Soha nem tetszett nekik: az ebay-nek a megszakításokért

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

TL; DR: Ha valaha is volt egy tárgy maradt abreakup, hogy csak nem bírja nézett többé, soha nem szerette It Anyway isthe hely az Ön számára. Hogy megadja a lehetőséget, hogy vásárolni, eladni, és mondd el mindent ex, NLIA valóban a eBay breakups.

Breakups szopni, de az egyik legrosszabb részek, amikor minden a lakásban emlékezteti Önt ex.

A gyűrűt ő adta meg, hogy túl nagy, azok a kisüzemi üveg fuvolák megvan az első közúti utazás, a jegyeket vásárolt egy szeszély menni látni a kedvenc zenekar - minden emlékeztetni, hogy te most egy.

load...

A soha nem kedveltem meg amúgy is, akkor most megszabadulni, hogy a dolgok, miközben megszabadulni a memória az ex minden ugyanabban az időben. Ki nem szereti ezt ?!

A katartikus módon, hogy több mint egy szakítás

Alapítója Annabel Acton kezdődött a helyszínen 2012-ben, mert így a nők „istállót a történeteket, és a dolgok.”

Tudja, a legtöbb nő nem fogja viselni az ékszert, vagy használja a bútorok többé, hogy miért nem Thema módja annak, hogy aktív a szakítás?

Annabel Acton az alapító Soha tetszett Egyébként a eBay breakups.

„Ez csak egy állandó emlékeztető a dolgok rosszul. Annyi emlék kapcsolódik a dolgokat, és néha csak könnyebben indul újra,”mondta. „Mi vagyunk igazán a megpróbálja megtalálni a vigasz gyorsabb, így a feladata, hogy segítse az emberek úgy érzik mesés gyorsabb.”

load...

Nem csak a felhasználók offera valós ár és a szakítás árat elem létrehozása a hirdetést, de ők is megoszthatják theirbounce-vissza tervek, dolgok fognak csinálni a pénzzel, hogy segítse őket a gyógyulási folyamat, mint a vevő egy út Kínába tanulni mandarin, vagy kapok, hogy Pixie fodrász ők mindig is álmodtam.

Az oldalon eddig több mint 5000 példány az elmúlt két évben, a legdrágább pedig egy $ 18,500 gyűrű és a legfurcsább, hogy egy test párna, és van még aTV mutatják a munkálatok.

De túl minden, Acton mondta it'sthe webhely egyensúlyt a humor és támogatja, hogy a tagok áradozva.

„Azt hiszem, az emberek élvezik a quirkiness belőle és az a tény, hogy ez az első lépés, hogy vesz vissza kontroll,” mondta. „Ez az egész tapasztalat megvan a szellőző és mondja el történetét, és akkor is, ha elkezd gondolkodni a visszakerültek tervet, elkezdi vedd magad egy kicsit.”

Miután jó jön ki egy rossz helyzet

Ahelyett, hogy a szakítás, mint egy módja annak, hogy a bash exes vagy feladja a szeretet, soha nem tetszett Anyway használ breakups olyan módon, hogy adja vissza a közösségnek az ajándékozó 10 százaléka itsprofits az American Heart Association, amely Acton mondta segít tokeep dolgokat perspektíva.

load...

„Ha szomorú szörnyű, de jó emlékezni vannak olyan emberek, akik nagyobb problémák, mint a saját,” mondta.

És Actononly akarja ezt a fogalmat, hogy növekszik meghívásával hírességek eladni szakítás poggyász és giveALLof a nyereség a jótékonysági theirchoice. Ő is volt egy híresség részt vesz már - az egyik nő a „The Real Housewives of DC” eladott esküvői ruháját, és ajándékozta a pénzt.

„Ha meg tudjuk kezdeni ösztönzi az embereket, hogy eladja, és adományoz az összes nyereség, hogy lenne csodálatos,” mondta.

Soha tetszett Egyébként adományoz 10 százaléka a nyereség az American Heart Association.

Acton is reméli, hogy többet nyújt neki felhasználók által providingbranded tartalom és együttműködik más vállalatok, amelyek szeretnék tohelp womenon a gyógyulás útján, legyen szó a tornaterem tagság, a módosítások és így tovább.

„Arról van szó ismerete ér és a tulajdonos, hogy” mondta. „Mi csak azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, mi vált ismertté a hozzáállás, ami csak a„Megérdemli a legjobb. Igen, ez szar most, de tegye a legjobb lábbal előre, és kapsz vissza a saját mesés elég hamar.”