Stonewall: 1989 óta folytatódik az lgbt törvényhozás és az egyenlőség a tóban

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A 411: az egész életen át változó politikai fejlődés, kitartó lobbizás technikákat, up-to-date a kutatás, és több, Stonewall , a leszbikus, meleg, biszexuális és transz egyenlőség jótékonysági vált aleader az megnyitja az utat az LMBT jogok az Egyesült Királyság, fontosnak és példaértékűnek más országok számára.

From The homoszexuális törvény reformja Societyto az 1961-es film „áldozat”, az Egyesült Királyság következetesen a játék előtt, amikor a jogokat a leszbikus, meleg, biszexuális és transz ember, köztük az azonos neműek házassága.

Matt Horwood, kommunikációs vezetője

load...

Míg az LMBT párok az Egyesült Államok nem elvenni, amíg június 26, 2015, LMBT párok az Egyesült Királyságban volt képes lekötni a knotsince 2014 elején (kivéve Észak-Írország).

És az elmúlt 26 év, Stonewall játszott nagy szerepet a mozgalomban.

LMBT egyenlőség jótékonysági székhelye az Egyesült Királyságban, Stonewall a legismertebb ferociouscampaigning és lobbi stratégiák dolgozik a különböző szervezetek aggályaira jogainak védelme és az LMBT férfiak és nők, mint a nagy közösség tudnak jutni , valamint elősegíti az új researchon kérdések, mint ashate bűncselekmények, leszbikus egészségügyi és homofób zaklatás az iskolában.

load...

Kommunikációs szakember Matt Horwood nekünk adta szakértői tanácsokat onLGBT jogok az egész tavat, hogyan Stonewall biztosítja, hogy ezek a jogok érintetlen marad, hogyan mindenki tud különbséget tenni, és teendők a jövőben.

Átvételi kivétel nélkül

Amellett, hogy a homoszexuális párok is törvényesen házasságot az Egyesült Királyságban több mint egy évvel korábban amerikai társaik, a leszbikus, meleg és biszexuális emberek is képesek voltak nyíltan szolgálni inHer Őfelsége fegyveres erők 2000 óta, 11 évvel ezelőtt az USA esetében lehetett nyíltan szolgálnak a hadseregben.

Ami a nemi identitás és kifejezés, van néhány különbség is.

A parlament a UKpassed a nemek elismeréséről szóló törvény 2004-ben, whichallows transznemű emberek hogy megváltoztassák jogi gender.In az USA-ban, a nemi identitás megkülönböztetés betiltották a foglalkoztatás és az egészségügyi biztosítás, hiszen 2012-ben Van alsothe Matthew Shepard és James Byrd, Jr. Gyűlöletbűnök megelőzéséről szóló törvény, whichexpands a 1969 szövetségi gyűlölet-bűncselekmény lawto közé bűncselekmények által motivált az egyén valós vagy vélt neme, szexuális irányultsága, nemi identityor fogyatékosság.

load...

Az épület tudatosság és hogy az emberek olyan hasznos útmutatókat, Stonewall foglalkozik fontos LMBT kérdéseket.

Van egy általános elfogadó légkör az LMBT életmód, az Egyesült Királyságban, de Horwood azt mondta, még mindig sok a tennivaló, hogy ezek a férfiak, a nők és a fiatalokat a néző közötti társadalmi egyenlőtlenség, nem beszélve otthon, munka, és különösen az iskolában.

Szerint Horwood, 75.000 fiatalokat terrorizálják az iskolában, mert homoszexuális 2014-ben, a 21.000 e öngyilkossági kísérlet, és bár a tanárok tisztában vannak a megfélemlítés, nem érzik megfelelő képzettséggel, hogy megakadályozzák azt, ami egy másik módja Stonewall lépések ban ben.

Hála a jelentés (2014) , a charityis képes megvilágítani a homofób zaklatás Nagy-Britanniában az iskolák és a tanárok, hogyan kell helyesen kezelni.

Az épület tudatosság és hogy az emberek olyan hasznos útmutatókat, Stonewall foglalkozik fontos LMBT kérdéseket.

A Harc a Trans közösségi

Nem számít a szexuális irányultság vagy nemi identitás, Stonewall hisz mindenkinek el kell fogadni, hogy kik ők, és a munka tükrözi ezt az üzenetet az elkövetkező években, a súlyos létrehozására koncentrál campaignsthat harc transz emberek.

Stonewall hisz mindenkinek el kell fogadni, hogy kik ők.

2015-ben (miután egy hat hónapos konzultáció több than700 transz hangok), kőfal, valamint a Train the Trainer programot lett a transz-inclusiveand indított transz-inclusive egészségügyi kutatás. 2016 néz ki, hogy még fényesebb, több erőforrás és kezdeményezések egyre transz-inclusive.

A csapat a Stonewall is együttműködik a kormány és az emberek a kiemelést reformra vonatkozó jogszabályok, amelyek negatívan befolyásolják a transz emberek, legutóbb hátlap egy petíciót Ashley Reed, amely kéri a tisztviselők, hogy a transz emberek saját meghatározása.

„Fontos, hogy mindez munka vezeti transz hangok és a szakértők” Horwood mondta. „Jelenleg toborzása Trans tanácsadó testület, hogy biztosítsák ennek megvalósítását a leghatékonyabb módon.”

Ügyelve arra, hogy törvények érvényesülnek

Egy hatalmas prioritás Stonewall annak biztosítása thatwhat ők makesa különbség az emberek életében a rövid távú és hosszú távon - a napi, heti, havi és éves alapon.

Az Információs Szolgálat programot útmutatást nyújt azoknak, akik a hátrányos megkülönböztetést, az alkalmazott tanár, szomszéd vagy anyonewho lehet megszegi a törvényt.

„Azt is javasoljuk, hogy milyen jogi és mi nem -és akkor táblázniuk őket befogadó jogi cégek és jogi képviseletet a számukra, hogy a megközelítés a következő lépéseket,” mondta.

Ugyanebben a szellemben az tagság Programadvises több mint 800 szervezet, a bankok és az egészségügyi szolgáltatók, az egyetemek és a lakásszövetkezetek, a legjobb sokszínűség és befogadás technikákat.

Emellett ezek a programok, Stonewall is tartja a két vezető konferencia minden évben, hogy bővítsék elérést és megosztják tudásukat.

A munkahelyi Konferencia áll brainstormingworkshops között munkahelyeken az egész Egyesült Királyságban és az Oktatás mindenkinek Conferenceaddresseshomophobic, biphobic és transzfób zaklatás.

Hála Stonewall munkáját, valamint a munka több csoportok és egyének, a szervezet segített hozzájárulnak számos jelentős politikai változásokat, beleértve segíti:

„Láttuk védelmét szolgáló jogszabályok leszbikus, meleg, biszexuális és transz emberek felborult a múltban, így nem válhat önelégült” Horwood mondta.

Hogyan lehet, hogy a Difference

De Stonewall nem lehetett megvalósítani mindezeket a nagy dolgokat a saját. Ez a kapcsolat, hogy már épül a közvéleményt, hogy segítettek nekik eljutni, ahol ma.

„Ha valaki tanúja zaklatják... Állást.”

Tehát, ha fáradt állt a pálya szélén, csatlakozzon a megkülönböztetés elleni küzdelem és az előítéletek a Stonewall. Horwood ajánlja nevelése magad LMBT jogokat az Egyesült Királyságban, ideértve a tanulás a egyenlőségi törvény. Tájékoztatták willgive a bizalmat, hogy állást, nem lehet egy kívülálló.

„Ha valaki tanúja zaklatják, terrorizálják, vagy elszigetelt a szexuális irányultság vagy nemi identitás (vagy bármely más védett tulajdonság), állást és tenni valamit ez ellen. Bár biztos lehet benne, nem saját magát veszélyben,”hesaid.

Változó Hearts and Minds a Föld körül

Tehát mi a következő napirenden Stonewall?

„Reméljük, hogy az LMBT... Jogait és jólétét maradnak a társadalmi és politikai napirend halad előre.”

Emellett lobbizás további policyreform, Horwood mondta, és a csapat gondozás mélyen a változó szívében és fejében a dolgozó új közösségek és beszélt az új embereket, amennyire csak lehet, amely magában foglalja azokat az egész tavat.

„Stonewall továbbra együttműködik az emberi jogok védelmezőinek szerte a világon, hogy támogassa a leszbikus, meleg, biszexuális és transz emberek tengerentúlon. Ezt a munkát is el kell vezeti a fenomenális aktivisták alapján azokban az országokban,”mondta.

„Tengerentúli, nagyon jó volt látni az amerikai bevezetni az azonos neműek házassága az egész fórumon,” folytatta. „Reméljük, hogy ez annak a jele, hogy a dolgok jönnek és az LMBT jogok és jólétének marad a társadalmi és politikai napirend halad előre.”

Ha szeretne többet megtudni Stonewall és életet megváltoztató munkát csinálnak, látogasson www.stonewall.org.uk.