Nem hívja meg a barátnőjét

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Sok oka egy srác nem fogja hívni a barátnője.

Bár a legtöbb intelligens és értelmes srác nem lenne probléma csinálja, különösen, ha ez az, amit akarsz, a többi srác, akik néhány kérdés érezhet másképp.

Ez az egész a cikk középpontjában a mentalitás, mint a férfiak, és mit tehetünk, hogy a változás.

Nem fog hívni a barátnője egy hónap múlva.

Azt feltételezik, ő élvezi a kapcsolatot pontosan úgy, ahogy most. Nem fog mozogni tovább, hacsak nem ihletett megtenni. Ne aggódj, mert én is megmutatja, hogyan inspirálja őt.

load...

Ha belegondolsz másképp, egy srác, általában nem hívja a lány barátnője, mert nem kell.

Ahhoz, hogy néhány srác, amelyben valaki a barátnője egy hatalmas szóváltás, és ha a lány teszi magát túl elérhető vagy túl elkötelezett, amikor ténylegesen nem elkötelezett a semmit, hogy miért lenne szüksége, hogy hívja őt a barátnője?

Gondoljunk csak bele: ha arra vásárlás a plázában, és a plázában hirtelen úgy döntött, hogy mindent szabad, azt mondja: „Nem, kérem, hadd fizetni érte?” Természetesen nem.

Ez nem azt jelenti, hogy soha nem fogja hívni a barátnője.

Van néhány dolog, amit tehetünk annak érdekében, hogy inspirálja őt. Egyesek azt mondják, ez a játék, de ez csak néhány dolog, ami segít váltás a szempontból, hogy megértetni vele.

load...

Először is, ne fennakadnak ebben a kérdésben. Gyakran a nők csak hogy ezt a dolgot fel folyamatosan, ami fojtogatja minden bit örömöt a kapcsolatot.

Ha a kapcsolat megáll, hogy szórakoztató és teljes a boldogság, és kezd válni, mint egy csata meggyőző, a srác úgy fogja érezni, kevésbé hajlanak, hogy maradjon.

Miért olyan srác szeretné folytatni a kapcsolatot , hogy úgy érzi, mintha szétesik?

Ne hangsúlyozni neki ezt a kérdést. Hozza fel egyszer több mint elég - hidd el. A fickó már néhány mögöttes kérdés van, vigyáz, és egy állandó emlékeztető, hogy ő nem hív barátnője nem fog segíteni.

„Ha nem elégedett, akkor talál egy

fickó, aki tudja, hogy boldog légy.”

Mit tudsz csinálni?

A legfontosabb, amire szükség van, hogy szereted magad. Ez tűnhet giccses, de mivel egy nagy értelme az önértékelés azt jelenti, hogy tudja, mit akar, és mit lehet kapni. Soha nem kell kevesebbel beérni.

Ha valóban hiszed, ahogy látja ezt a kapcsolatot, és vele fog változni. Nem csak ez, de tudta, hogy az érték is találkoztam az úton jár el.

load...

Azt javasoljuk, hogy összpontosítson, hogy szórakoztató és könnyed, miközben megpróbálta élvezni a kapcsolatot, hogy mi az.

Ennél is fontosabb, azt javasoljuk, hogy a lehetőségeket nyitott, és továbbra is lépést tartani az összes többi szociális tevékenységek, amelyek nem járnak him.These olyan dolgok, mint látni a barátok, kiment, majd pártok és folyik dátumokat.

Nagyon fontos, hogy az idő és a társaság csak kapható hajlandó legyen. Arra törekszik, hogy megfelelő szintű elkötelezettség a szóval nem hagyja cserben.

Ha fel a helyszínen bármilyen ilyen tevékenységek (beleértve a randizás), akkor nyugodtan azt mondja: „Soha nem hittük, exkluzív.” Bízz bennem, amikor azt mondom, ő lesz az üzenetet.

Ismét, ez nem játék.

Ha nem elég érett, hogy hívni a barátnője két hónap után, akkor meg kell csinálni az érett dolog, és tartsa a lehetőségeket nyitott. Nem lehet kockáztatni kiadások végtelen mennyiségű idő körül egy férfi, aki úgy tűnik, nem lesz kész elkövetni.

Valami gondolni:

Ha tetszik a kapcsolat, amit éppen most, akkor marad. Ha nem elégedett, hogy van ez most, akkor meg kell lépni, és talál egy srác, aki boldoggá tesz.

Van egy végtelen mennyiségű ok, amiért a srác esetleg nem tud hívni a girlfriend.Usually ez le az elkötelezettség kérdésekkel.

Ez azért lehet, mert (mint a mai eset) ő most jött ki egy hosszú kapcsolat, és nem akarja, hogy fáj újra, vagy lehet, hogy ő hihetetlenül hangsúlyozta a munka, és nem tudja kezelni elkötelezettség most.

Ez igazán nem számít, hogy mi ennek az oka. Ez a kapcsolat sem működik az Ön számára abban a pillanatban, vagy nem.

Ez az a fajta dolog kitérek a blogomban, és az ingyenes ebook adok ki. Ha növelni szeretné a szerelmi élet sikere, látogasson http://TheSingleWomanGuide.com - egy hely, ahol a hagyományos „társkereső gondolkodásmód” kidobják az ablakon mellett közvetlenebb és gyümölcsöző módszerek találkozó, és megtartására minőségi férfi az életedben.

Fotó forrása: onsugar.com.