Őszinte, vicces és tapasztalt - az emandlo.com nem az anyád nemi tanácsai

11 június 2019

A rövid változat: Az úgynevezett „Emily üzenetét a modern hálószoba,” Emma Taylor és Lorelei Sharkey, egyszerűen ismert Em és Lo, hogy egy gyakorlati, humoros és őszinte csavar a tipikus szexuális tanácsadás. A díjnyertes könyv és egy népszerű hely, EMandLO.com, hogy a 10-epizód UK TV-sorozat és a személyre szabott vélemény a termékről, a két barát újrafogalmazzák, hogy mit jelent, hogy a szex, társkereső, és a szeretet szakértő.

Úgy tűnik, mintha mindenki, és anyjuk kínál szexuális tanácsadás manapság, de Emma Taylor és Lorelei Sharkey csinálnak, mielőtt hideg volt... És még elfogadható. Em és Lo, ahogy telnek, hogy ez az egész egy megbízható forrás szex tanácsadás, tovább tart, mint az élet egy nagy város, beszél azt a három barátnő, és miután egy laptop.

load...

Emma Taylor (balra) és Lorelei Sharkey, alapítói EMandLO.com

Ötvöző humor, valós élményt, és a hitelesség módon senki nem, Em és Lo már úttörők, amikor beszél a szexről, társkereső, és a szeretet több, mint 17 éve - először Nerve.com majd azok saját honlapján, EMandLO.com.

„Nincs egy csomó helyen, ahol lehet kapni ezt a fajta információt, amely nem vagy porny vagy teljesen sajtos,” Lo mondta. „Ha jön a honlapunkon, akkor nem lesz bombázzák sajttételekre vagy csiklandozás vagy nőket tárgyiasult a pikáns képeket.”

Nemrég beszéltünk Em és Lo többet megtudni az egyedi megközelítést a szex, szerelem, és minden között, például hogy hogyan találják az egyensúlyt, hogy játékos és informatív, nem is beszélve reális, azok cikkek, könyvek, és a vélemények.

load...

„SEX: hogyan kell csinálni mindent” úgy Shame Out of Getting tanácsok

Nehéz lehet elismerni, ha nem tud valamit, különösen, amikor a szex. Míg egyesek megpróbálják hamisítani, amíg ők teszik (pun intended), Em és Lo szeretné az embereket megállítani zavarban, és elkezd egyre izgatott, hogy megtanulják a szexről, ezért azt írta a könyv „ SEX: hogyan kell csinálni mindent.”

„Nem: hogyan kell csinálni mindent” teszi a tanulást a szexről szórakoztató.

Ez az egyedülálló szex kézikönyv elromlik, mindent, amit tudni szex „emberek, akik szeretik a szex, aki szeretné, hogy több, és szeretné tudni, hogyan kell csinálni mindent jobban” egy vidám, nem klinikai, utat. „SEX: hogyan kell csinálni mindent” is található, több mint 300 gyönyörű képeket a neves divat és portré fotós Rankin.

„Ez magában foglalja egy csomó dolgot, és nem annyira a fényképek és illusztrációk, hogy valóban mondja a dolgokat, de ez nem azt körültekintően,” Lo mondta. „Bár még mindig van egy kis humorérzéke ott, azt érzem emelt és szexi.”

load...

Em hozzátette, hogy ők abban a reményben, hogy az emberek már a gondolat, hogy a tanulás a szexről úgy sexiness belőle.

„Számomra az ötlet olvasása szex utasítás együtt lehet előjáték,” mondta. „Ez lehet egy szexi dolog. Ez valami, amit tehetünk együtt. Ez nem olyasmi, meg kell rejteni az ágy alatt, és zavarban.”

Humor, megkönnyíti Talk & Read szexről

A szex gyakran téma az emberek elkerül - általában azért, mert zavarban, hogy mit akarnak, vagy vélt hiánya know-how. Ez azt jelenti, hogy fontos az emberek nyilvánított a tanácsot társalgási, mint beszélgetni egy barát, ami pontosan mit Em és Lo csinálni.

„Néhány ember úgy gondolja, hogy kérjen tanácsot a szex, vagy olvassa el a szex tanácsadás bevallja valamilyen gyengeség vagy bevallja te egy rut” Em mondta. „Azt találtuk, hogy a humor egy jó módja annak, hogy lebontani a korlátokat és az emberek kényelmes tárgykörben, hogy esetleg nem lesz olyan kényelmes.”

Bár humor Em és Lo módja az emberek beszélni a szexről, ők is tiszteletben tartását hangsúlyozzák, a biztonság, a felelősség, és az etikát a hálószobában.

Em és Lo humor írásukban, hogy beszél a szexről, mint bármely más beszélgetést.

„Mi mindenképpen írj a dolgokat, hogy az lenne a legtöbb ember elpirul, hogy magunkat pirulás, de hogy egy kemény vonalat, amikor a becsület és a hűtlenség és ez a fajta dolog,” mondta. „Mi azt mondjuk, hogy nincs olyan dolog, mint a»normális«és»rossz«, mindaddig, amíg mindenki hozzájárul, de ez nem jelenti azt, hogy megtörni szabályok, mint hogy hűséges partnere, ha ez az, amit ígért.”

Ez az a fajta hozzáállás, amely hozzájárul a Em és Lo sikere, és teszi őket látszanak. Míg a legtöbb szex hadoszlop nem fogja megvitatni a dolgokat, mint a prosztata masszázst, avagy azt egy vámpír, nincs tárgy behajtani tilos ezzel a két, így relatable szinte mindenkinek és bővülő közelségben.

„A legjobb szex tanácsadás egyetemes. Sok a szexuális tanácsadást egyenes férfiak számára a heteroszexuális nők, meleg férfiak, a leszbikus nők, az emberek a nyílt kapcsolatok, az emberek a monogám kapcsolatok,”Em mondta. „Nem kell, hogy a lányok összegyűlnek a sarokban, és azt mondják," OK megyünk mondani a titkot a szexről.”

„150 Shades of Play” kitisztul Tévképzetek Kink

„A szürke ötven árnyalata” volt és ma is rendkívül népszerű, de az Em és Lo, EL James nem pontosan, hogy ez jobb, amikor a törje. Így foglalkozott ezen aggályok „ 150 Shades of Play: A kezdők Guide to Kink ” az első saját kiadású könyv.

„150 Shades of Play” nevetségesen kiáltja néhány megkérdőjelezhető pillanatok „ötven árnyalata”, mint a kábelkötegelő valakinek a csuklóját, vagy egy részeg lány a lakás beleegyezése nélkül. Ehelyett Em és Lo bemegy igazi törje gyakorlatokat, beleértve a szerepjáték, piszkos beszélni, verés, és megfelelő szolgaság, ugyanakkor elismeri, hogy ez egy komoly és érzékeny téma.

„150 Shades of Play” kiemeli a hibákat „A szürke ötven árnyalata.”

„Olyan volt, mint egy hatalmas jelenség, és így sokan olvasták,” Lo mondta. „De ez elferdítette a BDSM közösség és azt is, hogyan vegyenek részt a fajta játék biztonságosan, tisztelettel és felelősségteljesen.”

Em hozzátette, hogy van egy lényeges különbség a párok, akik valóban tenni megtörés része az életmód és a párok, akik csak szeretnék csinálni egy szombat este, valami „ötven árnyalata” nem sikerült megjegyezni.

„Azt akartuk magyarázni, hogy meg tudja tenni a elemeit»A szürke ötven árnyalata«, amelyek szexi rád és bele őket a kapcsolatot anélkül, hogy közölje partnere milyen gyakran kell kidolgozni, és az ilyesmit,” mondta.

Őszinte Sex Toy vélemény segítsen az embereknek megtalálni mindazt, ami náluk

Em és Lo elkezdtem írni a szexről játékok előtt is csak rendelni egy az Amazon, hogy letelepedjenek a szakértők korai szakaszában a játék. Keverés okos és szellemes tanácsot a felülvizsgálat vesznek egy Consumer Reports megközelítés.

Em és Lo hoz Consumer Reports megközelítést a szexuális játékszer véleménye, nézi minden részletét.

A csomagolás és mi a játék néz ki, és úgy érzi, mint, hogy ha ez jót tesz a környezetnek és könnyen tisztítható, Em és Lo itt alapos kutatás minden elemet, és csak ajánlani vállalatok fogják használni magukat.

„A kezdetektől fogva, már összpontosított annak fontosságát, hogy szexuális játékok, amelyek jó neked, és ez a munka, és hogy felfüggeszti az egyértelmű újdonságot, és megtalálja a játékok, amelyek a biztonságos és jön a használati utasítás,” Em mondta.

Em & Lo: Kollégák, hogy barátai, hogy menjen-szakértők

Em és Lo azonnal kialakult szoros kötés, amikor találkoztak majdnem két évtizeddel ezelőtt. 1997-ben, Lo volt szerkesztője Nerve.com, irodalmi online magazin ismert, mint amelyek „a New Yorker agya és Playboy test”, és Em jött fedélzetén 1998-ban.

Em és Lo 1998-ban találkoztunk, és már dishing félelmetes szex tanácsadás együtt azóta.

Mindketten kezdett dolgozni ideg közösségi tér, mely a szex, társkereső, és a kapcsolat tippeket együtt az üzenőfal. Az emberek szeretik a vicces és nagyképű nézőpontok és a tanácsot nőtt annyira népszerű, hogy a természetes progresszió kezdeni a saját honlapján.

„Mi voltunk fáradtak a női magazin megközelítés nők szexuális tanácsadás. Akartunk valamit, egy kicsit reálisabb, egy kicsit vicces, egy kicsit nem félnek beszélni részleteket,”Lo mondta.

A sikeres weboldal, 7 könyv, és egy TV-sorozat újabb, Em és Lo csak most kezdődött. Mivel az életüket megváltoztatni (mind házas és van egy lánya és fia), akkor még több tartalmat tükrözze, hogy mint, hogyan lehet egy hosszú távú kapcsolat a munka és talál időt a szex után a gyerekek, de a becsület és a Sass lesz mindig ott lesz.

Em és Lo teszik hatalmas lépéseket a tér a szex, társkereső és szeretet hadoszlop, faragás egy új módja a dolgok, és hogy az emberek újragondolják, mi a jó tanácsot valójában, és nem tudunk várni, hogy mit tegyen.