Mit nyújt a misstravel.com a férfiaknak?

20 május 2019

Hallottál erről az új honlap, MissTravel.com ? Az önteltség mögött kisasszony Travel egyszerű. Ez egy online társkereső weboldal, amely „nagyvonalú felhasználók”, akik rendszeresen utaznak találni „Vonzó felhasználók”, hogy velük. A nagyvonalú felhasználó fizeti a számlát az egész út, amely lehetővé teszi a vonzó felhasználó, hogy a világ cserébe társaságot. Nagyvonalú felhasználók szinte mindig férfiak, míg a vonzó felhasználók szinte mindig nő.

Ez nem meglepő, hogy Miss Travel már meggyulladt firestorm figyelmet és kritikát , mert első indításakor, az ellenfelek címkézés a helyszínen alig több, mint egy alig leplezett formáját prostitúció.

Van igazság, hogy ez felelős, vagy kisasszony utazási szándékát egyszerűen félreértik?

load...

Meet Brandon Wade.

Kisasszony Travel aligha az egyetlen online társkereső platform, amely körül forog összekötő gazdag férfiak a nők keresnek valamiféle kompenzációt idejüket. Az alapító Miss Travel egy középkorú vállalkozó nevű Brandon Wade, aki korábban létrehozott online társkereső weboldalak keresek elrendezése és keresek milliomosok, mindkettő szintén körül forog monetarily-orientált partnerkereső.

Wade azt állítja, ő teremtett minden az ő weboldalak tehet mást, mint segítséget a férfiak, mint maga (a saját leírt „nerd”) felel meg szép nők , akik így fejleszthetik a szociális készségek és bizalom. Wade megvédi honlapok azt állítja, hogy a szex nem része a monetáris csere, és minden felhasználó, aki megpróbálja fizetni aludni időpontját találják magukat azonnal eltávolítjuk az oldalról. Wade azt állítja, hogy a honlap egyszerűen nyitott és őszinte, hogy mit ítél a biológiai tényezőket férfi / női kapcsolatokat, és hogy a becsületes megközelítés lehetővé teszi, hogy a férfiak és a nők, hogy amit igazán a vágy a saját kapcsolatok.

És legyen mondva, Wade lejön rendkívül őszinte minden az ő interjúk és média megjelenések. Nem kell a levegő egy sleazeball vagy egy strici vagy egy csaló. Azt állítja nyíltan és szenvedélyesen az ő szemszögéből, és érvényességét a szolgáltató azt hiszi, mely mind a férfiak és a nők.

load...

Mégis csak azért, mert kisasszony Travel nem agyszüleménye néhány amorális opportunista, ez azt jelenti, Miss utazás pozitív és általánosan hasznos, mivel az alapító igények?

Brandon Wade jobb?

A felfordulás kisasszony Travel abszurd első pillantásra. Ha valaki nem akar csatlakozni a helyén, akkor nem kell. Kisasszony Travel egyértelműen nem befolyásolják jelentősen 99,99 százalékát ellenzői, miért vannak felfegyverzett róla?

Mert kisasszony Travel állapít csupasz eleme a sok férfi / nő kapcsolatok, mi nem tetszik, hogy ismerjék. Sok férfi / női kapcsolatok tranzakciós jellegű. Az én szemszögemből van kis különbség egy pár megfeleltetett fel Miss Travel, keresek elrendezése vagy keresek milliomos és az átlagos pár, hogy összetapadnak, mert a „biológiai” miatt Brandon Wade hisz oly buzgón. Én nem vagyok egy gazdag ember, és sem azok a barátaim, de láttam már számtalan kapcsolatok (és házassági) formában, és életben elsősorban gazdasági okok miatt. Mi minden van a női barátok , hogy már felvette a srác, hogy nem érdekli az, mert anyagilag sikeresek, ezért mind a férfi barátai, akik kiválasztották a nő kizárólag hogyan néz ki.

load...

Azt gondolom, ez a fajta kapcsolat pozitív? Személy szerint nem vonzó számomra. Ha kíváncsi voltam tranzakciós kapcsolatok függ a saját vagyon, én soha nem úgy döntött, hogy író lesz!

Látok a fellebbezést, mind a férfiak és a nők? Teljesen. Ha nem hagyja, hogy a részleteket (gazdag világ utazás) vak van, akkor könnyen észre, hogy milyen gyakran ilyen típusú párosításokat igazán fordul elő mind a napról-napra él. És Lefogadom jó arány, hogy minden egyes ember a helyszínen ellenzői vettek részt saját kisebb léptékű forma tranzakciós kapcsolat valamikor az élete.