Okcupid úttörő üzleti alapelvei: a matematika szeretete, örökké szabad maradni és mindenkit üdvözölni

23 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: 2004 márciusában négy matematikai szakon indult OkCupid andreimagined hogyan társkereső honlapok be az embereket. Összegyűltek kimerítő adatokat tagjaik és használják azt számszerűsíteni személyiség és kiszámítja kompatibilitás a mérkőzés percentage.Over egy évtizeddel később, az OkCupid csapat a kísérletezés, az innováció, és a lelkesedés hoztak fenomenális eredmények fordult felmérése adatokat dátum kilátások millió kislemez - ingyen! az egyszerű adatpont, mint például, hogy a sör, a helyszínen kivetítve kulcs személyiségjegyek, viszonylag értékeli a profilját, és alkalmazza az eredményeket rendezni, és megfeleljen a több mint 30 millió ember onthe társkereső sitein egyedülállóan hatékony módon.

Január éppen kezd alatt waywhenan régi iskolai barátja texted nekem: „Az én újévi fogadalmat, hogy neked, hogy csatlakozzon OkCupid velem.” Teljesen ki a kék. Amikor megkérdeztem, hogy miért, azt magyarázta akart átmenni a végtelen kérdések listáját együtt, csak a móka kedvéért. „Gondoljunk csak a mély beszélgetéseket tudtunk volna!” Mondta. Én elutasította az ötletet, de nem volt tartós, és miután körülbelül egy hónap zsémbes, én beomlott. Elvégre ez ingyen volt, hogy iratkozzon fel, úgyhogy gondoltam semmi vesztenivalója.

load...

Hoztuk létre profilokat OkCupid vasárnap este, a kiadások egy jó két órát megválaszolása több mint 300 kérdések a tetszik, nem szeret, szokások és értékek. Rájöttem nem ért egyet azzal az állítással, „Art fontos az életem”, és rájött, én határozottan ellenzi a társkereső egy macska ember. Mi végül egy mérkőzés értékelése 87% (11% ellenség).

Ha úgy gondolja, ez a része a történetnek, ahol rájöttünk voltunk a tökéletes illeszkedést, és elindult az online társkereső naplemente együtt, akkor már valószínűleg nézte „When Harry Met Sally” túl sokszor. Ez waspurely plátói szórakoztató egy társkereső oldalon. Azonban, amikor összehasonlítottuk jegyzeteket egy hónap múlva, meglepődtem, hogy megtanulják, mi lenne mind megtartottuk a profilok aktív és elment több mint egy tucat dátumokat köztünk, mert OkCupid mérkőzésen formula.

load...

OkCupid csábítottak, a maguk treasury kérdést, és én maradtam, mert a kompatibilitás alapján meglepően pontos és éleslátó.

Mivel a site'slaunch 2004 OkCupid gyűjtött egy megdöbbentő mennyiségű személyes adatot, és lényegében kiderült szeretetet számokat. Minden nap, OkCupid tagjai küldjön több mint 7 millió üzenetet egymásnak, így a helyszínen értékes információkat, hogy az emberek kommunikálnak online.The több tagjaik kölcsönhatásba, a célzottabb jóslatok az algoritmus lehet, hogy aboutpotential romantikus partnerek.

Tanulmányozva thebehavior, szóhasználat és kérdőívek OkCupidmembers, az oldal csapat önjelölt matematikai különcök findcorrelations között látszólag véletlenszerű adatpontok -mint hogyan szavak száma használ a profil korrelál a valószínűsége, hogy valaki fog válaszolni az üzenetére.

OkCupid vezet az út a társkereső iparban intelligens algoritmusok tosupport egyedülállók online. Theirthree vezérelve, hogy fut az oldalon: használja matematikai megtalálni minták vonzás kínálnak minden memberfree üzenetküldő örökre, és szívesen az emberek minden háttérrel, irányok, és a hit.

load...

Szerint a helyszínen, „Keményen dolgozunk, hogy OkCupid a tiszteletlen, de megbízható szolgáltatás akkor jöttem, hogy tudom.” A hatóság és integritását, ez a jól ismert társkereső márka megkönnyíti anyoneto megtalálni barátság, szerelem, és a szeretet a Internet.

A Site'sIngenious Match algoritmus e a rohangálás For You

Van matek a legfontosabb, hogy megtalálják az igaz szerelem? Ez a OkCupid. Abban az alapvető, ezen az oldalon épült tosort adatok andpinpointcommonality egy könnyen érthető formában. A csapat használ matematikai a szeretet nevében, szerint a helyszínen , csinál „egy csomó őrült matematikai dolog, hogy segítsen az embereknek csatlakozni gyorsabb.”

Beállítása során a profilokat, egyedülállók tud válaszolni annyi kérdést, amennyit akarnak (az átlagos tagja válaszol mintegy 250 kérdés) a téma kezdve a vallási meggyőződés, hogy az álláspontot szex. Ez feleletválasztós, tipikusan három vagy négy lehetőség, de akkor adjunk hozzá egy megjegyzést, hogy jogosultak a választ a saját szavaival. Minél többet választ, annál pontosabban tudja megjósolni OkCupid vonzerejét.

Ahogy mész keresztül OkCupid feneketlen kérdőívet, akkor is selectwhat választ választás (ok) azt elfogadni egy potenciális dateand mennyire fontos a answeris Önnek. Ez formsthe alapja a kompatibilitást értékelés, amely displayedoverall és kategóriánként (Ismerkedés, szex, életmód, vallás, egyéb). Egy másik hasznos funkció képes rendezni a profil kérdéseire: „Fontos számomra” vagy „Elfogadhatatlan válaszok”, így láthatja, azonnal, ha elfogadod, és ha nem értünk egyet.

OKTrends visualizedhow különböző üdvözletet jártak együtt OkCupid felhasználók (a százalékos válaszok engedett).

Összeállításánál a válaszokat, OkCupid üzenetét yourpersonality bontás tosum upyour domináns jellemzőit. Ez azt mutatja, hogyan viszonyul withthe átlagember a kor és a nem, kiemelve említésre méltó eltérések (pl racionálisabb, kevésbé bíznak, több szeretet-vezérelt). A webhely címke youMore Liberális, például ha következetesen választ társadalmi problémák, mint a fa-átölelve békeharcos. Ez a szórakoztató funkció kínál tömör első benyomás foronline daters keres bizonyosság bizonytalan terepen.

Adózván az adatbányászat gyökerek, a OKTrends blog nevelő erő a világon online társkereső. 2009-ben elindított, a blog felülések számát és betekintést nyújt, hogy segítsen kislemez javítsák társkereső élet az interneten. Mögöttük a több millió adatpont, és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparban, ezek a cikkek gondosan vizsgálja meg, a számok, és thebest legrosszabb gyakorlatok onOkCupid.

Honnan , hogyan faji kapcsolatok befolyásolják nyúlik , hogy a bestwords használni az első üzenetben , a blog ad kimerítő elemzést onhow ember használja az oldalon találni dátumokat. Úgy hangzik, mint egy mögötti jelenetek nézd meg társkereső trendsand egy átgondolt leleplezése az emberi psziché.

„Mi kísérletezni az emberekre!” Társalapító Christian kormánylapát írt egy blogbejegyzést. „A minden intézkedést, az»egyezés százalékos«számoljuk a felhasználók nagyon jól előre kapcsolatokat. Ez összhangban van az üzenet siker, beszélgetés hossza, hogy az emberek valóban kicserélik elérhetőségét, és így tovább.”

Az első nagyobb társkereső kínál korlátlan ingyenes üzenetküldő

OkCupid van MADEA úttörő ígéret marad mindig, teljesen, teljesen ingyen minden tagja számára. Küldhetünk annyi üzenetet annyi embernek, amilyen gyakran csak akarod. Írj egy új a szerelme, ha úgy tetszik. Thereare nem karakterkorlátozásról megszorítások nélkül, nincs idő korlátozások - csak örökre nélküli funkciók ezen társkereső oldalon.

Nem sok nagynevű társkereső honlapok mondhatjuk ugyanezt. OkCupid elválasztja magát az egyéb általános társkereső honlapok elkötelezettségüket helyezni theinterests felhasználóik első és semmilyen esetben nem terheli a böngészés és csevegés a helyszínen. Vannak fizetős szolgáltatásokat a tagok, akik szeretnék, hogy növeljék a láthatóságát vagy üzenet akinek postaládájába tele van, de ezek egyáltalán nem kötelező. Akkor lehet egy szabad tag korlátlanul és megtalálni dátumait OkCupid app vagy weboldal.

Ez működik jól sikerült a fiatal datersbecause sokan mind egyszeri, mind a szegény, ezért egy ingyenes társkereső networkis ideális totheir igényeinek. OkCupid vonzott hatalmas adatbázis több mint 30 millió usersthanks ígérnek marad 100% -osan minden alkalommal.

Több mint 30 millió Változatos Singles LoveOkCupid inkluzív Vibe

Ha regisztrál OkCupid, akkor nem korlátozódik pusztán az „ember keres nőt” vagy „nő keres férfit.” Tény, hogy az orientációs lehetőségek közé tartozik számos azonosítások - beleértve az egyenes, meleg, biszexuális, pansexual, aszexuális, homoflexible, queer , kihallgatás, és több - allowingmen és a nők büszkén showwho azok korlátozás nélkül. Megadhatja legfeljebb öt orientáció azonosítókat, így megy dió.

Minden héten, több mint 1 millió kislemez le a OkCupid alkalmazást, hogy megfeleljen kislemez útközben.

Megnyitásával polyamory lehetőségek tagjaikat, OkCupid lerobbant akadályok LGBTQ egyedülállók és kiállt a rainbowof szexualitás a társkereső világban. A társkereső üdvözli a sokszínű tagság ember keresi a kapcsolatokat minden formában és méretben. A billentyűk befogadó, barátságos, és az ítélet-mentes.

„Találd meg a kapcsolat álmai, egy éjjeliszekrény, egy színlelt házasságot (nem vagyunk ítélve),” szól a OkCupid Névjegy oldalt. „Nem érdekel, hogy mit csinál, csak nem egy bunkó róla.”

Ropogó számok: OkCupidMatchingIs, mint bármely más

Lehet, hogy csatlakozott OkCupid kényszer alatt üldözték a napi szöveges üzeneteket egy barátja, de amint megláttam, hogy a társkereső rakták ki, én egy teljes megtért. Annyi, hogy szeretem az örökké szabad website, a kulcsszavas böngészés (Szeretnék egy profilewho leírja magát, mint „doktor” és „nagylelkű”, kérjük) korlátlan üzenetküldés (nem társkereső oldal lehet korlátozni én beszédességi).

OkCupid egy ingyenes társkereső weboldal a hangsúlyt a statisztikai elemzés, hogy megfeleljen a felhasználók.

Daters szabadulnak flörtölni egy nyitott környezetben, amely mathshortcuts, hogy megkönnyítse a társkereső folyamatot. OkCupid'sburgeoning tagság - over1 millió kislemez telepíteni az alkalmazást minden héten - tanúskodik, hogy a támogató funkciók, barátságos légkörben, és a hatékony megfelelő algoritmus.

„Az adatok a legfontosabb, hogy válogatás révén ezek az emberek,” maintainedSam Yagan, az egyik a négy társ-alapítója OkCupid, egy interjúban Digiday.

OkCupid szól az emberek összehozása, a tanulás, mitől, és a szeretkezés statisztikailag elkerülhetetlen. Akkor egy próbát ingyen - regisztrálsz mindössze két perc alatt -, és megtudja, hogyan egyeznek meg a több millió egyedülállók online. Az adatok gazdag weboldal számszerűsíti a társkereső lehetőségeket, és irányítja a figyelmet, hogy az emberek, akik kapcsolatba léphetnek veled egy mélyebb szinten. Azért, mert az egyenlet a romantika, a személyiség a legfontosabb tényező minden.