Spectrumsingles: az autizmus-spektrumon élő emberek számára elérhető társkereső oldal

14 május 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A 411: Bemutatkozik SpectrumSingles.com: a biztonságos, megfizethető és kényelmes környezetet kislemez autizmus spektrum találni valakit, aki kompatibilis minden módon. Leszűkítve a társkereső területen, és így egyedi találatok konkrét felhasználók számára, találkozó egy egész életen át tartó partnerjust van sokkal könnyebb.

Mert lehet, így nehéz meghatározni a kompatibilitás szintjén egy lehetséges barát vagy partner a spektrumon keresztül módszerek hagyományos szociális média és az online társkereső szolgáltatások, SpectrumSingles.comhas megváltoztatta a játék a jobb.

Ahogy aunique társkereső és közösségi média weboldal, amelyet az emberek a spektrum emberek a spektrum spektrum Singles környezetet teremtettek, ahol az emberek vannak körülvéve mások whounderstand a kérdéseket és az életmód.

load...

Olivia Cantu, SpectrumSingles.com társalapítója

Azok az innovatív Spectrum kompatibilitás Testв „ў, a munkát az Ön számára, csökkentve kilátások több ezer egy kiválasztott csoportja a spektrum-kompatibilis mérkőzések, akivel lehet építeni a minőségi kapcsolatot.

Nem csak SpectrumSingles forradalmi, de az is rendkívül biztonságos. Mivel amembers csak a honlapon, vannak bizonyos jellemzői, mint lehet, és nem lehet használni attól függően, hogy a részvétel és elkötelezettség a honlapon.

Theyoffer számos megfizethető tagság elhelyezésére differentbudgets, beleértve egy ingyenes tagság alapvető szolgáltatásokat. Ez meg eltekintve a többi társkereső / szociális oldalak, mert nem vásárol profilok, vagy hogy hamis profilokat theirsite. Azt kapod amit látsz.

load...

Beszéltünk társalapítója Olivia Cantu, hogy a Bennfentes, hogy mit tesz SpectrumSingles így originaland különleges. Ő és az anyja, Kirsten Fitzpatrick is társalapítója, mindketten a spektrum magukat, így hozzá egy üdítően őszinte és személyes kapcsolatot a helyszínen.

Emberek által létrehozott A Spectrum emberek az Spectrum

SpectrumSingles lényegében jött létre, mert Cantu és édesanyja nehezen magyarázza a barátok és a családtagok, akik nem voltak autista milyen kérdések voltak, amelyek vagy miért theyneeded, hogy néhány alkalommal spaceduring szorongás.

A tetején, hogy nem volt társkereső oldalon, hogy volt egy egyedi rendszert találni autista személyek egyezés viselkedési jellegzetességeik alapján.

SpectrumSingles.com egy egyedülálló társkereső és a szociális média oldalon létre az emberek, az emberek számára a spektrumon.

„Eredetileg azt találtam, hogy a társkereső oldalak, mint, de a probléma az volt, sok közülük az embereket az autizmus spektrum egy nagyon negatív fényben” Cantu mondta. „Ez nem érzem barátságos. Azok az emberek nem voltak a spektrum, így nem egészen értem a közönség azokat próbálják elérni, hogy „.

load...

Tudták lenne mucheasier ha theycould kifejtésére problémák és tapasztalatok valaki a ugyanazt a spektrumot, mert azok teljesen megérteni.

Megkérdezése után, hogy miért van nem alreadysomething hasonlít egy társkereső vagy szociális média oldalon az emberek az autizmus spektrumon, Cantu és Fitzpatrickdecided, hogy kérdésekben a saját kezét.

A Personal Touch minden lépését az út

Mivel SpectrumSingles egy fizetett tagsági alapú webhely, az egyetlen szabad funkciók alapvető dolog likelooking át üzeneteket, vagy a chat-funkciót.

Cantu mondta theywant fenntartani Avery és biztonságos környezetet, így minden más, például a kapcsolatot a tagok igényel fizetett tagságot. Az ára amonthly tagság kevesebb, mint 10 $, hasonló az ára Match.com árának 20 évvel ezelőtt!

Kirsten Fitzpatrick, SpectrumSingles.com társalapítója

Ha ezt tagjává váljon, több fejlett funkciók likeprivate üzenetküldés és könyvjelző.

Ön is tudja, hogy blogot, fotókat és vegyenek részt a fórumon. Azt tervezik, hogy adjunk több szolgáltatást, mint nőnek, mint egy társkereső oldalon.

Emellett az a tény, hogy ez egy-az-egy-fajta társkereső egyének az autizmus spektrum, Cantu azt mondta, hogy kitűnjön, mert nagyon személyes a SpectrumSinglescommunity.

„Mi időt vesz igénybe, hogy személyesen vizsgálja felül minden profil, hogy jön a” Cantu mondta. „Mi csatlakozni a Facebook, mi a YouTube videók és mi is a Spectrum kompatibilitás Testв„ў, amely arra kéri a sok tipikus társkereső kérdések, hanem kérdéseket tesz fel, amelyek egyébként nem olyan fontos, hogy néhány ember.”

A Spectrum kompatibilitás Testв „ў

Ez a fő jellemzője, hogy setsSpectrumSingles kívül más társkereső oldalakon. A 184 kérdésből álló Spectrum kompatibilitás Testв „ў lényegében előfeltétele létre egy profilt, ami Cantu létre annak érdekében, hogy megfeleljen tagjai alapuló különböző spektrum attribútumokat. Amikor a vizsgálat befejezését, a tag rendelkezik egy szín alapján forma autism.Cantu például egy kék.

Jellemzően akkor megoldható, így a felhasználó képes kommunikálni a többi tag whohave azonos színű azonosítás, de az is lehetséges, hogy ágaznak. Nem kötelező, hogy olyan más színek a spektrum a saját mérkőzés eredménye így tagjai azok osztályozási tudják, hogy érdekes lehet.

Az innovatív Spectrum kompatibilitási teszt в „ў szűkíti a területen több ezer kilátások, hogy megfeleljen a spektrum attribútumok egy kiválasztott csoportja spektrum kompatibilis mérkőzések.

„Nem csak a iwant Hozzon honlapján peopleon az autizmus spektrum csatlakozni, de Ialso volna létrehozni az első kompatibilitás testfor emberek a spektrum” Cantu mondta. „Mindannyiunknak vannak unique.Some ofus introvertált, csendes típus (Isure am), és néhány ofus vannak kimenő típusok. Néhányan közülünk képes elviselni bizonyos környezetekben és néhányan közülünk nem.”

A teszt segít szűkíteni a keresést le csoportosításával egyének együtt alapuló jellemzőket vagy tendenciák, mint ezek.

„Vannak, akik azt kérték tőlünk, hogy mit jelent a színek az eredmények a Spectrum kompatibilitási teszt. Az egyetlen funkciója a színek, hogy megfeleljen tagnak más tagokhoz hasonló spektrumú attribútumokat. Amikor a tagok létre a profilját, akkor választhat más speciális attribútumokat, amelyek leszűkítik a mérkőzést még tovább,”Fitzpatrick mondta. „Mi szándékosan nem kívánja»címke«vagy»kategorizálni«az eredményeket. Úgy éreztük, hogy azok, a spektrumot jelzett egész életünkben. Tapasztalataink szerint kategorikus címkézés vezethet egyesek képtelen érzékelni a személy egyénileg ezt a címkét. Ez gyakori a többségi társadalom, de nem olyan környezetet akartunk létrehozni a SpectrumSingles közösség. Mi nem diszkriminálják senkit, és nem tűri bármiféle megkülönböztetés a közösségen belül.”

Így a közösség együtt

Most SpectrumSingles van stillgrowing, de az első pár nappal a tényleges sajtó megteremtése után a helyszínen, kaptak egy csomó pozitív visszajelzést a közösség.

Szerint Cantu, támogatói azt mondják a dolgokat, mint: „Gyermekem az autizmus spektrum, és én nem tudom, hogy milyen jövő utána lesz, de most, hogy látom ezt a fajta dolog itt, én nem aggódj.”Mások azt hangsúlyozzák aspektusa understandingand mondani, hogy„tudok csatlakozni ezeket az embereket. Van végre valaki, aki megkapja ezeket a kérdéseket, hogy van.”

„Nagyon szeretnénk, hogy a közösség együtt,” Cantu mondta. „Vannak, akik inkább legyen az egyik oldalon a spektrum, mint az Asperger-szindróma, és akkor lehet elválni műanyag autizmus. Azt akarjuk, hogy mindenki együtt.”

SpectrumSingles jelenleg tömeg által támogatott, de ez nem stoppingCantu és Fitzpatrick származó folyamatosan dolgozik azon, improvethe Spectrum kompatibilitás Testв „ўand a honlap jellemzői.

És mivel a helyszín a kapcsolatok és barátságok, theyhope hogy végül szét azt is, ami megkönnyíti a felhasználók számára, hogy navigálni a kettő között.

„Mi már hallgat a tagok fejlesztési javaslatok a helyszínen és a terv végrehajtásában a változtatásokat finanszírozás lehetővé teszi. Tagjaink megosztani a kreatív folyamat a helyszínen, és az elért eredmények felbecsülhetetlen,”Fitzpatrick mondta. „Büszkék vagyunk a puszta tehetség belül a közösség és a remény, mint a terület növekedése, tudjuk foglalkoztatni a közösségünk tagjai is részt vesz a SpectrumSingles csapat. Munkahelyre van szükség, a mi közösség, és reméljük, hogy végül abban a helyzetben, hogy az olyannyira szükséges munkahelyeket a közeljövőben”

A jövő társkereső azoknak az autizmus spektrum fényes miatt SpectrumSingles' képesek azonosítani az egyediségét egyes és igényeinek kielégítésére minden ember alapuló egyéni helyzetük.

Ha szeretne többet megtudni SpectrumSingles, visitwww.spectrumsingles.com.