Vajon egy meleg férfi beleszeret egy nőbe?

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Egy nemrégiben kliens az enyém jött egy tanácsadás ülésén küzd valamilyen szexuális identitás kérdéseket a tény, hogy ő meleg, de beleszeretett egy nőbe.

Ő hajlam volt, hogy megtekinthesse meleg pornót, és volt, hogy elrejtse az izgalom, amikor lesújtott egy kandikál a izmos zsokék az edzőteremben, aki rájött, annyira csábító. Mégis, ez a fiatal nő, akit összebarátkoztam bontakozott ki a szerelem, és azon kapta magát fantáziálnak a jövőben vele, egy elképzelés, hogy úgy érezte ellentétes volt azzal, amit ő azt hitte, ismeri a szexuális irányultság, hogy legyen. Azt találta vonzónak, bár talán a kéjes érzések nem voltak olyan hatásosak, mint a férfiak esetében.

load...

Ő végül úgy döntött, hogy továbbra is folytatja a kapcsolatot vele; tudta, hogy őszinte vele az ő szexualitás és találni a módját, hogy a becsület és kifejezzék a meleg oldalán a személyazonosságát határain belül általuk meghatározott. Szerelem koholt erotika ebben az esetben.

Rengeteg példa élők ezt a helyzetet

Egy másik példa, amikor beszélünk a témáról a barátommal, ő emlékezett vissza miután szerelmes három különböző nők a 20-as éveiben, és a korai 30-as évek előtt megölelte vágy egy azonos nemű unió.

Annak értékelésekor a dinamikáját ez a helyzet, ő továbbította nekem, hogy hogyan érte, annak ellenére, hogy erős érzelmek ezek a nők, ő jobban szereti az ötlet, és illúziót, hogy egy nő, mint a védelem ellen internalizált homofóbia és a vágy, hogy a gyerekek mikor ő még összeegyeztetni az ő coming-out folyamatot.

load...

Anyja végül segített tisztázni ezt a dilemmát. Azt mondta, megkérdezte tőle: „Ha volt egy nőbe, és volt egy állandó kapcsolatot vele, azt valaha is a kísértés, hogy megcsal, hogy egy ember? Ezzel szemben, ha volt a partnerség egy férfi, azt valaha is a kísértés, hogy megcsal, hogy egy nő?”Számára a válasz világossá vált, és a forgatókönyv ábrázolt több mint tisztázása ő jön ki útját.

Aztán vannak olyanok is, igaz biszexuális identitás, amely erotikus preferenciák nem dichotóm és ferde felé mindkét nemben. Szerelem és vonzereje nem diszkriminatív itt. Mind az egyén vonásait és a fizikai vonzalom ütköznek, bármely megadott neme.

Így lehet egy homoszexuális férfit vált romantikusan vagy szexuálisan vonzódik egy nő? Íme a betekintést:

A szexualitás sokoldalú, komplex és gyakran Fluid

Nincsenek egyszerű válaszok, hogy miért és hogyan is beleszeret, és kivel. Bármi írta Stan Tatkin a neurobiológia szeretet segít megmagyarázni néhány bonyolult dinamika mögött hangszerelését a szerelem. A nagy emberek többsége, a szeretet kapcsolódási valószínűleg egybeesnek a szexuális irányultság alapján.

load...

Azonban ez nem mindig van így. 1947-ben Alfred Kinsey és munkatársai Wardell Pomeroy és Clyde Martin fejlesztett a Kinsey skála , hogy az tükrözze a szex a kutatási eredmények, hogy az egyének szexuális gondolatok, érzelmek és viselkedés létezik a folytonosságot a »Kizárólag heteroszexuális«, hogy »Kizárólag homoszexuális«.

Úgy segített meghatározni, hogy a szexualitás nem egy fekete-fehér kérdés, hogy a szexualitás nem rögzített. A erotikus látnivalók valóban folyadék- és eltolódhat, változhat az idők folyamán; ezek nem feltétlenül galamb lyukas egyetlen statikus előnyben.

Miközben sokan teljes, hogy a látnivalók változzanak az egyik nemtől során az életüket, ez nem abszolút, és valójában normatív eltéréseket mutatnak, amit és akit romantikusan vagy szexuálisan levonni.

Biszexualitás létrehozhat egy Talány

Nehéz kérdés, hogy az egy meleg férfi lehet beleszeretni egy nő kezelése nélkül tárgyát biszexualitás. Biszexualitás régóta vitatott téma.

„A Biszexuális Option” egy jó olvasni, ha keres véleményét biszexualitás.

Mert élünk homofób társadalomban, sokan diszkriminálják biszexuálisok, mert az része a szexualitás, hogy felhívjuk felé azonos nemű erotika. Sokan a meleg közösség lenézik biszexuálisok, azt állítva, hogy valójában igazi homoszexuálisok mögé bújva a fátyol a biszexualitás kihasználni heteroszexuális kiváltság.

De mint láttuk a szexuális folyékonyság érv és a kutatási eredmények, biszexualitás létezik, és van egy életképes szexuális identitását. A Williams Institute néhány érdekes statisztikát a népszámlálás az LMBT az USA-ban, köztük 3,8% -a felnőttek megnevezik LMBT , 1,8% -uk biszexuálisnak. Továbbá, „ A biszex Option ” Fritz Klein egy jó klasszikus olvasson biszexualitás nézeteit.

Végső gondolatok

Ha egy meleg férfi, aki szerelmes egy egyenes nő, csak tudom, hogy ez teljesen életképes és lehetséges, és nem jelenti azt, hogy már „flip-flop.” Love megtörténhet, hogy bárki, bárki, bármikor életciklusában, és vannak különböző árnyalatai szeretni, ahogyan ez a történet mondtam felett.

A szerelem létezhet egy kontinuum maga szempontjából az intenzitás és jelentését a mellékletet egy adott személy; ez nem feltétlenül kell, hogy magában foglalja a fizikai és erotikus vonzerő.

Amit végül el kell döntenie magadnak, hogy milyen árnyalatú szerelmi kapcsolat azt szeretné, hogy milyen hozzávalókat, hogy a kapcsolódás van szüksége, hogy elérjék a legnagyobb személyes kiteljesedés az életben. Ezek a kapcsolatok működnek a legjobban, egy egészséges adag nyílt és őszinte kommunikáció, a gyakori bejelentkezéseket egymással annak biztosítása érdekében, minden partner még mindig ugyanazon az oldalon, és a szinkronizálást, és hogy kölcsönösen elfogadott határérték állapítható integritásának védelme az kapcsolat.

Ki mondta, hogy ahol a határok a szerelem kezdődik és ér véget? A választás a tiéd.

Photo források: tumblr.com, amazon.com, wnetwork.com