Ragaszkodj egy nagyra! Csókolózó tippek a homoszexuális vacsorához

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Láttad DatingAdvice.com a legfrissebb tanulmány, amely azt mondja, meleg amerikaiak nagyobb valószínűséggel, hogy megcsókolja az első napon, mint a heteroszexuális társaik? Ha nem, akkor nézd meg itt.

Mi a véleményed arról, hogy miért ez az eset állhat fenn?

Ugyanilyen meglepő az az összeg, homoszexuális férfiak, akik bejelentést tettek ellenszenvet ebben a formában a szeretet és a meghittség. Miért lenne ez? Számomra ott nem nagyobb bekapcsolási !

load...

Legyen Ön mellett vagy ellen ezen formája „arc közösülés”, ahogy alkotta szexológus Dr. Ava Cadell a Loveology University, csókolózás lehet nagyon erotikus és játékos tevékenység, amely fokozza a mellékletet, és kötési eljárás új társkereső partnerek (nem beszélve turisztika fel a horniness tényező azokkal tomboló hormonok és adrenalin!)

Ez lehet egy egészséges érzelmek kifejezése és hogyan érzel iránta. Ez szexi és érzéki. Ez segít felépíteni várakozás és izgalom, amit a sorstól, hogy megismerjék egymást.

Végül, ez egy jó forma a biztonságos szex , mielőtt készen áll a dolog, hogy a következő szintre!

load...

Mindegy kell tennie, hogy megnézi bármilyen meleg újság vagy magazin, vagy olvassa el a személyes hirdetések, hogy a meleg közösség is elég egy szexualizált kultúrát.

Azt hiszem, csókolózás egy elveszett művészeti forma, amely segíthet a támogatás udvarlási folyamat mentén és ütemét kapcsolatok lassabban, így szilárd alapot az egészséges elkötelezettség természetesen fejlődni szex előtt még jön a képbe.

Sex túl hamar néha szabotálni egy jó dolog, mielőtt ütött le a földre, ahogy már tárgyalt előtt oszlopok.

Beszéljünk egy kicsit a néhány csók tippek visszaállítani ezt gyakran figyelmen kívül hagyott forró törekvés!

1. Cím mögöttes félelmek.

Gondolkozott már azon, hogy miért ez a srác hajlandó behatolni a szája vagy a tűzhely, de azt mondja, csak nem a csók? Ez mindig visszarettent fejemben is, de vannak különböző okok miatt, amiért néhány ember olyan anti-frenching.

load...

Csók lehet egy nagyon intim és érzékeny tevékenység, amelyhez a személy hagyta, hogy őr le. Néha internalizált homofóbia lehet a tettes, férfiasság fenyegeti, hogy ez a hangulatos egy másik férfival.

Néha ez lehet a félelem, hogy elengedte ellenőrzés, elutasított vagy a szerelem. Talán ez is visszaverte ellen szag, vagy baktériumok. Talán ez egy bizalmi kérdés.

Bármi is az ok, ezért fontos, hogy azonosítsák és a munka révén bármilyen ezeket a kérdéseket is, mivel több mint valószínű, megmutatkoznak a pszichológiai blokk más szempontból az életed lehetne kirabolni akkor az az élet egyik legnagyobb öröm.

2. Mérje előtt.

Ez mindig egy jó ötlet, hogy vegye számba, hogy partnere lesz fogékony a szájból-szájba újraélesztés előtt megy a kill.

Nézz mélyen a szemébe, hogy ha van egy kacér minőség és tudatában kell lenniük a fickó testbeszéd. Vajon hajolva vagy húzza vissza?

Semmi sem melegebb, mint a spontán ajak csettint, de ha tényleg bizonytalan, hogy ő lenne bele, nincs semmi baj egyszerűen megkérdezi, ha megcsókolom.

„Ne hagyd, hogy a csókolózás stílus

kap állott, és monoton.”

3. Épít várakozás.

Az egyik legnagyobb afrodiziákumok az elem az intrika és a meglepetés.

Ugratni a partnere a csókok. Menj be egy letolás, de mielőtt a száját találkozik, elhúzni, és megcsókolja körül arcát és a nyakát, mielőtt cselekszik, mintha mész a cél. Ezután átirányítani a csókok és érintések máshol.

Bízza rá egy őrület, így nem tud bírja tovább! Majd könyörögni érte!

4. Csók, mint egy személyiség tesztet.

Csók valaki ténylegesen mondani sokat valakit.

Mit jelent a srác csókja mondani róla? Vajon ezt a munkát az Ön és az Ön személyes igényeinek? Ez azt kiváltó fokozott kémia között a ketten? Vagy azt tükrözi ellenőrzött és gátolt személyiség nem működik a kapcsolat stílus?

5. Keverjük fel!

Ne hagyja, hogy a csókolózás stílus kap állott, és monoton. Keverjük össze a dolgokat azzal, hogy megpróbálja a különböző csókolózás technikák különböző pozíciókat és az intravénás egy kis kreativitás... Mint tejszínhab az ajkak vagy egy jégkocka, hogy ösztönözze mindenféle érzeteket.

Emlékezz csók nem kell lokalizált csak a száját. Az egész test egy erogén zóna, úgyhogy az ajkaid nem az utasok az egész, és használja minden öt érzék a maximális részvétel és az öröm.

Bár én vagyok nagy pártolója megcsókoljuk, nem mindenki bele, és ezért fontos, hogy tekintettel a határokra és beszélni, hogy mit szeretnek és mit nem szeret a fizikai érintés, és a kapcsolatot a partnere.

Melyek a véleményed a csók? Bármilyen technikát vagy tippeket szeretne megosztani? Osszuk a bölcsesség!

Fotó forrása: dailypicksandflicks.com