Spectrumsingles: az autizmus-spektrumon élő emberek számára elérhető társkereső oldal

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A 411: Bemutatkozik SpectrumSingles.com: a biztonságos, megfizethető és kényelmes környezetet kislemez autizmus spektrum találni valakit, aki kompatibilis minden módon. Leszűkítve a társkereső területen, és így egyedi találatok konkrét felhasználók számára, találkozó egy egész életen át tartó partnerjust van sokkal könnyebb.

Mert lehet, így nehéz meghatározni a kompatibilitás szintjén egy lehetséges barát vagy partner a spektrumon keresztül módszerek hagyományos szociális média és az online társkereső szolgáltatások, SpectrumSingles.comhas megváltoztatta a játék a jobb.

Ahogy aunique társkereső és közösségi média weboldal, amelyet az emberek a spektrum emberek a spektrum spektrum Singles környezetet teremtettek, ahol az emberek vannak körülvéve mások whounderstand a kérdéseket és az életmód.

load...

Olivia Cantu, SpectrumSingles.com társalapítója

Azok az innovatív Spectrum kompatibilitás Testв „ў, a munkát az Ön számára, csökkentve kilátások több ezer egy kiválasztott csoportja a spektrum-kompatibilis mérkőzések, akivel lehet építeni a minőségi kapcsolatot.

Nem csak SpectrumSingles forradalmi, de az is rendkívül biztonságos. Mivel amembers csak a honlapon, vannak bizonyos jellemzői, mint lehet, és nem lehet használni attól függően, hogy a részvétel és elkötelezettség a honlapon.

Theyoffer számos megfizethető tagság elhelyezésére differentbudgets, beleértve egy ingyenes tagság alapvető szolgáltatásokat. Ez meg eltekintve a többi társkereső / szociális oldalak, mert nem vásárol profilok, vagy hogy hamis profilokat theirsite. Azt kapod amit látsz.

load...

Beszéltünk társalapítója Olivia Cantu, hogy a Bennfentes, hogy mit tesz SpectrumSingles így originaland különleges. Ő és az anyja, Kirsten Fitzpatrick is társalapítója, mindketten a spektrum magukat, így hozzá egy üdítően őszinte és személyes kapcsolatot a helyszínen.

Emberek által létrehozott A Spectrum emberek az Spectrum

SpectrumSingles lényegében jött létre, mert Cantu és édesanyja nehezen magyarázza a barátok és a családtagok, akik nem voltak autista milyen kérdések voltak, amelyek vagy miért theyneeded, hogy néhány alkalommal spaceduring szorongás.

A tetején, hogy nem volt társkereső oldalon, hogy volt egy egyedi rendszert találni autista személyek egyezés viselkedési jellegzetességeik alapján.

SpectrumSingles.com egy egyedülálló társkereső és a szociális média oldalon létre az emberek, az emberek számára a spektrumon.

„Eredetileg azt találtam, hogy a társkereső oldalak, mint, de a probléma az volt, sok közülük az embereket az autizmus spektrum egy nagyon negatív fényben” Cantu mondta. „Ez nem érzem barátságos. Azok az emberek nem voltak a spektrum, így nem egészen értem a közönség azokat próbálják elérni, hogy „.

load...

Tudták lenne mucheasier ha theycould kifejtésére problémák és tapasztalatok valaki a ugyanazt a spektrumot, mert azok teljesen megérteni.

Megkérdezése után, hogy miért van nem alreadysomething hasonlít egy társkereső vagy szociális média oldalon az emberek az autizmus spektrumon, Cantu és Fitzpatrickdecided, hogy kérdésekben a saját kezét.

A Personal Touch minden lépését az út

Mivel SpectrumSingles egy fizetett tagsági alapú webhely, az egyetlen szabad funkciók alapvető dolog likelooking át üzeneteket, vagy a chat-funkciót.

Cantu mondta theywant fenntartani Avery és biztonságos környezetet, így minden más, például a kapcsolatot a tagok igényel fizetett tagságot. Az ára amonthly tagság kevesebb, mint 10 $, hasonló az ára Match.com árának 20 évvel ezelőtt!

Kirsten Fitzpatrick, SpectrumSingles.com társalapítója

Ha ezt tagjává váljon, több fejlett funkciók likeprivate üzenetküldés és könyvjelző.

Ön is tudja, hogy blogot, fotókat és vegyenek részt a fórumon. Azt tervezik, hogy adjunk több szolgáltatást, mint nőnek, mint egy társkereső oldalon.

Emellett az a tény, hogy ez egy-az-egy-fajta társkereső egyének az autizmus spektrum, Cantu azt mondta, hogy kitűnjön, mert nagyon személyes a SpectrumSinglescommunity.

„Mi időt vesz igénybe, hogy személyesen vizsgálja felül minden profil, hogy jön a” Cantu mondta. „Mi csatlakozni a Facebook, mi a YouTube videók és mi is a Spectrum kompatibilitás Testв„ў, amely arra kéri a sok tipikus társkereső kérdések, hanem kérdéseket tesz fel, amelyek egyébként nem olyan fontos, hogy néhány ember.”

A Spectrum kompatibilitás Testв „ў

Ez a fő jellemzője, hogy setsSpectrumSingles kívül más társkereső oldalakon. A 184 kérdésből álló Spectrum kompatibilitás Testв „ў lényegében előfeltétele létre egy profilt, ami Cantu létre annak érdekében, hogy megfeleljen tagjai alapuló különböző spektrum attribútumokat. Amikor a vizsgálat befejezését, a tag rendelkezik egy szín alapján forma autism.Cantu például egy kék.

Jellemzően akkor megoldható, így a felhasználó képes kommunikálni a többi tag whohave azonos színű azonosítás, de az is lehetséges, hogy ágaznak. Nem kötelező, hogy olyan más színek a spektrum a saját mérkőzés eredménye így tagjai azok osztályozási tudják, hogy érdekes lehet.

Az innovatív Spectrum kompatibilitási teszt в „ў szűkíti a területen több ezer kilátások, hogy megfeleljen a spektrum attribútumok egy kiválasztott csoportja spektrum kompatibilis mérkőzések.

„Nem csak a iwant Hozzon honlapján peopleon az autizmus spektrum csatlakozni, de Ialso volna létrehozni az első kompatibilitás testfor emberek a spektrum” Cantu mondta. „Mindannyiunknak vannak unique.Some ofus introvertált, csendes típus (Isure am), és néhány ofus vannak kimenő típusok. Néhányan közülünk képes elviselni bizonyos környezetekben és néhányan közülünk nem.”

A teszt segít szűkíteni a keresést le csoportosításával egyének együtt alapuló jellemzőket vagy tendenciák, mint ezek.

„Vannak, akik azt kérték tőlünk, hogy mit jelent a színek az eredmények a Spectrum kompatibilitási teszt. Az egyetlen funkciója a színek, hogy megfeleljen tagnak más tagokhoz hasonló spektrumú attribútumokat. Amikor a tagok létre a profilját, akkor választhat más speciális attribútumokat, amelyek leszűkítik a mérkőzést még tovább,”Fitzpatrick mondta. „Mi szándékosan nem kívánja»címke«vagy»kategorizálni«az eredményeket. Úgy éreztük, hogy azok, a spektrumot jelzett egész életünkben. Tapasztalataink szerint kategorikus címkézés vezethet egyesek képtelen érzékelni a személy egyénileg ezt a címkét. Ez gyakori a többségi társadalom, de nem olyan környezetet akartunk létrehozni a SpectrumSingles közösség. Mi nem diszkriminálják senkit, és nem tűri bármiféle megkülönböztetés a közösségen belül.”

Így a közösség együtt

Most SpectrumSingles van stillgrowing, de az első pár nappal a tényleges sajtó megteremtése után a helyszínen, kaptak egy csomó pozitív visszajelzést a közösség.

Szerint Cantu, támogatói azt mondják a dolgokat, mint: „Gyermekem az autizmus spektrum, és én nem tudom, hogy milyen jövő utána lesz, de most, hogy látom ezt a fajta dolog itt, én nem aggódj.”Mások azt hangsúlyozzák aspektusa understandingand mondani, hogy„tudok csatlakozni ezeket az embereket. Van végre valaki, aki megkapja ezeket a kérdéseket, hogy van.”

„Nagyon szeretnénk, hogy a közösség együtt,” Cantu mondta. „Vannak, akik inkább legyen az egyik oldalon a spektrum, mint az Asperger-szindróma, és akkor lehet elválni műanyag autizmus. Azt akarjuk, hogy mindenki együtt.”

SpectrumSingles jelenleg tömeg által támogatott, de ez nem stoppingCantu és Fitzpatrick származó folyamatosan dolgozik azon, improvethe Spectrum kompatibilitás Testв „ўand a honlap jellemzői.

És mivel a helyszín a kapcsolatok és barátságok, theyhope hogy végül szét azt is, ami megkönnyíti a felhasználók számára, hogy navigálni a kettő között.

„Mi már hallgat a tagok fejlesztési javaslatok a helyszínen és a terv végrehajtásában a változtatásokat finanszírozás lehetővé teszi. Tagjaink megosztani a kreatív folyamat a helyszínen, és az elért eredmények felbecsülhetetlen,”Fitzpatrick mondta. „Büszkék vagyunk a puszta tehetség belül a közösség és a remény, mint a terület növekedése, tudjuk foglalkoztatni a közösségünk tagjai is részt vesz a SpectrumSingles csapat. Munkahelyre van szükség, a mi közösség, és reméljük, hogy végül abban a helyzetben, hogy az olyannyira szükséges munkahelyeket a közeljövőben”

A jövő társkereső azoknak az autizmus spektrum fényes miatt SpectrumSingles' képesek azonosítani az egyediségét egyes és igényeinek kielégítésére minden ember alapuló egyéni helyzetük.

Ha szeretne többet megtudni SpectrumSingles, visitwww.spectrumsingles.com.