Soha nem tetszett nekik: az ebay-nek a megszakításokért

6 május 2019

TL; DR: Ha valaha is volt egy tárgy maradt abreakup, hogy csak nem bírja nézett többé, soha nem szerette It Anyway isthe hely az Ön számára. Hogy megadja a lehetőséget, hogy vásárolni, eladni, és mondd el mindent ex, NLIA valóban a eBay breakups.

Breakups szopni, de az egyik legrosszabb részek, amikor minden a lakásban emlékezteti Önt ex.

A gyűrűt ő adta meg, hogy túl nagy, azok a kisüzemi üveg fuvolák megvan az első közúti utazás, a jegyeket vásárolt egy szeszély menni látni a kedvenc zenekar - minden emlékeztetni, hogy te most egy.

A soha nem kedveltem meg amúgy is, akkor most megszabadulni, hogy a dolgok, miközben megszabadulni a memória az ex minden ugyanabban az időben. Ki nem szereti ezt ?!

A katartikus módon, hogy több mint egy szakítás

Alapítója Annabel Acton kezdődött a helyszínen 2012-ben, mert így a nők „istállót a történeteket, és a dolgok.”

Tudja, a legtöbb nő nem fogja viselni az ékszert, vagy használja a bútorok többé, hogy miért nem Thema módja annak, hogy aktív a szakítás?

Annabel Acton az alapító Soha tetszett Egyébként a eBay breakups.

„Ez csak egy állandó emlékeztető a dolgok rosszul. Annyi emlék kapcsolódik a dolgokat, és néha csak könnyebben indul újra,”mondta. „Mi vagyunk igazán a megpróbálja megtalálni a vigasz gyorsabb, így a feladata, hogy segítse az emberek úgy érzik mesés gyorsabb.”

Nem csak a felhasználók offera valós ár és a szakítás árat elem létrehozása a hirdetést, de ők is megoszthatják theirbounce-vissza tervek, dolgok fognak csinálni a pénzzel, hogy segítse őket a gyógyulási folyamat, mint a vevő egy út Kínába tanulni mandarin, vagy kapok, hogy Pixie fodrász ők mindig is álmodtam.

Az oldalon eddig több mint 5000 példány az elmúlt két évben, a legdrágább pedig egy $ 18,500 gyűrű és a legfurcsább, hogy egy test párna, és van még aTV mutatják a munkálatok.

De túl minden, Acton mondta it'sthe webhely egyensúlyt a humor és támogatja, hogy a tagok áradozva.

„Azt hiszem, az emberek élvezik a quirkiness belőle és az a tény, hogy ez az első lépés, hogy vesz vissza kontroll,” mondta. „Ez az egész tapasztalat megvan a szellőző és mondja el történetét, és akkor is, ha elkezd gondolkodni a visszakerültek tervet, elkezdi vedd magad egy kicsit.”

Miután jó jön ki egy rossz helyzet

Ahelyett, hogy a szakítás, mint egy módja annak, hogy a bash exes vagy feladja a szeretet, soha nem tetszett Anyway használ breakups olyan módon, hogy adja vissza a közösségnek az ajándékozó 10 százaléka itsprofits az American Heart Association, amely Acton mondta segít tokeep dolgokat perspektíva.

„Ha szomorú szörnyű, de jó emlékezni vannak olyan emberek, akik nagyobb problémák, mint a saját,” mondta.

És Actononly akarja ezt a fogalmat, hogy növekszik meghívásával hírességek eladni szakítás poggyász és giveALLof a nyereség a jótékonysági theirchoice. Ő is volt egy híresség részt vesz már - az egyik nő a „The Real Housewives of DC” eladott esküvői ruháját, és ajándékozta a pénzt.

„Ha meg tudjuk kezdeni ösztönzi az embereket, hogy eladja, és adományoz az összes nyereség, hogy lenne csodálatos,” mondta.

Soha tetszett Egyébként adományoz 10 százaléka a nyereség az American Heart Association.

Acton is reméli, hogy többet nyújt neki felhasználók által providingbranded tartalom és együttműködik más vállalatok, amelyek szeretnék tohelp womenon a gyógyulás útján, legyen szó a tornaterem tagság, a módosítások és így tovább.

„Arról van szó ismerete ér és a tulajdonos, hogy” mondta. „Mi csak azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, mi vált ismertté a hozzáállás, ami csak a„Megérdemli a legjobb. Igen, ez szar most, de tegye a legjobb lábbal előre, és kapsz vissza a saját mesés elég hamar.”