Vegyük vissza az idejét - a virtuális társkereső asszisztensek szolgáltatást nyújtanak, amely online társkereső az Ön számára

25 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: hogy sikeres online társkereső ára - az idejét. Hozzanak létre tökéletes profilok folytató mérkőzések biztosítása az első dátum, a szakértők virtuális Ismerkedés asszisztensek vigyázni mindent, ami a nyugalmat, és több szabadidőt. Kevesebb mint négy hónap, közel kétharmada az ügyfelek a végén komoly kapcsolatot a szolgáltatás révén.

Scott Valdez volt kiábrándult társkereső oldalak, amikor, miután tölti a legtöbb szabad ideje üzenetek küldésére, hogy aztán megválaszolatlan, rájött ott kellett lennie egy jobb út.

Némi kutatás után, azt újra készített a profilját, és elkezdett látható eredmény, de még volt egy nagy kérdés - online társkereső evett be túlságosan az életét.

load...

Ő böngészett Craigslist egy személyi asszisztens és találtam egy a közelmúltban kreatív írás diplomás. Miután egy ilyen asszisztens profil szerkesztése és üzenetküldés felszabadult Scott időben, és ő végül válaszok fogadásakor - a villanykörte, hogy lesz virtuális Ismerkedés asszisztensek néhány évvel később.

Több mint 3000 ember fordult virtuális Ismerkedés asszisztensek, illetve Vida rövid, segítséget az online társkereső.

Virtuális asszisztensek Ismerkedés, illetve Vida arra törekszik, hogy az online társkereső kevésbé időigényes és stresszes.

load...

Ahogy a neve is sugallja, Vida tökéletesíti a profilt, majd üzenetet küld az Ön nevében időpontig van rögzítve. Mindössze annyit kell tennie, hogy megjelennek, és élvezze a cég új, előzetesen jóváhagyott mérkőzés.

Bár mintegy 65% ​​-a Vida ügyfelek férfi, Scott hamarosan változik, hogy a kiegészítéseket a helyszínen és csapata, amely gondoskodik több a nők.

Vida eljárás egyszerű és hatékony eszközök További dátumok

Scott indult Vida egy tudományos megközelítés, mert azt akarta tudni, teljes bizonyossággal, hogy mit tett és nem működött az online társkereső.

Vida elemzi a válasz aránya mintegy 40 különböző kulcsszavak csípés profilok és üzeneteket kiválóság. Álló rendkívül intelligens írók, Vida segít, hogy minden ügyfél életre révén saját profilt.

Bár mindig férnek hozzá a profilok Vida létre vagy szerkesztheti az Ön számára, a cél az, hogy a stressz-mentes és hatékonyabb online társkereső élmény csinálja mindezt az Ön számára. Arról nem is beszélve, a lépések Vida veszi a piac akkor hatékonynak bizonyult a megszervezésében válaszok hét év után a szakmában.

load...

A kezdeti folyamat biztosítja, hogy egyértelmű elvárások és tudja, mi a személyes társkereső asszisztens dolgozik az Ön számára bármikor.

1. Lépés - Bemutatkozik

Fiókkezelőként lesz az ügyfél kapcsolattartási pont egész Vida tapasztalat, amely kezdődik egy bizalmas hívást, hogy többet tudjon a kliens.

A hívás a tervek egy időben a legkényelmesebb az ügyfél és magában egyre többet tudni a kliens általában, valamint az ő vagy hergoals az online társkereső.

A kapott információkat a hívás során, a számlavezető kiválasztja a legjobb online társkereső oldalak, hogy az ügyfél létre.

2. Lépés - létrehozása Killer profilok

Jellemzően egy account manager fogja kiválasztani körülbelül három helyszínen, hogy megfeleljen az Ön céljainak. Lesz mindig férnek hozzá, és az utolsó szó, mi szerepel az egyes profilokhoz.

Scott szerint Vida megpróbálja integrálni néhány hét „attrakció kiváltó,” mint a humor és a spontaneitás, ami lefordítani, hogy több mérkőzést és jobb esélyekkel válaszokat.

A tökéletes profil kép is számot tarthat több válasz, így a vida szakértői csoport értékelje a képeket, hogy vonzó, hogy kiválassza a legjobb profilképét. Ha nem jutnak konszenzusra, Vida beoszthat Ön professzionális fényképezés.

3. Lépés - szitálás potenciális mérkőzések

Ezután információk alapján biztosított az eredeti interjú Vida fiókkezelőjének kezd ásni keresztül minden oldalon találni a következő dátumot.

Vida kivágja az idő általában úgy, hogy olvassa el a profilok a mérkőzések, és helyette rendezi át a potenciális társ személyesen a legjobb illeszkedést. Ezután Vida küldi a profilokat a válogatott Önnek jóváhagyásra.

4. Lépés - a beszélgetés indításakor

Ha egy profil mérkőzés hagyták jóvá, Vida továbblép küldeni rendkívül megnyerő jégtörők szikra egy beszélgetést.

A legtöbb időt, mondja Scott, Vida ragaszkodik a bevált üzenetküldő méret: megragad a figyelmet, személyesen csatlakozni, és kérjen egy egyszerű kérdést. Míg az ügyfelek választhatnak, hogy a bemeneti, több mint 95% -a egyetért abban, hogy az ügyfelek Vida pontosan ábrázolja őket.

Ne feledje, hogy a cél a Vida kezelni ezt az egész folyamatot, amíg az első randin van rögzítve.

5. Lépés - ütemezése First Date

Miután néhány üzeneteket oda-vissza, a dátum fogják javasolni, és a simább élményt, Vida is kínál a hely kiválasztásához a dátumot.

Attól függően, hogy a célok, Vida tudja lefoglalni több dátum minden héten.

A története Vida - Úgy kezdődött, Poker

Az az elképzelés, Vida alatt megszilárdul a póker között Scott, testvére, és néhány barát. 2007-ben Scott szakított a főiskolai barátnője, ki is ő valójában találkozott online. Sajnos, ő kevésbé volt sikeres az online szerelem a második alkalommal.

Scott üzenetek és profilt rengeteg hal ment nagyrészt figyelmen kívül hagyta. Úgy döntött, hogy némi kutatást, hogy jobban megértsék, mit csinál rosszul. Csinált néhány csíp és folytatta egyes időpontok, de rájött, hogy a sok munka!

Scott Valdez alakult virtuális Ismerkedés asszisztensek (Vida) vissza 2009-ben, és már több mint 3000 ember használja a szolgáltatást.

Mivel nem tudta átadni az online társkereső feladatok munkáját titkár nélkül HR incidens, elhatározta, hogy megnézi a munkán kívül egy személyi asszisztens a Craigslist. Scott úgy döntött, egy friss diplomás, aki szakon kreatív írás. Miután néhány mutató, az asszisztense is alapvetően kezelni Scott teljes online társkereső életben.

Két év és rengeteg dátumok később Scott találkozott testvérével és a bimbózó egy póker játék. Ő sikeres társadalmi élet volt a hit, és rájött, hogy az ő személyi asszisztens megközelítést az online társkereső hasznos lehet másoknak.

A Vida elfoglalt szakemberek egyformán elfoglalt társadalmi életet anélkül, hogy az órát, hogy fenntartsák az online társkereső profilokat. Plusz, Vida szakértelem, ami kevesebb strikeouts.

Végső gondolatok

Scott akar Vida segítségével az ügyfelek, hogy megtalálja, amit keres, és rendkívül gyakorlati megközelítést, Vida lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy üljön vissza, és alapvetően hagyja, hogy a dátumok névjegyzékbe.

Miután a szabad konzultáció és a kezdeti get-to-know-hívás, amelyben összesen mindössze 90 perc alatt, az asszisztens megy dolgozni a földi létre az online társkereső jelenlét. Kevesebb mint négy hónap, közel kétharmada Vida ügyfelek sikeresen illeszkedik a komoly kapcsolatot.