Senior stílusú biblia - egy divatos blog a 60 év feletti nők stílusának és társkereső életének megújítására

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Dorrie Jacobson azt bizonyítja, hogy az élet nem ér véget a 50. Mikor turned80 éves, elkezdett egy blog nevű Senior stílus Biblia így formázó, társkereső, és általános tippeket, hogy érett nők. A szemét, a nő arany évek az idő, hogy világítsanak, és sheleads által például gyakran megfordultak vele modern divat döntéseket. A down-to-earth hang (és csak egy csipetnyi harag), ő írja a heti cikkek szépségápolás, divat, életmód, és a szex egy idősebb nő szemszögéből. Az övé egy egyedi hang az interneten támogatja nevében a nők, akik sometimesoverlookedby fiatalok által vezérelt kultúra. A blogján, Dorrie vitatja ageist sztereotípiák és tévhitek aboutsenior nők. Tól makeovers a biztonságos szex, Senior stílus Biblia inspireswomen élni nyíltan, bátran, és szépen.

Évesen 80, Dorrie Jacobson találta magát kezdve egy új fejezetet az életében. Ő elvesztette a partner az Alzheimer-kór 2014-ben, és tudta, hogy a változás, de nem tudta, whatto csinálni next.The válasz jött a lánya, Jodi, aki rámutatott, hogy az emberek mindig megállás Dorrie a bókot neki felszerelést és értelme a stílus, miért nem osztja ezt a tippeket vezető nő a blog?

load...

Dorrie Jacobson kezdődött Senior stílus Biblia terjedni divat tanácsadás nők több mint 60.

„Ezen a ponton, én nem is tudom, mi az a blog volt,” Dorrie saidin a chat her.But vette lánya suggestionand futott vele. Dorrie a tartalmat biztosító, Jodi szolgáltatott a szociális média hozzáértés, és most már közel 30.000 követői a Senior stílus Biblia , a blog kínál érett woman'sperspective a modern divat.

Dorrie, nyugalmazott Playboy, modell, sminkes, hasbecome a divat ikon a nők olvasási blogján. Ő használt fordult fejek mindennapi életében, és szereti mutatja másoknak, hogyan kell maradni divatos, sőt mivel az idős nő. Mert Dorrie, stílus több, mint csupán a ruhákat hord - ez a hozzáállás hozza az élet.

load...

Senior stílus Biblia ünnepli a nők több mint 60, ösztönözve őket, hogy visszaszerezzék a divat és társkereső világban. „A blog, amit elkezdett, hogy egy jó dolog már elég sok átvette az életemet” Dorrie mondta. „Amikor nyugdíjba, az emberek elvárják, hogy tegye a cipők és eltűnnek az élet, de természetesen ez nem igaz.”

82 & Fabulous: Dorrie Jacobson Bizalom Inspires Nyugdíjasok

Dorrie foglalkozik a kérdések széles körét fontos a mai vezető nők, beleértve a természetes szexuális desires.With provokatív címmel cikkek, mint a „ Senior Nem: mikor kell mondani igen ” és a „ Nyugdíjasok és szexualitás ” Dorrie vizsgálja a témát gyakran figyelmen kívül hagyják a populáris kultúra. Igen, időseknek szex is. Her őszinteség teszi idősek tudják, hogy nincsenek egyedül, és ez rendben van arra, hogy aktív társkereső életet.

load...

„Nincs korhatár intimitás és akarja, hogy szeressék.” - Dorrie Jacobson, alapítója Senior stílus Biblia

„Egy nagyon merész darab”, írja Grettje , rendszeres commenter a Senior stílus Bibliát. „Te egy ilyen liberális harcos, aki mer beszélni az elméjében. Csodállak."

Akár érdekel a játék a területen, vagy találni egy társ az élet, Senior stílus Biblia egy mesés könyvtár társkereső tanácsot vendéglátás igényeihez az érett nők. Annak érdekében, hogy az olvasóit egy lökéssel a helyes irányba, Dorrie kiemeli online társkereső, mint egy egyszerű módja annak, hogy új embereket megismerni és forma kapcsolatokat.

„Nincs korhatár intimitás és akarja, hogy szeressék,” mondta. „Mindenki azt akarja, hogy szeressék, és a szexuális igényeit, akár elismeri, akár nem. Tehát a társkereső cikkek nagyon népszerű, és kap egy csomó visszajelzést olvasók.”

30000 követő Olvassa Her Vegyük Divat, Online Dating & Sex

Az ő eredeti szándéka az volt, hogy egy inspiráló hang az idősebb nők, de Dorrie elmondta ő végül befogják a figyelmet egy sokszínű közönséget egyaránt fiatal és öreg. Az üzenet Senior stílus Biblia úgy tűnik, hogy visszhangot váltanak ki a nők minden korosztály számára.

„Van egy csomó fiatal a szociális média,” mondta. „A fiatalok gyakran félnek öregszik, és találnak inspiráló látni, hogy ez nem is olyan szörnyű. Én ott a dolgok és társkereső, így az élet nem ér véget, ha eléri az 50 vagy 70, vagy bármi!”

A korábbi sminkes, Dorrie értelme a stílus soha Falters, és ő megfordulnak bárhová is megy.

Senior stílus Biblia Instagram, a Twitter és a Facebook csatornák tele vannak tisztelői whoenjoy figyeljük Dorrieglamming fel Las Vegasban. A nők gyakran megjegyzik tanácsot kér, vagy megköszöni herfor pozitív hangján cikkeket.

„Fontos, hogy jól érzi magát magáról, és a megjelenés, mert akkor a projekt bizalmat,” mondta nekünk.

Dorrie a 3 tipp a Modern & érett nő Closet

Dorrie büszke fashionista. „Mindig is részt vett divat valamilyen módon a legtöbb az életem,” magyarázta. Senior stílus Biblia ad neki egy kimeneti megosztani, amit ő tanult tőle tapasztalatait.

Megkérdeztük herto nekünk néhány gyors tipp, helpwomen, minden korosztály, össze lenyűgöző néz. Ő egész életében mastering a művészet, a divat és felajánlott három alapvető ajánlások javítására bárki szekrényben.

1. Invest in Basic Pieces mint a ruhásszekrény Alapítvány

Először is, Dorrie javasolt elindulva az alap darab egy egyszínű és az épület egy gardrób onnan. Ő kedvez fekete ruhát: „Ez könnyű megtalálni darab, hogy jó minőségű, fekete,” mondta.

Dorrietells neki olvasók investin néhány sokoldalú ruházati cikkek építeni a szekrények.

Egy jó nadrágot, csizmát és szivattyúk, valamint a tartály tetejét és zakók, képezik az alapot a anyfashionable szekrény, így Dorrie ösztönzi a nőket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alapok közül hozzáadása előtt több szín és hangulattal.

Az ő divatcikként, gyakran rámutat a tervezők és ruházati stílusok igényeinek megfelelően 50 év feletti nők.

„A divat jelent nagy problémát az idősek,” Dorrie mondta. „Az iparág egyszerűen nem néznek ránk, mint egy piac, és nem, hogy egy csomó ruhát, hízelgő, aktuális és modern az idősebb nők, úgyhogy itt valami, amit kezelni a blogomban.”

2. Know What ruházati stílusok szebbé Your Body

A nők egy bizonyos kor sajátos igényeinek szempontjából ruhát. Szükségük van egy ruhát, amely bemutatja a legjobb funkciókat, mint például a karcsú alak, miközben számukra megfelelő fedezetet kevésbé hízelgő területeken. Egyes nők egyszerűen nem kényelmes villogó karjukat, és Dorrie azt mondta, hogy ez tökéletesen megfelel.

„A magas beosztású nők, akiknek a szervezete már megváltozott, talán inkább egy hosszú ujjú, vagy egy kicsit több teljessége a ruhájukat,” mondta. „Sokan már nem a mérete két, így van, hogy tudjuk, a saját test és tudja, mit hízeleg neked.”

3. Felhívja a figyelmet az magát egy „Wow pont”

Ez Dorrie saját stílusát. Élvezi hozzá egy kis színt vagy egy szemet gyönyörködtető tartozék, hogy neki ruhát még emlékezetesebbé. Azt kéri, ezt a végső virágzását a „wow elem”, mert ez a reakció hogy felhívja bámészkodók.

„Szeretem látni feje után,” mondta. „Akár rajtam alkalmi ruhák vagy én öltözve, én mindig hozzá egy nyilatkozatot darab magára a figyelmet.”

Senior stílus Biblia öleli Ageless Attitude & dacol sztereotípia

Dorrie büszke szószólója elegáns időseknek szerte a világon. A Senior stílus Biblia beszél nyíltan és tudatosan róla veszi a divatipar, a társkereső táj és az életmód kérdések befolyásolják a nők több mint 60 ezer olvasó felhívni betekintést és ihletet tőle értelme a stílus.

„Stílus igazán tükrözi sokat magáról. Ez azt mutatja, hogy ki vagy,”mondta. „Az, ahogy néz és hogyan végezze magát szól, mi van rajtad.”

Az idősebb nők esetében ez kihívást jelenthet, de Dorrie szakértője útmutatást mutatja az utat összerakni trendteremtő néz ki, nem számít az életkor. Senior stílus Biblia szépség tippeket és tanácsokat társkereső nők felemelkedésének érezni vonzóbbá a mindennapi életükben.

„A szépség kortalan, ha kopott a levegő a bizalom,” ő írja a blogjában. „Örülök, hogy öregszik, amíg meg tudom csinálni néz ki.”