Online társkereső a hagyományos társkereső - (12 pozitív és negatív)

21 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

Sok ember jön hozzánk vajon kell csinálni online társkereső, vagy a hagyományos társkereső (pl szerzés létre, vagy találkozhatnak valakivel, míg ki és kb). A válasz akkor nem mind.

De, mint minden más az életben, vannak pillanatok az online és a hagyományos társkereső, amelyek nagy - és akkor ott vannak pillanatok, amelyek a fájdalom a csacsi. Íme 12 előnyeiről és hátrányairól egy társkereső valamint szeretnék elérni, hogy valaki elérhető.

Online Dating | hagyományos Ismerkedés

load...

A Pozitív Online Dating (# 1-3)

Kezdjük a jó hírrel, jó? Online társkereső már körül, mivel a 90-es években, és ez csak egyre jobb és jobb, mint az évek múlásával tovább. Singles egyre több lehetőséget, társkereső honlapok hozzá több lenyűgöző technika, és a siker aránya egyre magasabb. Az alábbiakban néhány további részleteket a felső előnye az online társkereső.

1. A kényelem és a megfizethetőség

A közel 8000 társkereső honlapok odakint , az online társkereső lehet, mint a forgatás hal egy hordó. Az általános, a rendkívül niche (hajóskapitányok, valaki?), Van egy társkereső gyakorlatilag mindenki számára. És lehet böngészni őket a kényelmes kanapén.

load...

Amellett, hogy egy látszólag végtelen számú választási, elég sok minden társkereső ingyenes próba vagy tagsági, így nem kell fizetnie semmit, próbálja ki azokat. Ha nem egy rajongó egy oldalon, csak megszünteti a tagságát, és lépni a következő - nem fenyegeti a bankszámlájára!

2. Vannak millió Singles egy helyen

Ha végre, bár, klub, fél, vagy bármilyen más társasági összejövetelen, ott valószínűleg 50-100 ember van, nem igaz? És te nem biztos, hogy melyek az egyetlen. Ha egy társkereső oldalon, több millió ember, és a legtöbb esetben, akkor tudják, hogy minden egy.

Online társkereső egyik az egyetlen hely (ha nem az egyetlen hely), ahol több millió kislemez találkoznak. Fotó forrása: TheOdysseyOnline.com.

A szépség társkereső honlapok vannak dolgok, mint a mélyreható profilok, széles körű keresési funkciókat, valamint a fejlett megfelelő algoritmusok segítségével rendezheti át ezek az emberek, és lehetővé teszi, hogy olyan egyedi vagy széles az Ön igényeinek, amennyit csak akar.

load...

3. Így működik: 20% kapcsolatok Indítás online

Által végzett kutatás statisztika Brain mondja egyötödük kapcsolatok kezdődik az online és majdnem ugyanazt a házasságkötések száma nem. A tudomány beszélt - online társkereső működik! További hihetetlen statisztikája online társkereső sikere áron, akkor nézd meg a cikket.

A Negatív Online Dating (# 4-6)

Nem fogunk hazudni - online társkereső van néhány hátránya, hogy azt. Úgy véljük azonban, a jó felülmúlja a rossz, főleg, ha tudom, hogy a legtöbb, és biztonságban maradjon.

4. Csalások történtek

Az FBI kapott 5800 panasz online társkereső csalások 2014-ben, kezdve az emberek, hogy csalt ki pénzt , hogy tapasztalja rosszabb.

Az emberek a rossz szándék létezik szerte a világon, és inkább a állományban az interneten, mert annyira egyszerű, hogy névtelen. Míg csalások ijesztő része az online társkereső, vannak olyan módon, hogy elkerülje őket, amely megtalálható a listán.

5. Lehet Online és csalódottság egyidejűleg

Számos tanulmány kimutatta, hogy az online társkereső függőség egy dolog. Mindannyian ragasztva a telefonok, úgyhogy, ha hozzá vonzó az emberek, és elhúzza a mix, majdnem olyan lesz, mint az online vásárlás. „Nem, ő túl rövid. Ki a következő?”„Ó, él egy óra van? Nah, találok valaki mást.”

Csúsztatással teszi az internetes társkereső érzi, mint egy játék, de ha nem látja az eredményeket belőle egy idő után válik elriasztja. Fotó forrása: AskIdeas.com.

Ez lehet szórakoztató egy ideig, de ha nem kap bárhol (pl összeköttetés, dátum vagy kapcsolat), végül online társkereső lesz bosszantó és problémamentes. Daters néha összpontosítani a játék hangulatú online társkereső lehet és szabad szem elől téveszteni a végső célt.

6. Akkor válhat túl válogatós

Nem csak online társkereső úgy, mint egy bosszantó, de addicting, játék, ha nem szerencsével, de ez is okoz számunkra, hogy túlságosan ítélkező mások. Amíg mi görgetés és ellop, gyakran figyelni az apró „hibákat”, hogy nem igazán van, és / vagy nem számít hosszú távon. Ez lehet ilyeneket hajukat csinál ez a fura dolog, hogy egy fénykép, a szemük zöld helyett kék, a kedvenc filmjeit nem egyeztethetők össze ízlésünk, vagy nem szeretem a sajtot.

A Pozitív hagyományos Ismerkedés (# 7-9)

Mielőtt online társkereső ( olvastam, hogy mindez elindult itt ), az emberek keresztül csatlakozik személyes hirdetések, boldog óra, vagy a kölcsönös barátok. Akkor valószínűleg az fejjel e, ha nem a legnagyobb rajongója az online társkereső, vagy az interneten, általában. Beszéljünk egy másik pozitív.

7. Meg tudja határozni kémia rögtön

Ami az online társkereső, csak annyit, hogy menjen ki a fényképek és üzenetek küld oda-vissza mérkőzést. Akkor azt hiszik, hogy vonzó és kap egy jó ugratás lesz, de aztán a kémiában is meghiúsul, ha megy, hogy az első dátumot. Valamilyen oknál fogva, a szikra csak nincs ott személyesen néha.

Ami a hagyományos társkereső, a legtöbb alkalommal, amikor találkozunk valakivel először egy időpontra, és még nem megosztott egy csomó információt magatokat. Ez teszi a beszélgetést még izgalmasabb, mint te kérni egymástól kérdésekre, és könnyebbé teszi, hogy azonnal, ha van ott valami. Te nem töltenek napokig vagy akár hetekig üzenetküldés - csak hogy megtudja, a lepkék nem létezik a valóságban.

8. Nehezebb, hogy az emberek hazudnak

Szerint eHarmony megállapításait több mint a fele az online daters rejlenek a profilját. Míg a nők hajlamosak kivonni koruk vagy tömeg, a férfiak hajlamosak felvenni a jövedelem. Amikor valaki a telefonján, vagy ül számítógép mögött, hogy nem érzi magát olyan rossz, hogy nem az ilyen dolgok. De ha van egy dátum néz jobbra van, a tudatos gyakran nyer ki.

A legtöbb ember számára a hazugság sokkal nehezebb, ha keresi valaki szemében, mint az, ha voltak mögött a számítógép képernyőjén. Fotó forrása: YouTube.com.

Nem azt mondjuk, nincs valami jó szemtől-szembe hazugok odakinn, de ha találkozunk először személyesen semmilyen előzetes beszélgetés, akkor azonnal kérjen fel további kérdéseket, és nézd meg, hogy viselkedsz furcsa, vagy ha a történet nem összeadjuk.

9. Felállít egy barátodnak megkönnyítheti megtörni a jeget

Amikor megpróbálja megtalálni a dátum vagy a partner egy társkereső oldalon, valakinek meg kell tennie az első lépést, hogy ez egy virtuális kacsintás, egy üzenet, vagy valami mást. De ha akarsz, hogy egy dátum vagy a partner nem elérhető, akkor nem kell, hogy az egyik, hogy a lépés. Akkor is mindig van egy barát, családtag, munkatárs, vagy más ismerős bevezetni, ha valaki úgy gondolják kompatibilis.

Lehet, hogy két azonos szenvedély kerékpáros és ezért a barátja hiszi veletek lenne egy jó meccs. Már van valami beszélni, ha megy a kávé vagy vacsora. Ha ez egy közös barát, akkor mindkét lehetne megosztani történetek a tapasztalatok velük. Ez határozottan kevésbé nehézkes, mint kellene kezdeni a beszélgetést a semmiből minden egyedül az interneten.

A Negatív hagyományos Ismerkedés (# 10-12)

Most a rossz hírt a hagyományos társkereső. Mindegy, hogy húzza magát távol a Netflix vagy egyeztetése felelniük legalább a barátja unokatestvére legjobb barátja, keres egy dátum nélküli olyan vonásai, akkor nem fog élvezni.

10. Több időt vesz igénybe és erőfeszítés

Nos, először neked kell találni valakit, a mai napig, és ki tudja, meddig fog tartani, hogy - különösen, ha senki sem beállítása folyamatban van az időpontok, és ha nem a legnagyobb társadalmi pillangó. Akkor valószínűleg át kell esniük egy pár a barátok javaslatokat vagy valami furcsa beszélgetések a bárban, mielőtt megtalálja az egyik azt akarja, hogy menjen ki.

Ezt követően, akkor az igazi korszerű tervezési kezdődik. Meg kell eldönteni, hogy mit és mikor. Az éjszaka, neked kell zuhanyozni, válasszon egy ruhát, ugye haj és / vagy smink, meghajtó van, majd a meghajtó haza. Persze, meg kell csinálni az elmúlt néhány dolgot, ha online társkereső is. Vannak azonban kevesebb kezdeti lépések.

11. Te csak a saját területét

Esélye van, hogy nem lesz, hogy felcicomázott és utazás két órányira, hogy megpróbálja, hogy találkozzanak más kislemez. Ez kockázatos, mert lehet, hogy nem lát, aki a fogások a szeme. Így ragadt körül a területen több értelme van. Azonban, ha a munka minden nap, vagy elakad a rut, akkor valószínű, hogy menjen mindegy éttermek, események és helyek általában megy, és a végén jelenik meg az összes ugyanazok az emberek. Hagyományos társkereső megnehezíti, hogy bővítse a fizikai határokat.

A hagyományos társkereső, te korlátozódik, milyen messzire hajlandó vezetni, hogy megfeleljen az emberek. Fotó forrása: unfoldingpathcounseling.com.

Az érem másik oldala, az online társkereső, bővítheti a fizikai határokat, és megfelelnek az emberek az egész város, állam, ország, vagy a világ, ha akarsz. Hallottunk sok történeteket ember szerelmes internetes noha éltek sok mérföld távolságra egymástól. Végül valaki végül a mozgó és a dolgok.

12. Van nagyobb nyomást az első napon

Meg kell játszani az ördög ügyvédje itt. Te kötve, hogy első napokra, amikor a kémia azonnali és elektromos ahogy már említettük a száma hét. De te is kötve van dátumok, amelyek nem mennek olyan jól, mert még nem jött, hogy ismerjük egymást, mint az online daters volna, és nem tudja, mit beszél. Néha a hagyományos társkereső helyez nagyobb nyomást gyakorol, hogy legyen vicces és bájos az első randin.

Online Dating vagy hagyományos társkereső? Miért nem mindkettő?!

A hagyományos társkereső óta körül az idők kezdete, ezért nem megy sehova. Online társkereső egy új srác a blokk képest, de ez a technológia-vezérelt világban, nem hiszem, hogy nem megy sehova sem. Látni lehetett a poharat félig üres e két formája társkereső, de azt javasoljuk, hogy látja a poharat félig tele, és kihasználják a két, míg az utazás a szerelem, vagy bármi, amit keres!

Cover kép forrása: Business2Community.com