Lehet-e két alsó kapcsolat kapcsolatot létesíteni?

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Kérdés: Tud két hullámvölgy monogám homoszexuális kapcsolatot, hogy működjön? A válasz erre... Egy hangos igen!

De ez attól is függ, hogy mit tesz a kapcsolat, valamint a hozzáállás, hogy megy vele együtt. Nemrég írtam egy cikket a felső / top pár párosítást.

Ez elég érdekes, hogy nekem a növekedés kérdése, hogy már jön a életképességét felső / alsó és felső / alsó kapcsolatokat, és ez valóban valami, ami kapcsolatban nekem.

load...

Az egyik előnye az ember meleg a mi kultúránk nem kell köti merev sztereotípiák szerepeket.

Mivel nincs egy sablont hogyan kapcsolatokat kell strukturálni, ahogy mi egyenes társaik csinálni, mi a szabadságot és rugalmasságot, hogy hozzon létre, és alakítsuk kapcsolatok szerint saját kívánságait, preferenciák és tehetsége.

Mi aggasztóbb úgy látszik, dichotomizáló a kapcsolatok és a szexuális szerepek egy bináris lencse, amely nemcsak korlátozza a potenciális hanem korlátozza a rendelkezésre álló társkereső medence.

Gondolj bele, hogy így:

Meleg egyének állítólag képviseli 10 százaléka a teljes lakosság körében. Mi emberek megosztani ez az arány a leszbikusok, úgyhogy százalékában elérhető társkereső kilátások most csökkenti.

load...

Most tekintsünk amikor a képernyő potenciális társkereső partnerek való összeegyeztethetőség velünk, vannak további dichotómiák tartjuk.

Vannak azok az emberek, akik ki versus bezárkózott, kényelmes a szexualitás szemben sem, HIV pozitív vagy igenlő más szexuális úton terjedő betegségek ellen negatív, akik előnyben részesítik a monogámia versus vágyók nyitott kapcsolatok és a férfias vs. Nőies fiúk.

Aztán, mert a mi megbélyegzett identitások, a meleg férfiak nagyobb arányban mentális betegségek és függőség.

Aztán ott vannak azok a férfiak, akik biszexuális, házas, és azok, akik a felsők versus fenékkel. Aztán sztereotip jelentése, hogy mit jelent, hogy a felső (agresszív) szemben egy alsó (az engedelmes).

Ezek mind olyan tényezők figyelembe vesszük, amikor meghatározzák, hogy egy adott társkereső kilátás lenne egy jó meccs. És minden kettősség ehhez hozzátesszük, hogy a keverék, annál több a rendelkezésre álló társkereső medence elkezd zsugorodni.

load...

„El kell döntenie, hogy mennyi a szexuális

pozícióban játszik a személyes követelményeknek.”

Ez már kihívás megtalálni a minőségi partner.

Nem is beszélve az ilyen dichotomizáló okozhat nekünk, hogy bánjatok egymással élesen és ítélet elválasztó egymást kategóriákba jó / rossz, amikor azt hiszem, mi kell jobban támogatják és megerősítik a tagok belül a saját közösségben.

Amit én próbálok meg én szónoklatot itt amíg ez nagyon fontos, hogy a személyes követelmények kiválasztása az ideális társ, azt is meg kell legyen óvatos bevezetéséről rengeteg korlátozásokat, amelyek hajlandóak vagyunk a mai napig, ha mi vagyunk hogy növeljük a esélye, hogy egy minőségi partner.

A kiugró, amelyben mindegyik ezeket az értékeket képviseli változik egyénenként, de azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg, hogy a törekvés a tökéletesség korlátozza a társkereső élet és megteremti dichotómiák amelyek lehet, hogy kirabolja magát a lehetőségek.

Soha nem sértik az értékrendet, de ugyanakkor úgy gondolom, mint a meleg közösség néha zárva ajtók lehetőségét igazi intimitás, mert a szabványok alkalmazzuk válnak útlezárások, hogy az a dolog, vágyunk leginkább.

Mikor jön a fenék alsó / kapcsolat párosítást...

Fontos megjegyezni azt nem határozza meg, hogy mit teszünk a szexuális és a kapcsolat több, mint amit csinálunk a hálószobában (vagy konyhapulton!)

Fedezze fel a mértéke, hogy bármelyikük is hajlandó lenne, hogy menjen sokoldalú. Bizonyos kompromisszumokat lehet kell tenni, hogy megfeleljen egymás szexuális igényeit, és akkor valóban talál sokoldalúságát növeli a kapcsolatot.

Az én tapasztalatom, mivel mindkét fél fogékonyak penetráció, azt találjuk, alsó / alsó párosítások rugalmasabb ezekkel a kérdésekkel, mint a felső / top párosítást, akik hajlamosak jobban ellenáll, és több határait azzal, amit hajlandó megtenni a testükkel szexuálisan.

Ha ellenállnak az ötlet feltöltési partnere időről időre, felfedezni, hogy miről szól ez a szexuális aktivitás okozza, hogy beállítsa ezt a határt, mivel előfordulhat, hogy egy pszichológiai blokk akkor működhet keresztül, és lift.

Ezen kívül van egy fajta szexuális játékok (dildók, vibrátorok, stb), hogy lehet-e építeni a szexuális játék, amely segíthet kitölteni az űrt (hogy úgy mondjam!) A behatoló partner, és akkor mind felfedezni kreatív módszerek fűszerezte a dolgokat a hálószobában.

Végső soron, akkor kell dönteni, hogy mekkora szerepet játszik a szexuális helyzetben az Ön személyes igényeinek hosszú távú boldogság egy kapcsolatban.

Nem kerül ki egy olyan partnerrel, aki fel egy üzletet megszakító, vagy ha hajlandó kompromisszumot kötni ezen? Ha nem, akkor ez a fajta párosítás nem lehet az Ön számára.

Ugyanakkor azt is eldönthetjük, hogy fontolja meg a kettősség kommentár beszéltem feladata annak meghatározása, ha akadályozzák, amely zavarhatja a kapcsolatot céljait.

Ha olyan partnerre találtunk, aki tökéletes az Ön számára minden szempontból, kivéve azt a tényt, hogy ő nem fog behatolni van, és ezek más ötlet nem tetszésünket, tudna járni tőle megbánás nélkül, és visszatér a társkereső dzsungel, abban a reményben találni valakit, aki biztosíték nélkül?

Ez a végső kérdés, hogy gondolkodjunk.

Mi a véleményed erről a fontos kérdésről szerepének dichotómiák a meleg kapcsolatok és a szexualitás? Milyen tapasztalatok kellett alsó / alsó pár párosítást?

Fotó forrása: corbisimages.com