Ourtime.com értékelések (2020). Árképzés és értékelés

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

OurTime.com felülvizsgálata

Oldalunk egy ingyenes online forrás kínál értékes tartalom és összehasonlítása szolgáltatásokat nyújtanak. Annak érdekében, hogy ez a forrás 100% ingyenes a felhasználók számára, megkaptuk reklám kártérítést a helyszínek szerepel ezen az oldalon. Együtt kulcsfontosságú tényező felülvizsgálat, ez a kompenzáció befolyásolhatja, hogyan és hol oldalak jelennek meg az oldalon (beleértve például, hogy milyen sorrendben jelennek meg). Oldalunk nem tartalmaz listát az összes társkereső oldalak.

Hirdető Disclosure

Áttekintés

Több millió taggal és több mint 8,9 millió havi látogató, OurTime egy egyre növekvő vezető társkereső oldalon. Akár keres barátság, dátumok, vagy kapcsolatokat, OurTime segíthet megtalálni a megfelelő személyt. Az oldalon előírja, hogy egyedülálló férfiak és nők, akik legalább 50 éves, és akkor csak akkor ha egy-két percig, hogy hozzon létre egy profilt. Ezután elkezdhetjük böngészni meg és beszélgetni mérkőzést keresztül OurTime fejlett, mégis egyszerű, a keresés és üzenetkezelő funkcióival.

load...

Az adatok megoszlása

Singles, akik 50 vagy annál idősebb alkotó legtöbb OurTime közönség, és a többség akar komoly kapcsolatot.

Közel 9 millió ember látogat OurTime minden hónapban, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyon népszerű hely az idősek számára.

A nők egy kicsit egy él OurTime, amely a nemek arányát tekintve 52% -ról 48%.

Jellemzők

Match rendszer

Más funkciók

Egyszerű használat

Első lépések a OurTime szuper könnyű - minden magyarázható, akkor elég világosan, hogy akkor is, ha nem a legnagyobb tech-hozzáértés ember, akkor továbbra is képes kitalálni a dolgokat. A tetején van egy legördülő elemet és szakaszok segítségével mozog az egész hely. Ezek közé szerkeszti a profilját, fotók feltöltése, böngészve tagjai, és beállítani a tagsági típus.

load...

A Basic Search, akkor szűrők nem, lakhely és a kapcsolat típusát. Az Advanced Search ennél is mélyebbre a preferenciák és magában foglalja a dolgok, mint a szexuális orientáció, érdekek, az oktatás, a háttér, a megjelenés, a vallás, és így sokkal több. Te is azt a lehetőséget, hogy csak látni profilok fotók bennük. Miután valaki fogások a szeme, akkor lehet, hogy a lépés küldésével virtuális flört vagy megmenti őket, mint a „kedvenc”.

Amikor OurTime talál valakit kompatibilis keresztül algoritmus, akkor erről a mérkőzések részben. Meglátod számos javaslatot, és meglátja a mai mérkőzések, ha fölé viszi azt a számot. Akkor vagy kattintson az Igen, ha ez egy meccs, vagy nem, ha nem. Ha szeretné tudni, hogy az a személy, ugyanúgy érez, anélkül, hogy az első lépést, kattintson Match Me. Ez a hely akkor a napi mérkőzést, és akkor kell jelenteni, ha tetszik nekik vissza. Megjegyzés: Meg kell töltenie legalább egy fényképet a funkciók eléréséhez.

load...

Ha készen áll, hogy a dolgokat nem elérhető, OurTime egy listát az élő események, amelyek lehet, hogy szórakoztató dátumok, beleértve a főzőtanfolyamok és koktél óra. Ugrás az Események oldalon, hogy többet megtudjon.

Biztonsági szintén semmit nem kell aggódik a OurTime mert a helyén van egy csomó védő eszközök adatait, és megakadályozzák csalók kihasználják rád. Majd névtelenek maradnak, amíg készen áll a mutatkozz valakinek, és akkor mindig blokkolja, és bejelenteni, hogy valaki, aki jár gyanús. Ezt követően, akkor nem lesz képes a profilod vagy közli veled.

Érvek és ellenérvek

Érvek a OurTime.com

Hátránya a OurTime.com

Alsó vonal

Az 50 év feletti daters lesz egy csomó ki a OurTime tapasztalat. Nem csak ez ingyenes (és megfizethető, ha frissíteni), de ez intuitív és tényleg működik. Több millió romantikus kapcsolatokat tettek miatt OurTime, és amely magában foglalja a sikeres dátumokat, boldog kapcsolatok, és az élethosszig tartó házasságot. Van számos módon kell keresni, hogy a különleges valakit, és ismerjük meg őket, és ha minden találkoznak semmilyen problémát, az ügyfélszolgálati csapat csak egy telefonhívás, vagy e-mail-re. Ha nem találkozik valakivel, azt szeretné, hogy a dolgokat, hogy a következő szintre, akkor azt a lehetőséget, hogy a profil láthatatlan, így a felhasználók nem lesznek képesek látni, de akkor nem veszíti el a profilját, és meg kell kezdeni felett, ha úgy dönt, hogy jöjjön vissza.

Érett daters akik érdeklődnek azok, akiket hasonló az élete adjon OurTime egy próbát. Ez valóban egy nagyszerű választás mind a fenti okok - és így sokkal több, hogy akkor felfedezni magát.