Laureli shimayo megtanítja az ügyfeleket, hogy használják a trivetypeket, hogy megértsék magukat és megtalálják a kompatibilis romantikus partnereket

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Ha nem igazán, hogy hol vannak, nehéz pontosan tudni, hogy mit kell keresni egy partnert. És ez igaz minden kapcsolat - legyen az személyes vagy üzleti. ThriveTypes egy olyan rendszer által létrehozott Laureli Shimayo amely segít az embereknek megértés magukat, és viszont, meg kompatibilis partnerekkel. A program segít a szalag el a homlokzatok, így az emberek egy képet az alapvető adottságok: tehetségek, kommunikációs stílusa, motivációja, és meghatározások a siker. A szem az ablakokat, hogy a lélek, és Laureli a ThriveTypes értékelése lebontja személyiségek segítségével szem elemzés és mély megértése, hogy mi kell ahhoz, hogy csatlakozni.

Majdnem minden nő, akit ismerek összeállított egy listát a jellemzők, amire vágynak egy álom partner. Néha clichГ © vonások, mint a magas, sötét és jóképű, de ők is le állás, intimitás, és a humora. Egyikük azt mondta: „én álmodom egy ember, aki ugyanolyan tehetséges, értékek, és célja, mint én”, vagy „Remélem talál egy srác ugyanolyan motivációk, kommunikációs stílusa, világnézetet és a döntéshozatal mód."

load...

És mégis, a partner e vonások tenné őket sokkal boldogabbak, mint a vonzó fantázia általuk megálmodott.

Laureli Shimayo, alapítója ThriveTypes, mondta a legtöbb férfi és nő keres partnereket, akik ellentétek. Szerint Laureli, a legtöbb ember tudat alatt keres társaival, akik bizonyítani a jellemzőit szüleik, amely eleget tesz az igény szeretet és az elfogadás, hogy hiányzott a gyermekkorban.

Sőt, Laureli mondta, ha visszatekintünk a korábbi kapcsolatok, az esélye, hogy a exes sok hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint egymást, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az egyik vagy mindkét szülője, és a különböző tőled. Megértése, hogy mit is keres, és kivel állnak a mag segítségével átvágta azok rossz döntéseket, hogy az igazit.

load...

„Ez határozza meg a hiba. Ha próbálunk hatni, mi húzni magunkat, és mi nem igazán van napján. Amit én csinálok, az emberek segítséget látni, hogy ezek a minták,”Laureli mondta.

De gyakran tovább tart, mint felfedő minták okoz neki ügyfelek változtatni a kilátások; akkor is meg kell érteni a mintákat, és tanulni tőlük.

„Ez általában egy útra, hogy az emberek látni és felismerni mások, akik olyanok, mint őket, és randevúzz őket. Sok az önálló ítéletek, hogy van útban. Azt hiszem, ha nem vagyunk jók, az emberek, mint mi nem jó,”Laureli mondta. „Azt segít kiemelni ezeket a mintákat, hogy az emberek mélyebben merüljön szerető magukat, és aztán könnyen felismerik kompatibilis partnerekkel.”

Eye Olvasás létrehozása Archetípus témák és az embereknek felkészülni Ismerkedés

Az első lépés az elmúlt felszíni rétegeiben személyiség - vagy maszkok, mint Laureli nevezi őket -, hogy melyik három hét tehetségek Ön rendelkezik. Lehet gyorsan megállapítható, mely tehetségek van olvasva róluk - köztük szerver, kézműves, harcos, tudós, a király / királynő, zsálya, és a pap / papnő - vagy meg kell útmutatást Laureli, aki kínál leolvasott online és személyesen. Segít az emberek átlátnak a maszkokat.

load...

A társkereső minták a különböző archetípusok jött befelé forduló és a növekedés munkát Laureli tette, miután a házassága véget ért 2002-ben, és ő újra belépett a társkereső világban. Ő kelt férfi egy darabig; aztán elkezdett társkereső nők. Ő kezdte belátni, hogy minden ember magával hozott az életébe is hasonló vonások és minták.

Laureli segít az embereknek felfedez betekintést típusú emberek nyúlnak, és miért.

„Láttam, hogy én járni egy csomó ugyanolyan típusú emberek, és ez volt minden alapul a szemet, így használtam ezt a munkát, hogy jobban tudatában és a változás az a fajta ember voltam társkereső,” mondta. „Elkezdtem eszközök használatával, hogy tudatosan elmozdulás a típusú ember voltam vonzása és társkereső. Saját történet az volt, hogy voltam társkereső emberek, mint az apám évek óta. Aztán ahogy változtatásokat elkezdtem kérdezi ki az emberek, mint az anyám. Megálltam egy pár hónapig, amíg tudtam szeretem magam egyre embereket találni, akik olyanok voltak, mint én.”

Amikor Laureli kezdett randizgatni ismét ő talált emberek, akik egyre inkább hozzá hasonló tehetségek és volt egy tudat hasonló övé. És az elmúlt két évben, ő már egy vidám és mélyen beteljesítő kapcsolat valakivel találkozott a szemeken keresztül. Dolgozik többnyire nők kislemez, és ő már sok férfi ügyfeleknek is.

ThriveTypes segíthet Online Daters elemzése fotókat és Discover Patterns

Miután pontosan a természetes tehetségét, akkor is felfedezni életed ütemben, kommunikációs előnyben, döntési minta, a motiváció, a tudat vagy világnézet, és hogyan védekezhet ki a világon. Együtt adjanak az ügyfeleknek egyfajta ön-megértés, Laureli használja ezt az információt, hogy a romantikus mérkőzést.

„Mi nem veszik észre, de amikor járunk, gyakran ideges és ijedt. Tehát visszatér, amikor gyerekek voltunk, és megpróbálunk látható és szeretett. Azt hogy mi maszkok vissza, és keresse meg az emberek, mint a szüleink, hogy töltse ki az űrt a szeretet nem kaptunk, amikor fiatalabbak voltunk,”mondta.

„Amikor tenni a mérkőzést, nézem az embereket, akik hasonló tudat. Aztán nézd az emberek hasonló védelmet. Mert amikor kihívások jönnek fel a kapcsolatot, és a védelmet különböző, ez egy nagy káosz.”Laureli Shimayo, alapítója ThriveTypes

Ez általában nehéz felismerni és megtanulják, hogyan kell szalag el a maszkot, ha társkereső - vagy észre, amikor más emberek fel övék be, ezért sok ember fordul Laureli segítséget a folyamatot.

„Amikor tenni a mérkőzést, nézem az embereket, akik hasonló tudat. Aztán nézd az emberek hasonló védelmet. Mert amikor kihívások jönnek fel a kapcsolatot, és a védelmet különböző, ez egy nagy káosz,”mondta.»És aztán egyezik tehetségét.«

Metafizikai műhelyek és videók vezet egy út belül

Együtt partnerkereső szolgáltatást és személyes szem felolvasások, Laureli kínál ügyfeleinek segítsen frissítésével online társkereső profilok vonzza a kompatibilis emberek - és tippeket, hogyan kell beolvasni mások profilját.

Laureli Shimayo tanít ügyfeleket a tudatalatti vágyak.

„Amikor én egy olvasó, az ügyfelek megismerni, hogy kik ők, és látni a mintát a szülők és exes. Úgy érzi, minden, hogy a történelem és emlékszem, hogy volt olyan kielégítő. Ez önmagában gyógyuláshoz vezet, és az elengedés sok a minta,”Laureli mondta. „Van egy új tudatosság, hogy vizsgálja meg a különböző emberek. Azt, hogy megváltoztassák a profiljukat, és vegye le a maszkot megjeleníthető autentikus változata magukat - és megosszák tudat.”

Azt is fut metafizikai vásárok és rendezvények négy városban, köztük Seattle, hol épül. Az ő műhelyek - és néha még a tudatos sebesség társkereső események - gyakori rendezvényt Seattle és Portland.

Laureli Megmutatja, hogyan ápolja a kapcsolat és Cél

Laureli bőséges források rá coaching honlapján , valamint egy online társkereső útmutató, amely elérhető külön vagy egy kétórás osztályban. Ennek során, magyarázza, hogyan kell beépíteni ThriveTypes be a társkereső profilját.

Ő is írt egy könyvet a hét tehetség, amely keretében az üzleti és élő autentikus élet, és nem kifejezetten a társkereső. És Laureli tervezi bővíteni, hogy egy másik könyvet a jövőben, hogy segítsen az embereknek megtalálni az igazi önmagát, és vonzzák a megfelelő partner.

„Nem vagyok nagy rajongója a kapcsolatok, mint utat a növekedés, és a szenvedély a növekedés és a hitelesség” Laureli mondta. „Miért nincs jó kielégítő kapcsolatot részeként utunk ide?”