagyszerű fickó megosztani életem.

load...

Azonban ahelyett, hogy feladom, csináltam egy elhatározás, hogy tanulni tudtam magamról, a férfiak és a kapcsolatok. Elkezdtem egy intenzív személyes utazás az önmegismerés, elhatározta, hogy megtudja, mi tartja vissza, állva, ahogy vagy megállás nekem megtalálni az igazit.

Azért jöttem, hogy megértsék ott volt több önálló szabotálja viselkedés és a gondolati minták minimalizálja a kockázatot a szeretet.

Én tudat alatt állt a magam módján.

Bár azt hittem, kész volt, és nyitott volt a találkozó, és vonzza a szerelem az életemben , a valóságban nem volt félelem, az ambivalencia és talán még egy kis cinizmus okozó statikus a háttérben.

load...

Most már értem, sok a kihívás szembesültem gyakori akadály te is találkozott a saját személyes utazás szeretni. Íme néhány példa:

1. Nem hinni, hogy van valaki odakinn

Emlékezz az elméd nagyon erős. Ha elsősorban a hiány a jó emberek, illetve milyen tetves rándulások mindannyian úgy tűnik, hogy az elméd megtalálja meggyőző bizonyíték biztonsági másolatot készíteni a hiedelmek.

Az egyik leghatásosabb dolog, amit tehetünk, hogy úgy vélik, jó minőségű, kapcsolat kész férfiak léteznek. Fogadd el, hogy van ott valaki, aki szeretne megosztani az élet veled.

2. ülepítés egy kifogásolható kapcsolat

Ez lehet nagyon egyszerű, ha nem látok semmit a horizonton, és fogalmam sincs, hol és hogyan fog találkozni valakivel elképesztő csak rendezi, aki jön.

Miközben lehet ijesztő, hogy egyedül az a probléma, ülepedés nem valószínű, hogy valaha is igazán boldog, és akkor hiányozni lehetőséget, hogy találkozik valakivel, aki jobban megfelel az Ön számára.

„Ha él hitelesen,

load...

Egy nagy ember csatlakozik hozzád!”

3. Gazdaságot, hogy már fáj, a fájdalom vagy harag

Az egyik legjelentősebb dolog, amit tehetünk, hogy készen áll a szeretet, hogy meggyógyítsa a szívet és tiszta az elméd a fájdalom és a csalódás a múltban. A megbocsátás az Ön és mások létfontosságú.

Ez lehetővé teszi, hogy a szíved nyitva, és fogékonyak legyenek adni és kapni szeretetet. Ez a gyógyulás gyakran valamilyen támogatást vagy segítséget egy terapeuta, edző vagy gyógyító.

4. leszámítva a saját értékét.

Még a legszebb, tökéletes, okos és sikeres nők küzdenek érzéseit elégtelensége és az önbizalomhiány.

Amíg meg nem igazán elfogadja, hogy egyértelműen méltó, hogy szeretett és nagy becsben megbízunk, csodálom és tisztelem, akkor nem valószínű, hogy vonzzák a kapcsolatot álmai.

Az alaphangot, hogyan kívánja kezelni mutatja magát egy kis kedvesség, az együttérzés és a szeretet.

5. Ha nem szándékosan létrehozni álmai élet

Néha úgy érzi, mint a valós életben akkor kezdődik, amikor megvan a megfelelő személy, hogy ossza meg. Az igazság az, hogy nagyobb valószínűséggel vonzzák valaki csodálatos, ha létrehoz egy ellenállhatatlan életet magadnak.

Ha az élet az életedben hitelesen és szenvedélyesen, nagy ember lesz sürgetik, hogy csatlakozzanak! Ne feledje, hogy, a szeretet és az élet értékes.

Ne pazarolja egy pillanatra, mert ez az igazi. Leljük abban a pillanatban, és kifejezni elismerésemet az ajándékok és áldások jelen van az életedben.

Akkor valószínűleg gondolkodás ezek mind jó fogalmak, hogy a hang a nagy elméletben, de hol találom a támogatás megfelel, és vonzzák az én Mr. Right ?

Kérjük, fogadja el ajándékba a hallás a legjobb bölcsesség, titkok és tanácsok több mint 20 top kapcsolatot szakemberekkel szabad áfát igazit Virtuális Telesummit.

Regisztráljon itt és kap néhány értékes szabad forrásokat a kezdéshez azonnal. Get Ready a jobb Guy !

Fotó forrása: wallpaperus.org