Új leszbikus társkereső? 3 minden nőnek elvárnia kell

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Mint egy társkereső edző, kapok e-maileket minden alkalommal a nőktől, akik újonnan ki a szekrényből , és szeretné elindítani társkereső nők. Mivel ezek a nők gyakran nem tudják, mire számíthatnak, azok elérik a tanácsot.

Az igazság az, senki sem tanít minket, hogy leszbikus. Gyakran, mi jön ki anélkül, hogy tudnánk más LGBTQ nő. Coming out lehet furcsa és zavaros. Tanulnunk kell magunkat, és az új úton szeretnénk kifejezni szexualitás. De azt is meg kell tanulni egy teljesen új szubkultúra és módja témához.

load...

Mindez új tanulási történik egy „high-stakes” környezet miatt kérdésekben a szív nemcsak mélyen fontos számunkra, de ők is hagy minket leginkább veszélyeztetett szívfájdalom, ha a dolgok nem mennek az utat.

Nem mindenkinek kell társkereső tanácsot, amikor először jött ki. Egyesek észre ők LGBTQ mert beleszeretett, és egy kapcsolatot. Szerencsés őket (bizonyos szempontból), mert kap a tapasztalatok romantika egy nő az első alkalommal , anélkül, hogy keressük meg.

load...

Más nők, mint én magam, észre ők furcsa megtalálása előtt egy nő a mai napig. Ez azt jelenti, hogy meg kell keresni a szerelmet anélkül, volt olyan tapasztalata társkereső nők. Sokak számára ez lehet a legnehezebb része jön ki. Valóban az volt a számomra.

Az alábbiakban három nagyon fontos dolgot meg kell várni, amikor elindítja a mai napig nők után először jön ki.

1. Nők elutasítóan reagálhat, mert te vagy az „új”

Nem tudtam, hogy ezt várják, mikor először jött ki, így a negatív reakciót kaptam sok nő sokkoló volt. Azonban az oka a nők negatív reakciója kezdőknek viszonylag érthető.

Az igazság az, hogy a nők is nagyon gyors, hogy szerelmes , és van értelme, hogy a nők óvatos nyitás olyan helyzetekben, ahol van egy nagyobb eséllyel fáj. Nők megijednek az arca vörös zászlókat. Sok nő, az a tény, hogy valaki újonnan ki a szekrényből lehet egy nagy vörös zászló.

load...

Néhány leszbikus nők is jelenti, hogy az újonnan ki a nők, mert aggódni elutasítás.

Mivel új a társkereső nők egy vörös zászlót, mert az elmélet úgy szól, hogy az első nő, hogy valaki időpontja valószínűleg nem lesz az utolsó. Ha valaki lehetővé teszi, hogy az első, a félelem a hátsó agya, hogy te végül elhagyja őt egy nagy megtört szívvel, mert te végül fog tapasztalni akarsz több, mint egy nő.

Ne vedd személyesen. Ha valaki keres lelki társa, ő minden joga szeretnénk elkerülni, hogy érdemes kockáztatni egy újszülött, aki esetleg még nem tudjuk biztosan, hogy mit akar a szerelemtől és a romantika ebben az életben.

De ne aggódj túl sokat. Elutasítás normális része társkereső nők, és ez nem személyes.

Csak azért, mert az új nem jelenti azt, soha nem lehet tudni, hogy talál valakit a mai napig. Ott valószínűleg sok nő, aki úgy gondolja, a tapasztalat hiánya is szexi, mert kapsz játszani a szerepét a tanár vagy a lesz az első.

A legjobb, amit tehetünk, hogy világosan kommunikálni a vágyak a nők, akikkel találkozol, így senki sem sérül meg.

2. Egyes kérdések nem lesz válaszok

Bizonyos szempontból, a furcsa randi jelenet olyan, mint a fekete piacon - nincsenek szabályok. Üdvözöllek a dzsungelben. Üdvözöljük a vad, vad nyugaton.

A cisgendered / heteronormatív világ, az élet lehet vezetni szerint a hagyományos normák, ahol van egy sor módja a dolgok. Szerepek a férfiak és a nők egyértelműen meghatározottak, aki azt akarja az egyszerűség szerint élnek, fekete-fehér definíciók.

De ez nem létezik a queer közösség. Ki kérdezi, ki ki ? Aki a terveket a dátum? Ki fizeti a vacsorát? Ki tudja???? Komolyan, senki sem tudja a választ ezekre a kérdésekre.

Néhány kérdésre a leszbikus társkereső soha nem kap teljes választ, ezért kell készíteni.

Lét LGBTQ jelenti él a szürke zónába. Még mondja vagyunk LGBTQ kérdéses, mivel azok még a megfelelő betűket most ? Elmegyünk egyet? Vagyunk sértő valakit? Talán mi vagyunk...

Vannak végtelen módon, hogy „nem egyenes”, és ha úgy döntünk, hogy nem lesz kizárólag társkereső tagjai az ellenkező nemű, megnyílunk akár több kérdést, mint választ.

A legjobb, amit tehetünk, kezeljük mások méltósággal és tisztelettel. Például, ez mindig jó modor hez kell fizetnie a számlát (vagy osztott meg, ha ő kínál fizetni). Ez mindig egy jó gyakorlat az életben, hogy bátor és megteszi a kezdeményezését , ha akarunk valamit, vagy valaki az életben.

3. Eltarthat egy ideig, hogy a valós barátai

A frusztráló igazság az, hogy ez lehet hosszú időt vesz igénybe, hogy építsenek egy törzs és / vagy hogy igazi barátai az LMBT közösség.

Fontos, hogy barátok más nők, akik szeretik a nők. Szükségünk leszbikus barátaival.

A probléma az, hogy sokszor, amikor először jött ki, egyszerűen nem tudom, más leszbikusok, és sokszor még a heteroszexuális barátai nem tudják más leszbikusok sem.

Amikor elindultunk, hogy leszbikus barátaim, valóban van a nulláról kell kezdeni. Az igazság az, hogy az épület igazi barátságok nem olyasmi, ami egyik napról a másikra. Mély tartós barátságok, mint a drágakövek, és néha meg kell rendezni a sok kavics, hogy megtalálja őket.

Amikor megpróbáljuk furcsa barátok, ez normális, hogy időt tölteni egy csomó furcsa ember, csak mert fura. Tesszük ezt azért, mert azt akarjuk, Queer barátok.

Találod magad és az a törzs fog tartani több, mint egy nap.

De, ha úgy döntünk, akik csak azért, mert ők különös, mi tartja a különböző szabványok, mint azt általában tartani, amikor kiválasztják barátok. Ezért ez normális, a korai szakaszában, hogy ki, hogy lógni leszbikusokkal, és úgy érzi, mint a „ ezek nem az én népem.”

Azt is érzem, néhány nő szeretne barátkozni elhagyja ki. A nők néha klikkekből álló , és a leszbikusok sem kivétel a szabály alól.

A másik dolog, hogy észre, hogy a nők egy része vonzhatja, és próbáljon közel kerülni, hogy dátumra. Lehet csak azt, hogy barátok, de akkor valószínű, hogy megfeleljen a nők, akik meg akarnak valami sokkal mélyebb.

Legyen óvatos, hogy túl közel a nők, akik szeretnénk, ha olyan módon, hogy nem viszonozza, mert a végén érzés utasítani, és kap fáj. Amikor a nők közel vagyunk érezni elutasított és fáj, akkor lehet titokban féltékeny , versenyképes és biztonságos. Vagy ők is megpróbálja szabotálni az esélyeinket találkozó valaki mást.

A megállapítás a leszbikus törzs fontos, hanem megérteni, és elvárják, hogy bizonyos időt vehet igénybe, hogy ez megtörténjen, és akkor lehet, hogy navigálni néhány dráma az út mentén.

Coming Out and Learning, aki vagy, egy folyamat, amely idő

Sajnos, amikor a nagy élet változik, a dolgok általában nem minden munkát el egyik napról a másikra. Ez normális, hogy a nők, hogy egy csomó hibát, amikor először jött ki.

Ismerd fel, hogy te egy veszélyeztetett helyen. Ez rendben van, és ez mind a folyamat része. Idővel minden lesz sokkal könnyebb , és a kérdések során szembe kell néznünk az első jön ki, már nem kérdés.