Szöveghez vagy híváshoz ez a kérdés

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A területen a szerelem, a kommunikáció létfontosságú szerepet játszik a természetes progresszió a kapcsolat , de ez nem csoda, a férfiak zavaros, hogyan kell megközelíteni a nők a mai rohanó világban a kommunikációs technológia.

Míg létre, hogy segítsen nekünk többet gyorsabban és kisebb eszközök, a férfiak és nők is egyetértenek a folyamatosan változó kommunikációs termékek árvíz a mai piacon bosszantó, hogy mondjuk a legkevésbé. Az emberek alig rájöttek a harangok és a síp azok legutóbb megvásárolt mobiltelefon előtt egy zseni felér egy jobb és drágább telefont.

load...

Az elmúlt hónapokban volt már több srác barátai megkérdezik tanácsot arról, hogyan lehet a legjobban kommunikálni a nők érdekli őket. „Hívjam neki vagy szöveges neki?” Volt a leggyakrabban feltett kérdés.

Srácok, mert tudom, hogy a szíved a helyén van, amikor társkereső nekünk nőknek a bonyolult és zavaró csomó vagyunk, megyek kölcsönöz némi bölcsesség rátok, amikor a kommunikáció Téged érdekel az. Ezek a tippek nem csak könnyű követni, de ők garantáltan wow különleges gal nem jön át, mint tapadós vagy nem biztonságos. By the way, akkor esküszöm ezek társkereső titok marad köztünk. Ha a hölgy barátai kiderült adok neked a Bennfentes, hogy sohasem hallottam a vége!

load...

„Srácok, ha nem kap meg rá, csak annyit kell

tudni nők szeretünk beszélni.”

Beszélj beszélgetés nélkül.

A korai szakaszban a kapcsolat, sms, mint az elsődleges kommunikációs módszert teljesen rendben van, sőt lehetőleg sok nő. SMS-küldés biztonságos módon beszélni anélkül, hogy beszélne. „Hé, csak rád gondolok. Hogy van ur nap?”Lenne a tökéletes első szöveg, hogy küldjön egy lány tetszik. Lásd , hogy ő válaszol.

Ez lehet kezdeményezni egy folyó beszélgetés szövegét, amely egész nap tart. Ha ő válaszol azonnal, ő valószínűleg már várja a telefont, hogy lépjen kapcsolatba vele. Én valószínűleg mondani valamit válaszul, mint a „Hey, szép, howya volt?”, Hogy tudd, én biztosan érdekel.

Ha nem szöveges vissza rögtön, menőzve. Ne szöveges megint egy pár napra. Ezután próbálja meg, hogy „Hé, elfoglalt? Mi van?”Ha ő szövegek vissza, és azt mondja:„OMG, én már bedugult. Hogyan RU?”Adja neki a haszon a kétség.

load...

Próbálja beszélgetni fel neki szellemes és megnyerő szövegek és vigye onnan. A másik oldala, ha nem szöveges vissza, elveszíti a szám azonnal. Általában, ha egy nő érdekli, ő lesz várom, hogy a tárgyaláson meg és teszi magát elérhetővé szöveggé vissza időben.

Vegye kommunikáció a következő szintre.

Egy idő után, sms túlságosan biztonságos és korlátozza. Egy bizonyos ponton, akkor eldönthetjük, hogy tegyen többet, mint a szöveg. Azt akarja, hogy a kommunikáció a következő szintre. Mielőtt egy bátor ugrást, és tárcsázza a számok, megkérdezi: „Nos, tudok hívni? Nagyon szeretném hallani a hangját!”Légy óvatos ezzel. Ami arra utal, ez túl hamar tényleg kiborulni egy lány, és Ön ellen dolgoznak.

A nők soha nem lehet elég óvatos a pszicho-megelőzési osztály, így a legtöbben mennek, hogy legyenek óvatosak, mielőtt kidobnak túl sok információ. Ha igent mond, szöveg neki, vagy azt tervezi, hogy hívja őt egy adott időpontban, és véghez. Ne játssz, és hogy ő várjon 15 percet. Tedd, amit mond fogsz csinálni. Mi tiszteletben tartjuk.

Hogy az első lépéseket.

Mint egy nő, úgy vélem, a férfiak kell működnie az agresszorok, így a szabály mindig várni egy srác, hogy a nagy „első lépés” a társkereső menetet. Legyen ez az első telefonhívás, csók, vagy „szeretlek”, azt akarom, hogy magabiztosan soha nem rohant férfit érzés, vagy jár egy bizonyos módon felém. A legtöbb nő így érez, és valószínűleg várni, hogy hívás vagy szöveges neki először.

Azt feltételezi, hogy ha tetszik neki, akkor kapcsolatba kerül vele. Ne várják nők szöveggé vagy hívjon csak azért, mert ők vonzódnak hozzád. Van elképesztő akaraterő, amikor játszani, hogy biztonságos.

Srácok, ha kap le, hogy, minden, amit tudni kell a nők szeretünk beszélni. Szeretjük gab, pletyka, kacagást és érezd szó. Amikor a férfiak vagyunk érdekeltek, szeretünk flörtölni velük, eszmét cserélni őket, és érzéseinket nekik. Ez csak hogyan készültek.

Tudván ezt, akkor kell természetesen szeretne részt velünk a beszélgetést, mert mi tényleg élvezem. Ne felejtsük el, amennyit csak gondol valaki, valószínűleg ő gondol rólad is. Mit veszíthetsz? Vedd fel a telefont, és hogy ez megtörténhet!