Mit jelent a „biszexuális”? - (Statisztika, jelek, sztereotípiák és támogatás)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Nemrég egy ügyfél (hívjuk őt Nick) jött hozzám zavaros a szexuális irányultság, és azt akarta segítséget tisztázása. Azt vallotta, hogy a krónikus erotikus és romantikus érzések mindkét nemre, mivel a serdülőkor, de még csak dátummal és volt szexuális nőkkel. Nick volt a közepén vizsgálja egy új kapcsolatot egy nővel, de azon kapta magát, szakadt a nem vizsgált érzéseit férfiak - kérdezés ha ő valóban meleg.

Ő tárgyalt, hogyan kölcsönhatások barátok és ismerősök is polarizált érzéseit. Néhány meleg férfiak doled ítéletek volt használva biszexualitás, mert így elkerülhető, hogy a szociális következményei, hogy léteznek a mi homofób kultúra felé, hogy a meleg és kihasználni a heteroszexuális kiváltság. Míg néhány egyenes egyének mellőzte őt, amiért az azonos neműek érzéseket. Nick érezte különítjük el mindkét táborban, és úgy érezte, beskatulyázni, hogy akár / vagy szexuális irányultsága.

load...

Sok félreértés övezi biszexualitás, és a célja ennek a cikknek az, hogy némi fényt ez gyakran félreértett formában a szexualitás, hogy mi lehet csökkenteni a tudatlanság és érvényesítse az orientációban, mint amit megérdemel. Az alábbi linkekre kattintva ugorhat a szakaszban, hogy a legtöbb érdekli.

Jelentés | statisztika | jelek | sztereotípiák | Támogatás

Biszexuális Jelentése: a vonzereje, hogy több, mint egy nemek

Az Országos Meleg és Leszbikus Task Force, biszexualitás, mint „a képesség az érzelmi, romantikus, és / vagy fizikai vonzódás több nemi ” és a „biszexuális orientáció beszél az esetleges, de nem követelmény, részvétel több mint egy neme.”

load...

Tehát ez azt jelenti, hogy valaki lehet bi, és még mindig szűz, már szexelt csak a tagok az azonos nemű, vagy eddig csak a partnerekkel az ellenkező nemű, mint Nick.

Mi a különbség a Gay & Biszexuális?

Biszexualitás eltér a homoszexualitás, amelyben az érzelmi és romantikus látnivalók és a szexuális viselkedés irányítja csak felé tagjai az azonos nemű. Ennek ellensúlyozására számos kifogást főt tudunk fogadni, mert a biszexuális orientáció, amerikai pszichiáter és a szex kutató Fritz Klein azt mondta: „biszexualitás nem álcázott homoszexualitást, és nem is álcázott heteroszexualitás. Ez egy másik módja a szexuális kifejezés.”

Ez azt is jelenti, hogy a biszexualitás nem feltétlenül átmeneti útvonalként a heteroszexualitás a homoszexualitást. Biszexualitás egy külön orientáció önmagában. Ez azonban nem lehet egy átmeneti út egy kis szegmensét homoszexuális személyek, akik küzdenek és érkező feltételek mellett megértsék a szexuális irányultság és identitás. Itt egy cikk, amely bemutatja a fejlődési szakaszban az egyén gyakran megy keresztül, amikor megfogalmazásában biszexuális identitás.

load...

Mi a különbség a biszex és Pansexual?

HealthyPlace.com írja pansexuality mint „ nem korlátozódik vagy gátolja a szexuális választás a nemek tekintetében vagy tevékenység.” A legnagyobb különbség pansexuality és biszexualitás van a hangsúly a nemi identitás.

3 Biszexuális Statisztika

2011-ben a Williams Intézet a University of California School of Law publikált kutatási rövid, amely tartalmazta a becslések a számok az LMBT személyek az Egyesült Államokban , miután tanulmányt, és azt összehasonlítani más nemzetközi felmérések. Néhány eredmények a következők:

1. 3,5% -a felnőttek (9.000.000 fő) az USA-ban, mint azonosítani LMBT.
2. Biszexuálisok 1,8% ebben a populációban.
3. Milyen százaléka nő biszexuális? Tanulmányok kimutatták, mintegy 8%.

Bár ezek a számok nem tartalmazzák a serdülők vagy magánszemélyek, akik nem, ennek eredményei ennek ellenére lenyűgöző és mutatják ellentétek a különböző tanulmányok végeztek a világ különböző kategóriákban tárgyalt. A Pew Research Center , HealthResearchFunding.org , és az Advocate néhány egyéb helyeken érdekes statisztikák és magyarázatot biszexualitás.

Jelek Te Biszexuális: használja a Klein szexualitás Rács

Biszexualitás egy gyakran félreértik és tévesen része a szexualitás, és az egyik lehet szorongatott találni sok mindent olyan anyag írt a témáról, valószínűleg egy mellékterméke bifóbia. Amint láttuk, gyakran fél a heteroszexuális és elnyomta a homoszexuális, biszexuális egyének hajlamosak arra, hogy kevés támogatást vagy erőforrásokat, hogy segítsék őket a megértés szexuális identitás és segít kielégíteni igényeiket.

Amerikai pszichiáter és a szex kutató Fritz Klein mondta könyvében: „A biszex Option”, hogy a biszexualitás nem álcázott homoszexualitás vagy a heteroszexualitás.

Szóval hogyan lehet értelme a biszexuális érzések, ha megkérdőjelezik a tájolás? Fontos, hogy az egyik, hogy megértsék, hogy a szexualitás a folyadék és rugalmas. Egy személy szexuális viselkedés, az érzelmek és azonosítás nem fix jellegű, és megváltoztathatja a folyamatos, dinamikus folyamat. Biszexualitás egy tökéletes példa erre a jelenségre.

Klein szerint három különböző oldalait biszexualitás megtekintésekor ebből a szempontból.

Átmeneti biszexualitás jelentése Avenue, ahol az egyén megy egyik spektrumát a szexuális irányultság kontinuum a másik véglet (általában a heteroszexualitás a homoszexualitásra). Ez átmeneti időszak szükséges ahhoz, hogy az egyén fejlesztésére összetartóbb szexuális identitás ő fejlesztés kapcsolódó változások érzelmek, értékek és viselkedés.

A Klein szexuális Rács hét összetevője változók a szexuális orientáció, a három oszlopban, amelyek jelzik, három különböző pontokat, ahol a szexuális irányultság értékelik: az a személy, múltját, jelenét, és ideális.

A második történeti biszexualitás, amely a leírás szerint olyan személy, aki elsősorban él egyenes vagy homoszexuális életmódot, de ki is volt a kórelőzményben szereplő biszexuális tapasztalatok és / vagy fantáziák. Végül szekvenciális biszexualitás jár, akinek a szexuális kapcsolatok csak egy neme egy adott ideig, és gyakoriságát nemváltásomban szerint változik személy vagy kontextusban.

Mint látható, a tartomány biszexuális preferencia és tendenciák nagyon széles körű, és a biszexuális egyén is van „epizodikus, átmeneti, kísérleti, vagy helyzeti homo- vagy heteroszexuális tevékenység.” A Klein szexuális orientációja Grid egy szisztematikus modell bemutatja ez a valóság bemutatásával hét fontos változók jellemzik orientáció. Az egyik módja, hogy segítsen tisztázni a tájolás, hogy végezzen az önértékelés, a rács segítségével.

Az American Institute of biszexualitás egy oldalt a honlapján, ahol lehet menni a folyamat önmeghatározás kitöltésével a rács az Ön által múlt, a jelen és ideális a különböző orientációs változók, hogy segítsen megérteni, amit már kihallgatásra.

Ez szokott lenni az egyik legelismertebb készletek rendelkezésre, hogy segítse a szexuális irányultság azonosítása. Beszélgetés egy tanácsadóval eredményeitekre segítségével extrapolálni több értelme és tisztaság az Ön számára, ha továbbra is a saját identitás-meghatározó útra.

Számos oldalak kínálnak biszexualitás vetélkedők, legyünk azt sugallják, hogy kissé óvatos ezeket.

Egy másik út meg tudná venni próbál ki néhány úgynevezett biszexualitás vetélkedők. Vannak különféle ilyen online, de én inkább nem támogatja őket, mert nem empirikusan támogatott, és nincs ismert viselkedési teszt, ami létezik diagnosztizálni valakinek a szexuális irányultság alapján. Hogyan választja azonosítani a választás, miközben tudjuk, hogy a szexuális identitás alakul idővel, és nem egy fix állapotban, bár néhány a folyamat felfedezni a szexuális identitás eltarthat egy életen át.

A szórakozás azonban érdemes lehet venni ezeket a vetélkedők, mint egy lehetőséget, hogy vizsgálja meg olyan gondolatok, érzések vagy kiváltó felmerülő Önnek abban, hogy az értékelések, majd beszélni egy képzett szakember segítségével megérteni, hogy mi alakult ki. Gurl.com , MyDailyMoment.com és PinkNews.co.uk néhány telek, amelyek az ilyen vetélkedők.

Sztereotípiákat biszexualitás

Ahogy megy a folyamat tisztázása a szexuális hajlamait, akkor valószínűleg találkozik számos sztereotípiák és mítoszok bővelkednek mintegy biszexualitás, hogy megpróbálja blokkolni a haladást, és szükségtelen viszályt és zavart az Ön számára. Ezek a tévedések által létrehozott az oktatás hiánya és bifóbia, a félelem a biszexualitás.

Egyre venniük az ilyen tudatlan gondolat csapdákat és szembesülnek, valamint megakadályozzák őket igazságok felszabadítani, hogy túllépjünk ezen útjában, és felé az utazás az önmegvalósítás. Van rengeteg mítoszt biszexualitás.

GLAAD.org egy cikket, hogy tárgyalja a különböző ezeket a mítoszokat és a hozzájuk kapcsolódó tények, amelyek lebontják, köztük biszexualitás egy fázis, minden nő biszexuális, és akkor nem lehet biszexuális, kivéve, ha már mindkét nemnél.

2 Ways keressünk támogatása

Miután támogatása létfontosságú ez idő alatt, és az alábbiakban egy pár módja, hogy megtalálják a szükséges erőforrások.

1. Csatlakozás Biszexuális támogató csoportok és biszex Erőforrás Központok

A különböző források már ugrott fel az elmúlt években, hogy a becsület és támogatást biszexuálisok. Én nagyon ajánlom keveredett vagy önkéntes az ilyen típusú csoportok és központok körül magát másokkal, akik értik és értékelik az út te, hogy segítsen normalizálni a tapasztalat, és hogy bővítse a szociális támogató hálózat. Nem vagy egyedül! Íme néhány lehetőség, hogy fontolja meg:

A Biszexuális Resource Center

A Biszexuális Resource Center , amely a legrégebbi nemzeti biszexuális szervezet, támogatja a kétirányú ismertségét és láthatóságát.

Napi Erő: Biszexuális Support Group

Ez egy online fórum / támogató csoport a biszexuális közösség , hogy megvitassák változatos témákról érdekes és Garner támogatást és barátságot.

LMBT Alapítvány

Itt van egy nagyon értékes erőforrás, hogy a keze! Ez egy országos jótékonysági , amely különböző szolgáltatásokat a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű férfiak és nők, beleértve a részletes információk, ha megkérdőjelezik a nemi identitás.

Továbbá, az önkéntes bármely helyi meleg egészségügyi központban, vagy keressen a „biszexuális” a Meetup.com csoportokat találni a területen, amelyekben kifejezetten biszexuális egyének. A központok szolgálnak hely a kikapcsolódásra, társkereső, vagy érdekképviseleti erőfeszítéseket, és találkozzanak más biszexuális közösség tagjai és támogatóik.

2. Make Friends során biszex Awareness Day & Hét

Biszexuális Awareness Week fordul minden szeptemberben, és magában foglalja Ünnepeld biszexualitás Day. Mindkettő által szponzorált GLAAD és számos más biszexuális érdekvédelmi szervezetek.

Biszexuális Awareness Week tartják minden év szeptemberében, és egy nagyszerű módja annak, hogy megfeleljen barátságos emberek.

Mindig emlékezni, hogy te nem a címke!

Az ügyfelem Nick végül egy elkötelezett kapcsolatot az új barátnőjével, akivel később megtudta is biszexuális. Rájött, hogy ő volt a képességgel rendelkezik, hogy szexuálisan vonzódik és beleszeret a férfiak vagy a nők, és ez az, ahol ő érvényesen esik a szexualitás kontinuum. Elérte a büszkeséget és elfogadás a személyazonosságát, és megtudta, hogy fontos a megtisztelő összes, a látnivalók és értékesíteni a kifejezést, a kik határain belül ő kapcsolata megállapodások barátnőjével.

A mi társadalmunkban, azt hiszem, túl letette a címkéken, és van, hogy osztályozza a dolgokat fekete vagy fehér, vagy / vagy bináris kategóriákban. „Am I meleg?” „Én vagyok bi?” Figyeljük meg, hogy ezek a kérdések megidézni szorongást és zavart? Klein szerint a kultúra veszi kényelmének címkéket, mert segít meghatározni a kapcsolatainkat, és ők a módját, hogy minimálisra csökkentsék a veszélyeket a félelem, a bizonytalanság, és a kétértelműség amikor szembe kell néznünk valamit, amit mi nem érti, vagy lépcsőn kívül a norma.

Címkék korlátozzák, és tesz egy sapkát meglévő lehetőségeket. Azt is szalag minket az egyediség. Ahelyett, hogy letette a feltételek és címkék, élni és ölelés a valós és hiteles önálló, és szeretik kivel elválaszthatatlanul hívni.