Ki az első lépés? 15 tipp a magas rangú adatszolgáltatók számára

9 április 2019

A bonyolult tánc a szerelem, hogy valaki megkapja a meghívót, és kezdeményezi, és valaki kap választ, és reciprocate.This azért fontos, mert az első lépéseket a tánc társkereső gyakran az alaphangot az egész kapcsolatot.

Annak ellenére, hogy fejlődik szerepeket a férfiak és a nők, ott valójában még mindig sok a zűrzavar a nemek között, hogy mi a megfelelő és ami még fontosabb, mi tényleg működik társkereső.

5 dolog, hogy fontolja előtt készítése Move

Bár nincsenek merev szabályok navigálás ezeket fordulat az út a szeretet, akkor hasznos lehet, hogy fontolja meg a következőket:

load...
 1. Ideális esetben egy kapcsolat egy nő és egy férfi egymást kiegészítik és nem versenyképes.
 2. Mindkét nemben van egy tendencia, hogy megpróbál egy kicsit túl nehéz lenyűgözni egymással, különösen a korai szakaszban.
 3. Ez időt vesz igénybe, hogy megismerni valakit, ezért ne próbálja siettetni a folyamatot.
 4. Az eredmény-orientált megközelítés, amely olyan jól működik a karrier siker kevésbé hatékony, több személyes kapcsolat.
 5. Árnyaltabb megközelítést gyakran kap jobb eredményt, mint a „teljes bíróság sajtó.”

Érettebb daters lehet beállítani a saját elképzelései, aki az első lépést. Néhányan talán úgy érzik, sokkal kényelmesebb a hagyományos szerepeket.

load...

Sok nő még mindig inkább egy férfi, hogy a vezető egy relationship.Men gyakran hízelgett a nő kezdeti érdeklődés, de ha úgy érzik, nyomást, vagy folytatni, a motiváció és a lelkesedés is alábbhagyott.

Nincsenek szigorú szabályok navigálás fordulat az úton, hogy szeretik.

Azonban ez nem kell, hogy egy mindent vagy semmit ajánlatot.

Egy ember inkább beleszeret a „csinál”, és amikor valamilyen értéket a nő, akit társkereső. Ha egy nő képes kegyesen „kap” amit az ember által kínált neki, lehet fejleszteni mélyebb érzéseket neki. Ha ő is elismeri és nagyra értékeli a figyelmét és erőfeszítéseit, mindkét fél élvezze a tapasztalat megismerni egymást.

A nőknek nem szabad alábecsülni a hatalom a női vonzerejét. Ahelyett, kérve egy embert közvetlenül, részben előre társkereső „előjáték” lehet jobb eredményt.

load...

5 tipp a nők

Tekintsük telepítése néhány kipróbált és igaz flörtöl technikák, mint például:

 1. Egy válla fölött mosoly
 2. A szemkontaktus és úgy tartja néhány másodpercig
 3. Egy könnyű érintés egy férfi kar vagy kéz
 4. Kérve a férfi tanácsát, véleményét vagy segítségre
 5. Kifejezi a csodálat, vagy a megbecsülés valami csinál

Ha egy férfi egy lassú kezdő vagy úgy tűnik, beragadt a számítógépes világban, vagy sms módban, próbálja meg egy kicsit közvetlen megközelítés. Csak mondj valami ilyesmit: „Ha azt szeretné, hogy hívjon valamikor, jó lenne beszélni veled.”

Ha egy férfi úgy tűnik, beragadt a számítógépes világban, próbálja meg egy kicsit közvetlen megközelítés.

Ennek során, akkor ezzel gyakorlatilag kockázatmentes az ember, hogy a következő lépés, miközben továbbra is fenntartja a méltóságát. Ön kecsesen felkérte őt, hogy fokozzák a bárban. A labda egyértelműen az ő bíróság most. Ő sem, hogy a lépés, vagy tud lépni.

5 tipp a férfiaknak

A legtöbb nő szerint be vannak kapcsolva egy férfit, aki a kezdeményezést, és azt mutatja, hogy törődik, hogy mi érdekli őt. A férfi egy tervet is hihetetlenül szexi egy nő. Ha élvezi a figyelmet, aztán kezdi érezni látnivaló.

Ugyanakkor azt mondta, „az emberek olyanok, mint a mikrohullámú sütő és a nők, mint a kemencék,” hogy szánjon egy kis időt, hogy lehetővé tegye a romantika develop.It lesz megéri a várakozást, ha nyersz a szívét és meggyulladhat a szenvedélye.

A legtöbb nő be vannak kapcsolva egy férfi, aki azt mutatja, hogy törődik.

Annak megállapítására, egy nő kamatszint:

 1. Dicsérd meg a mosolyát, a megjelenés és a stílus. (A legtöbb nő megy a sok erőfeszítés, hogy megpróbálja néz.)
 2. Kérdezze meg, mit szeret csinálni a móka. (Akkor javasoljuk, valami a kettő meg tudná csinálni együtt.)
 3. Ha lehetséges, amitől nevetni. (Nők elájul át férfiak humorérzéke. Ne legyen durva vagy giccses, mégis.)
 4. Valami jót neki. (Még a kis gesztusok számítanak. Azt fogja észrevenni.)
 5. Csak randira már! (Sok nő esett nehéz egy ember, aki egyszerűen nem volt a bátorságot és bizalmat, hogy a lépés.)

Ez egy széles körben tanítják koncepció, hogy nincs intimitás nélkül kockázat vagy a sebezhetőség.Someone kell vállalni a kockázatot, hogy élvezzék a jutalom. Lesz te? Dobd óvatosan a szél, mert a szerelem megéri!

Photo források: nytimes.com, indiewire.com